180 Koria

Kemian apulainen Victor Hartwall sai vuonna 1836 senaatilta toimiluvan kivennäisvesitehtaalle Helsingissä. Siitä päivästä alkaen Hartwallin juomat ovat tuoneet iloa ja virkistystä suomalaisten arkeen ja juhlaan.

180-vuotisjuhlien kunniaksi haluamme levittää vieläkin enemmän iloa Suomeen. Jaamme tänä vuonna yhteensä 180 korillista suomalaisten rakastamia virvoitusjuomia ja pieniä yllätyksiä ihmisille tai yhteisöille, jotka ovat tuoneet iloa ja virkistystä ympärilleen.

Parasta kaikessa on se, että Sinä päätät, kuka on korinsa ansainnut. Tekeekö naapuri aina sinunkin lumityösi? Sujauttavatko henkilöstöravintolan työntekijät kahvin viereen konvehdin? Muuttuuko huono päivä paremmaksi, kun kuuntelet suosikkiartistiasi? Ehdota arkesi piristäjää korin saajaksi ja perustele ehdotuksesi hyvin, niin kori voi kohta odottaa hänen ovensa takana.

Joka kuukaudelle on oma korinsa, joten yllätykset jatkuvat vuoden loppuun saakka. Ei kun ehdottamaan!

180 Koria

KUUKAUDEN KORI: HARTWALL NOVELLE PLUS KALSIUM JA HARTWALL NOVELLE PLUS SINKKI + E

Aloita vuosi virkistävillä Novelle Plus -hyvinvointivesillä! Tuoteperheen juomissa hyvinvointi ja nautinto yhdistyvät, kun herkulliset maut saavat seurakseen vitamiineja ja hivenaineita.

Novelle Plus Kalsium on raikas, suolaton ja kaloriton kivennäisvesi, johon on lisätty kalsiumia. Kivennäisvesi maistuu miedosti karpalolle, suomalaisten rakastamalle marjalle, joka sopii monen ruuan kumppaniksi. Yksi pullollinen (0,5 l) Novelle Plus Kalsiumia sisältää 40 prosenttia koko päivän kalsiumin tarpeesta. Novelle Plus Kalsium on tutkitusti hyvä kalsiumin lähde (Helsingin yliopisto 2008).

Aprikoosin ja jasmiinin makuinen Novelle Plus Sinkki + E puolestaan auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon. Sinkin ja E-vitamiinin lisäksi juoma sisältää aloe vera -uutetta, jota käytetään yleisesti ihon hyvinvointiin. Yhdestä pullollisesta (0,5 l) saat 40 prosenttia päivän sinkin ja E-vitamiinin tarpeesta osana monipuolista ruokavaliota.

Pullot toimitetaan ainutlaatuisissa, numeroiduissa ja käsityönä Porvoossa valmistetuissa puukoreissa.

 

Kuka on korinsa ansainnut? Ehdota!

Kuka saa suupielesi kääntymään ylös? Ketkä jaksavat tsempata silloinkin, kun muut hyytyvät?

Ehdota, kuka on ansainnut korillisen iloa elämäänsä. Perustele ehdotuksesi hyvin: valitsemme kuun lopussa ehdotusten joukosta ne onnelliset, joille toimitetaan kori seuraavan kuun aikana.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kiitos osallistumisestasi!

Otamme voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

#180koria