Moi, mitä etsit?

search

Tilaa Hartwallin virkistävät juomat helposti verkkokaupasta

Saat Hartwallin rakastetut brändit ja virkistävät juomat tilattua helposti verkkokaupastamme. Kätevän Juomamaailma-sovelluksen kautta teet nyt tilaukset entistä kätevämmin.

Älykäs verkkokauppa auttaa tilauksen tekemisessä, ehdottaa asiakkaalle aidosti sopivia tuotteita sekä kertoo valikoimassa olevien tuotteiden ominaisuudet selkeästi. Juomamaailman kautta tilatessasi pääset hyötymään juurikin näistä verkkokaupan eduista. Juomamaailma on tehty ensisijaisesti kiireistä arkeasi auttamaan.

Juomien lisäksi saat samalla kertaa tilattua myös juomalaitteet ja oheistuotteet, kuten kahvi- ja kartonkimukit, lasit, lavat ja ponnekaasut. Juomamaailmasta löydät myös snacksit juomien kaveriksi.

Helppo ja nopea käyttää

Juomamaailman tuotelistaus on loputtomasti skrollattava, eli näkymän alalaitaan ilmestyy automaattisesti lisää tuotteita sivua alaspäin vierittäessä, sen sijaan että seuraavalle sivulle tarvitsisi klikata. Näet tuotesaatavuuden myös heti tuotesivulta. Kätevää!

Palvelusta löytyy myös yrityksen oma tilaushistoria, ja sinne voi luoda pysyviä tilauspohjia. Niitä voi hyödyntää esimerkiksi juhlapyhien tai muiden sesonkien aikana. Valmispohjan voi luoda erikseen myös hiljaisempaa arkea tai kiireisiä viikonloppuiltoja varten.

Tilausta tehdessäsi näet tulevat toimituspäivävaihtoehdot ja voit tarkistaa aiemmin tehdyn tilauksen toimituspäivän.

Juomamaailmasta hyötyä ja vinkkejä bisneksen tueksi

Laajan tuotevalikoiman lisäksi Hartwallin Juomamaailmasta löytyy runsaasti myynninedistämisvinkkejä sekä alan uutisia. Sisältöjä pääsee selaamaan myös ilman kirjautumista.

Datan ja tekoälyn avulla Juomamaailma tarjoilee kohdennettua sisältöä alueittain sekä yritystyypin mukaan. Näet aina relevanteimmat tuotteet ensin.

Juomamaailmasta saa myös laitteet

Tiesitkö, että Harwallin Laitepalvelusta löydät laadukkaat laitteet kaikkiin yrityksesi tarpeisiin? Kylmäkaappien ja hanojen lisäksi Laitepalvelusta löytyvät myös ensiluokkaiset italialaiset kahvikoneet. Laitepalvelun koko valikoima on tilattavissa Juomamaailman kautta!

Hanki tunnukset Juomamaailmaan

Hartwallin asiakkaana pääset verkkokaupan käyttäjäksi helposti aktivoimalla tunnukset. Jos olet uusi asiakas, täytä tietosi pikimmiten. Varmistetaan virkistävien juomien saatavuus teidänkin tiskiltä!

 

juomamaailma-mobiili.png