180 Koria

Kemian apulainen Victor Hartwall sai vuonna 1836 senaatilta toimiluvan kivennäisvesitehtaalle Helsingissä. Siitä päivästä alkaen Hartwallin juomat ovat tuoneet iloa ja virkistystä suomalaisten arkeen ja juhlaan.

180-vuotisjuhlien kunniaksi haluamme levittää vieläkin enemmän iloa Suomeen. Jaamme tänä vuonna yhteensä 180 korillista suomalaisten rakastamia virvoitusjuomia ja pieniä yllätyksiä ihmisille tai yhteisöille, jotka ovat tuoneet iloa ja virkistystä ympärilleen.

Parasta kaikessa on se, että Sinä päätät, kuka on korinsa ansainnut. Tekeekö naapuri aina sinunkin lumityösi? Sujauttavatko henkilöstöravintolan työntekijät kahvin viereen konvehdin? Muuttuuko huono päivä paremmaksi, kun kuuntelet suosikkiartistiasi? Ehdota arkesi piristäjää korin saajaksi ja perustele ehdotuksesi hyvin, niin kori voi kohta odottaa hänen ovensa takana.

Joka kuukaudelle on oma korinsa, joten yllätykset jatkuvat vuoden loppuun saakka. Ei kun ehdottamaan!

180 Koria

KUUKAUDEN KORI: HARTWALL LIMONADIT

Marraskuussa juhlavuoden koriin pakataan Hartwall Limonadeja! Hartwall Limonadi Omena on yksi markkinoiden ainutlaatuisimmista limonadeista, sillä sen tarkoin vaalittu resepti on peräisin välirauhan ajan Viipurista. Alkuperäisen reseptin mukaisesti valmistettu juoma on maultaan pehmeä, tasapainoinen ja luonteeltaan mehumainen.

Kaksi muuta makua, Hartwall Limonadi Päärynä ja Vadelma, ovat nekin perinteikkäitä juomia, jotka saavat mielen matkaamaan mummolan kesiin. Hartwall Limonadi Vadelma on juuri sopivan makea ja maultaan reilusti vadelmainen. Hartwall Limonadi Päärynässä puolestaan maistuvat raikkaat päärynät ja juuri sopiva määrä hiilihappoa.

Kaikki Hartwall Limonadit valmistetaan Lahdessa, jossa ne pakataan juhlavuoden kunniaksi käsityönä valmistettuihin puukoreihin.  Hartwall Limonadit sopivat koko perheen herkutteluhetkiin.

 

Kuka on korinsa ansainnut? Ehdota!

Kuka saa suupielesi kääntymään ylös? Ketkä jaksavat tsempata silloinkin, kun muut hyytyvät?

Ehdota, kuka on ansainnut korillisen iloa elämäänsä. Perustele ehdotuksesi hyvin: valitsemme kuun lopussa ehdotusten joukosta ne onnelliset, joille toimitetaan kori seuraavan kuun aikana.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kiitos osallistumisestasi!

Otamme voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

#180koria