180 Koria

Kemian apulainen Victor Hartwall sai vuonna 1836 senaatilta toimiluvan kivennäisvesitehtaalle Helsingissä. Siitä päivästä alkaen Hartwallin juomat ovat tuoneet iloa ja virkistystä suomalaisten arkeen ja juhlaan.

180-vuotisjuhlien kunniaksi haluamme levittää vieläkin enemmän iloa Suomeen. Jaamme tänä vuonna yhteensä 180 korillista suomalaisten rakastamia virvoitusjuomia ja pieniä yllätyksiä ihmisille tai yhteisöille, jotka ovat tuoneet iloa ja virkistystä ympärilleen.

Parasta kaikessa on se, että Sinä päätät, kuka on korinsa ansainnut. Tekeekö naapuri aina sinunkin lumityösi? Sujauttavatko henkilöstöravintolan työntekijät kahvin viereen konvehdin? Muuttuuko huono päivä paremmaksi, kun kuuntelet suosikkiartistiasi? Ehdota arkesi piristäjää korin saajaksi ja perustele ehdotuksesi hyvin, niin kori voi kohta odottaa hänen ovensa takana.

Joka kuukaudelle on oma korinsa, joten yllätykset jatkuvat vuoden loppuun saakka. Ei kun ehdottamaan!

180 Koria

KUUKAUDEN KORI: POMMAC

Kesäkuuta juhlistaa  perinteinen  ja raikas Pommac. Aidoista hedelmistä ja marjoista valmistetun Pommacin maun salaisuuksia ovat vuosikymmeniä vanha resepti ja tammitynnyrit, joissa juoman ainesosaa kypsytetään kolme kuukautta.

Pommac kehitettiin jo vuonna 1919 Ruotsissa, josta se 1930-luvulla saapui Suomeen. Pommac on maamme vanhin edelleen valmistuksessa oleva virvoitusjuoma ja se kuuluu Suomen suosituimpien virvoitusjuomien joukkoon.

Hyvin viilennetty hedelmäisen poreileva Pommac sopii alkoholittomaksi juomavaihtoehdoksi kesän juhliin. 180 koria -kampanjan puukorista tarjoilet virkistävää Pommacia ikimuistoisiin juhlahetkiin.

 

Pommac on pakattu juhlavuoden kunniaksi suunniteltuun puukoriin, joka on valmistettu käsityönä Porvoossa.

Kuka on korinsa ansainnut? Ehdota!

Kuka saa suupielesi kääntymään ylös? Ketkä jaksavat tsempata silloinkin, kun muut hyytyvät?

Ehdota, kuka on ansainnut korillisen iloa elämäänsä. Perustele ehdotuksesi hyvin: valitsemme kuun lopussa ehdotusten joukosta ne onnelliset, joille toimitetaan kori seuraavan kuun aikana.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kiitos osallistumisestasi!

Otamme voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

#180koria #hartwall