180 Koria

Kemian apulainen Victor Hartwall sai vuonna 1836 senaatilta toimiluvan kivennäisvesitehtaalle Helsingissä. Siitä päivästä alkaen Hartwallin juomat ovat tuoneet iloa ja virkistystä suomalaisten arkeen ja juhlaan.

180-vuotisjuhlien kunniaksi haluamme levittää vieläkin enemmän iloa Suomeen. Jaamme tänä vuonna yhteensä 180 korillista suomalaisten rakastamia virvoitusjuomia ja pieniä yllätyksiä ihmisille tai yhteisöille, jotka ovat tuoneet iloa ja virkistystä ympärilleen.

Parasta kaikessa on se, että Sinä päätät, kuka on korinsa ansainnut. Tekeekö naapuri aina sinunkin lumityösi? Sujauttavatko henkilöstöravintolan työntekijät kahvin viereen konvehdin? Muuttuuko huono päivä paremmaksi, kun kuuntelet suosikkiartistiasi? Ehdota arkesi piristäjää korin saajaksi ja perustele ehdotuksesi hyvin, niin kori voi kohta odottaa hänen ovensa takana.

Joka kuukaudelle on oma korinsa, joten yllätykset jatkuvat vuoden loppuun saakka. Ei kun ehdottamaan!

180 Koria

KUUKAUDEN KORI: ED REDBERRY JA ED NO CALORIES CITRUS

Elokuun kori pursuaa energiaa: ED Redberry ja ED No Calories Citrus tuovat lisäpotkua ja pirteyttä loppukesän ja alkusyksyn koitoksiin. Raikkaat ja hyvänmakuiset energiajuomat auttavat pysymään skarppina, kun arki alkaa.

ED Redberry on yksi vuonna 2003 markkinoille tulleen ED-energiajuoman suosituimpia makuja. Herkullisen punainen ja ainutlaatuisen marjainen ED Redberry on makeutettu sokerilla. ED No Calories Citrus on uutuus ja nimensä mukaisesti kaloriton – 100 millilitrassa on vain yksi kilokalori, mutta runsaasti sitrushedelmien raikkautta.

Kaikissa ED-energiajuomissa on korkea kofeiinipitoisuus (32mg/100ml) eikä niitä siksi suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Samasta syystä energiajuomia suositellaan nautittavaksi enintään kaksi pullollista päivässä.

Kaikki ED-energiajuomat valmistetaan Hartwallin tehtaalla Lahdessa. ED Redberry ja No Calories Citrus -pullot on pakattu juhlavuoden kunniaksi suunniteltuun puukoriin, joka on valmistettu käsityönä Porvoossa.

 

Kuka on korinsa ansainnut? Ehdota!

Kuka saa suupielesi kääntymään ylös? Ketkä jaksavat tsempata silloinkin, kun muut hyytyvät?

Ehdota, kuka on ansainnut korillisen iloa elämäänsä. Perustele ehdotuksesi hyvin: valitsemme kuun lopussa ehdotusten joukosta ne onnelliset, joille toimitetaan kori seuraavan kuun aikana.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kiitos osallistumisestasi!

Otamme voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

#180koria #hartwall