180 Koria

Kemian apulainen Victor Hartwall sai vuonna 1836 senaatilta toimiluvan kivennäisvesitehtaalle Helsingissä. Siitä päivästä alkaen Hartwallin juomat ovat tuoneet iloa ja virkistystä suomalaisten arkeen ja juhlaan.

180-vuotisjuhlien kunniaksi haluamme levittää vieläkin enemmän iloa Suomeen. Jaamme tänä vuonna yhteensä 180 korillista suomalaisten rakastamia virvoitusjuomia ja pieniä yllätyksiä ihmisille tai yhteisöille, jotka ovat tuoneet iloa ja virkistystä ympärilleen.

Parasta kaikessa on se, että Sinä päätät, kuka on korinsa ansainnut. Tekeekö naapuri aina sinunkin lumityösi? Sujauttavatko henkilöstöravintolan työntekijät kahvin viereen konvehdin? Muuttuuko huono päivä paremmaksi, kun kuuntelet suosikkiartistiasi? Ehdota arkesi piristäjää korin saajaksi ja perustele ehdotuksesi hyvin, niin kori voi kohta odottaa hänen ovensa takana.

Joka kuukaudelle on oma korinsa, joten yllätykset jatkuvat vuoden loppuun saakka. Ei kun ehdottamaan!

180 Koria

KUUKAUDEN KORI: NOVELLE PLUS KROMI+SINKKI JA NOVELLE VIRE TEE-ACAI-GREIPPI

Syyskuu kuplii piristystä, virkeyttä ja hyvää oloa, kun juhlavuoden puukorin valtaavat suositun Hartwall Novelle-tuoteperheen uudet tulokkaat.

Novelle Plus -juomiin on lisätty jokapäiväisen hyvinvoinnin kannalta tärkeitä hivenaineita ja vitamiineja ja ne täydentävät terveellistä elämäntapaa. Novelle Plus kromi+sinkki sisältää aineenvaihduntaa ylläpitävää kromia ja sinkkiä 40 % päivän tarpeesta. Vähäkalorisen juoman raikas maku tulee aidosta kurkusta ja mintusta sitruunalla maustettuna.

Juhlakorin toisesta uutuudesta, Novelle Vire tee-acai-greippi energiavedestä, saa luonnollista potkua ja piristystä. Juoman energia pulppuaa vihreistä, paahtamattomista kahvipavuista, joista saatavan luontaisen kofeiinin ansiosta yksi 0,5 litran Novelle Vire -pullo vastaa kofeiinimäärältään yhtä kahvikupillista. Vähäkalorisen Novelle Vire -energiaveden tee ja acai virkistävät ja greippi tuo pehmeään makuun aavistuksen kirpeyttä.

Juomat on pakattu juhlavuoden kunniaksi suunniteltuun puukoriin, joka on valmistettu käsityönä Porvoossa.

Kuka on korinsa ansainnut? Ehdota!

Kuka saa suupielesi kääntymään ylös? Ketkä jaksavat tsempata silloinkin, kun muut hyytyvät?

Ehdota, kuka on ansainnut korillisen iloa elämäänsä. Perustele ehdotuksesi hyvin: valitsemme kuun lopussa ehdotusten joukosta ne onnelliset, joille toimitetaan kori seuraavan kuun aikana.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kiitos osallistumisestasi!

Otamme voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

#180koria