Terveydeksi, Suomi!

Suomi täyttää sata vuotta, ja Hartwall on kulkenut mukana koko vuosisadan mittaisen matkan. Hartwallin tarina alkoi maan ensimmäisestä kivennäisvesitehtaasta ja Kaivohuoneen terveysvesikylpylästä vuonna 1836. Nyt Hartwallin vesien ja Suomen yhteinen matka jatkuu klassikoiden ja uusien hyvinvointivesien siivittämänä.

Meidän kunniatehtävämme on aina ollut lisätä suomalaisten hyvinvointia ja tarjota ainutlaatuisia nautintoja, joiden avulla elämä maistuu paremmalta. Haluammekin kohottaa juhlamaljan sekä 100-vuotiaalle Suomelle että kaikille sen asukkaille Hartwallin satavuotiastakin vanhemmalla kivennäisvedellä. Juhlistamme kotimaata vuoden aikana monin erilaisin tavoin yhdessä skoolaamisesta ilmaisiin luustotesteihin.

10 000 ilmaista luustomittausta

Hartwallin lahja satavuotiaalle Suomelle on teko hyvinvoinnin puolesta: tarjoamme 10 000 ilmaista luustomittausta suomalaisille yhteistyössä Terveystalon ja Bone Indexin kanssa. Vaikka suomalainen nainen onkin lujaa tekoa, piilevä osteoporoosi yllättää monet. Haluamme varmistaa, että mahdollisimman moni suomalaisnainen saisi ennaltaehkäisevää hoitoa tai osteoporoosi havaittaisiin ennen kivuliaita luunmurtumia. Meidän Novelle Plus Kalsium -hyvinvointivetemme on vahvasti mukana kampanjassa ‒ onhan se tutkitusti terveellinen, herkullinen ja helppo tapa saada päivittäinen kalsiumannos.

 

Illallinen taivaan alla ‒ Novelle-vesien juhlaa

Kesällä kohotetaan lisää maljoja, kun Illallinen taivaan alla -juhlat valtaavat suvisen Suomen ‒ ja ulkomaidenkin ‒ kaupunkeja. Tapahtuman riemukkaissa Sata päivää sataan -juhlissa skoolataankin Salpausselän soraharjujen suodattamilla Novelle-kivennäisvesillä.

 

Millainen kansa – sellainen vesi. Tuntematon Sotilas ja Suomen vahvin vesi


Syksyn tultua juhlitaan jälleen, kun suomalaisten rakastaman klassikon uudistettu versio  Tuntematon Sotilas 2017 saa ensi-iltansa lokakuun lopulla. Tähän ainutlaatuiseen leffakokemukseen voi voittaa liput nauttimalla kesän aikana hellettäkin vahvempaa Hartwall Vichyä.

Suomi ja vesi: menestystarina

Hyvinvointi, terveellisyys ja nautinnollinen elämä ovat kaiken tekemisemme perusta. Meillä suomalaisilla on käytössämme yksi maailman kallisarvoisimmista aarteista: maailman puhtain vesi. Hartwall suhtautuu suomalaisen pohja- ja lähdeveden käyttöön, suojeluun ja jalostukseen kunnioituksella.

Raikas, laadukas vesi on kaikkien tuotteidemme tärkein raaka-aine. Kokosimme tähän viisi faktaa Hartwallista ja suomalaisesta vedestä:

  1. Meillä on Lahdessa omassa käytössämme oleva kaivo, jonka vesi on suodattunut Salpausselän soraharjujen sylissä vuosikymmenen ajan. Vettä jalostetaan Lahdessa, ja sitä käytetään eri juomien valmistuksessa ja tehtaan muissa toiminnoissa.
  2. Karijoella käytössämme on yli 8000-vuotias lähde. Siitä pulppuava vesi on matkannut maan kamarassa 20 vuotta ennen lähteeseen pulpahtamista. Novelle Lähdevettä pullotetaan kerralla vain tarvittava määrä, jotta vesi säilyttäisi raikkautensa sen nauttimishetkeen saakka.
  3. Victor Hartwall perusti kivennäisvesitehtaansa Helsinkiin vuonna 1836. Muutamaa vuotta myöhemmin hän perusti Kaivohuoneelle terveyskylpylän, ja suositut Hartwallin juomakioskit valtasivat muutkin pääkaupungin paraatipaikat. Vesibaareissa istuskeltaessa kivennäisvettä siemaillen pääsi sulavasti seurustelemaan muiden aikaansa seuraavien helsinkiläisten kanssa.
  4. Vesien hyvää tekevä vaikutus on jälleen ajankohtaista: meillä on Lahden panimolla vesieksperttien tiimi, joka on kehittänyt esimerkiksi Novelle Plus -hyvinvointivedet. Niihin on lisätty juuri suomalaisten tarpeisiin ja jokapäiväiselle hyvinvoinnille tärkeitä kivennäisaineita ja vitamiineja kalsiumista sinkkiin ja C-vitamiinista magnesiumiin.
  5. Suomessa on tutkitusti maailman puhtaimmat vesivarannot. Pohjavesistä huolehtiminen ja niiden arvostaminen on meille Hartwallilla kunnia-asia, sillä haluamme tarjota suomalaisille vain ensiluokkaisinta juomavettä.