180 Koria

Kemian apulainen Victor Hartwall sai vuonna 1836 senaatilta toimiluvan kivennäisvesitehtaalle Helsingissä. Siitä päivästä alkaen Hartwallin juomat ovat tuoneet iloa ja virkistystä suomalaisten arkeen ja juhlaan.

180-vuotisjuhlien kunniaksi haluamme levittää vieläkin enemmän iloa Suomeen. Jaamme tänä vuonna yhteensä 180 korillista suomalaisten rakastamia virvoitusjuomia ja pieniä yllätyksiä ihmisille tai yhteisöille, jotka ovat tuoneet iloa ja virkistystä ympärilleen.

Parasta kaikessa on se, että Sinä päätät, kuka on korinsa ansainnut. Tekeekö naapuri aina sinunkin lumityösi? Sujauttavatko henkilöstöravintolan työntekijät kahvin viereen konvehdin? Muuttuuko huono päivä paremmaksi, kun kuuntelet suosikkiartistiasi? Ehdota arkesi piristäjää korin saajaksi ja perustele ehdotuksesi hyvin, niin kori voi kohta odottaa hänen ovensa takana.

Joka kuukaudelle on oma korinsa, joten yllätykset jatkuvat vuoden loppuun saakka. Ei kun ehdottamaan!

180 Koria

KUUKAUDEN KORI: HARTWALL JAFFA PLUS C VERIAPPELSIINI

Lokakuussa on luvassa oikea C-vitamiinipaukku, kun juhlakori pakataan täyteen Hartwall Jaffa Plus C Veriappelsiini -uutuusjuomaa. Punainen Jaffa on palannut raikkaampana kuin koskaan!

Hartwall Jaffa Plus -tuoteperhe lanseerattiin keväällä 2016, kun kauppoihin saapui Suomen ensimmäinen vitaminoitu virvoitusjuoma, mandariinimakuinen Hartwall Jaffa Plus C. Syksyn uutuus Hartwall Jaffa Plus C Veriappelsiini täydentää tuoteperhettä. Hartwall Jaffa Plus C Veriappelsiini -juomassa on 30 prosenttia vähemmän sokeria kuin perinteisissä hedelmävirvoitusjuomissa, muttei yhtään keinotekoista makeutusainetta. Yhdestä puolen litran Hartwall Jaffa Plus C -pullosta saa lisäksi 100 prosenttia päivän C-vitamiinin tarpeesta. Niin kuin kaikkien Hartwall Jaffojen, myös Hartwall Jaffa Plus -juomien maku tulee aidoista hedelmistä.

Hartwall Jaffa Plus -juomat on kehitetty Suomessa ja ne, kuten kaikki Jaffat, valmistetaan Hartwallin tehtaalla Lahdessa. Hartwall Jaffa Plus C Veriappelsiini -pullot on pakattu juhlavuoden kunniaksi suunniteltuun puukoriin, joka tehdään käsityönä Porvoossa.

 

Kuka on korinsa ansainnut? Ehdota!

Kuka saa suupielesi kääntymään ylös? Ketkä jaksavat tsempata silloinkin, kun muut hyytyvät?

Ehdota, kuka on ansainnut korillisen iloa elämäänsä. Perustele ehdotuksesi hyvin: valitsemme kuun lopussa ehdotusten joukosta ne onnelliset, joille toimitetaan kori seuraavan kuun aikana.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kiitos osallistumisestasi!

Otamme voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

#180koria