Moi, mitä etsit?

search

Näin VALO Hotel & Work ottaa hyödyn irti Hartwallin koulutuksista

Lisämyyntiä koulutusten avulla

Hartwall on ollut VALO Hotel & Work -hotellin yhteistyökumppani alusta alkaen. Ravintolapäällikkö Leena Sandoval kiittelee sitä, että Hartwall tarjoaa hienojen tuotteiden lisäksi asiantuntijuuttaan matalalla kynnyksellä ja tarjoaa esimerkiksi erilaisia koulutuksia.

Minkälainen paikka VALO Hotel & Work on?

“Se on uudenlainen hybridihotelli Helsingin Ruskeasuolla – hotelli ja toimisto samoissa tiloissa. Meillä on täällä skandinaavinen Bistro ELO, josta saa aamiaista, lounasta ja illallista, sekä Lounge & Bar SUO, joka on mystinen ja kodikas baari, helposti lähestyttävä keidas. Lisäksi meillä on hyvinvointitilat, joista löytyy rentoutumisallas, kylmäallas, perinteiset hirsisaunat ja höyrysauna. Vietimme hiljattain kaksivuotisjuhliamme”, kertoo VALO Hotel & Workin ravintolapäällikkö Leena Sandoval.

Miksi valitsitte Hartwallin kumppaniksenne?

”Hartwall on ollut yhteistyökumppanimme ja juomatoimittajamme alusta asti. Itse en ollut mukana tekemässä sopimuksia, mutta nyt yhteistyötä tehneenä uskoisin, että kokemus aiemmasta yhteistyöstä sekä hyvät, tunnetut tuotteet ja brändit olivat syy, miksi päädyimme Hartwalliin.”

Minkälaista apua olette saaneet hartwallilaisilta?

”Hartwallin myyntiedustaja Juuso Vauhkonen tuo meille aina uusimmat juomanäytteet. Wine ambassador Sari Ayre taas maistattaa meillä viinejä, tuo uutuuksia näytille ja osaa katsoa niistä meille ravintolan puolelle sopivan valikoiman. Lisäksi suunnittelimme viime kesänä yhdessä kattoterassin baarin toimivaksi. Olemme olleet mukana myös Hartwallin Tasting days -tapahtumassa ja koulutuksissa.”

Minkälaisista koulutuksista on kyse?

”Hartwall järjestää esimerkiksi tuote-, juoma- ja myyntikoulutuksia. Ne ovat tärkeitä, sillä meillä on töissä todella nuortakin porukkaa, jolla ei ole vielä pitkää kokemusta ravintola-alalta. Käydään ihan perusasioita läpi: mitä ovat viskit, konjakit, ginit ja niin edelleen, ja kouluttajat antavat erilaisista juomista taustatietoja. Lisäksi saamme ehdotuksia drinkeistä, jos tarvitsemme niissä suunnitteluapua.”

”VALOssa on mukava järjestää koulutuksia, kun huomaa, että niitä todella arvostetaan. Osanottajat saavat niissä tuotetietoa ja lisävarmuutta suosittelevaan myyntiin”, Juuso Vauhkonen sanoo.

Miten yhteistyö Hartwallin kanssa on sujunut?

”Todella hyvin. Yhteyshenkilömme ovat molemmat helposti lähestyttäviä, heille voi laittaa sähköpostia tai viestiä milloin tahansa. Tapaamme kumpaakin useamman kerran vuodessa. Juuso käy hotellilla vähintään parin kuukauden välein ja soittelee, voisiko hän olla jotenkin avuksi. Sari taas auttaa viineissä neljästi vuodessa, kun uusimme menun.”

Mitkä tuotekategoriat ovat teille tärkeimmät?

”Ravintolan puolella viinit ja baarin puolella oluet. Olutvalikoiman suunnittelussa Juusosta on paljon apua, sillä hän tietää, millaiset juomat ovat milläkin hetkellä suosiossa. Meillä on nyt hanassa neljää erilaista olutta, ja Juuso on auttanut meitä niiden valitsemisessa. Yhteistyö sujuu niin hyvin, että ehdottomasti jatkamme sitä myös tulevaisuudessa.”

”Hotellin baarissa on kokeiltu innokkaasti uusia hanatuotteita, oli kyse sitten sesonkituotteista tai lähituotteista, kuten nyt hanassa olevasta Bryggeri Lagerista”, Juuso Vauhkonen sanoo.

Lisämyyntiä koulutusten avulla!

  1. Hartwallilla on paljon tietoa esimerkiksi uusimmista olut- ja viinitrendeistä. Sen ansiosta kuhunkin ravintolaan saadaan juuri sinne sopiva valikoima.
  2. Hartwallilaiset järjestävät ravintoloille erilaisia tuotekoulutuksia, joista osassa käydään läpi perusasioita ja osassa syvennetään ammattiosaamista entisestään.
  3. Kaksi kertaa vuodessa järjestettävässä Tasting Days -tapahtumassa pääsee tutustumaan Hartwallin koko valikoimaan ja suunnittelemaan juomamenuja aina kahvista kuohuviin asti.
ME VIRKISTÄMME LIIKETOIMINTASI:

Meillä on yhteinen tavoite - sinun liiketoimintasi kasvu!

Me Hartwallilla olemme enemmän kuin juomatoimittaja. Rakennamme kanssasi yhdessä kannattavaa Horeca- ja kauppaliiketoimintaa.