Uutiset

« Takaisin

Hartwall Jaffa jakaa joulumieltä yhteistyökumppaneidensa kanssa

Hartwall aloitti vuonna 2013 yhteistyön Linnanmäen huvipuistoa pyörittävän Lasten Päivän Säätiön kanssa, jonka myötä Hartwall on osallistunut vahvasti suomalaisten rakastaman huvipuiston toimintaan ja tukenut suomalaista lastensuojelutyötä yhtenä Linnanmäen pääyhteistyökumppaneista.

Huvipuiston vieraille Hartwall näyttäytyy klassikkobrändinsä Hartwall Jaffan kautta. Linnanmäkeä ja Hartwall Jaffaa yhdistävät positiivisuus ja iloisuus, ja kumpikin on vuosikymmeniä ollut mukana tarjoamassa perheille yhteisiä, riemukkaita huvitteluhetkiä.

Lasten Päivän Säätiö lahjoitti tänä vuonna historiansa suurimman avustussumman lastensojelutyöhön

Linnanmäen taustalla toimiva Lasten Päivän Säätiö lahjoitti tavoitteensa mukaiset 4,5 miljoonaa euroa suomalaiseen lastensuojelutyöhön. Linnanmäki Gaalassa 14.12. julkistettu avustussumma on säätiön historian suurin.

Huvipuiston yhteistyökumppanit sekä jokainen Linnanmäellä huvitellut on osallistunut ennätyksellisen hyväntekeväisyyslahjoituksen kerryttämiseen.

Avustus jaettiin Lasten Päivän Säätiö on kuuden lastensuojelutyötä tekevän järjestön perustama: Lastensuojelun keskusliitto ry, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto ry, Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry, Parasta Lapsille ry ja Pelastakaa Lapset ry.

Woltin Jouluateria 2017 -kampanja lahjoitti 2515 jouluateriaa vähävaraisille perheille

Jaffa yhdisti tänä vuonna voimansa myös suomalaisen ravintolaruoan tilaus- ja kuljetuspalvelu Woltin kanssa osallistumalla vuonna 2016 lanseerattuun Jouluateria-kampanjaan, jonka tavoitteena on jakaa juhlavia jouluateriapaketteja vähävaraisille perheille ympäri Suomen.

Wolt ja kumppaniyritykset Hartwall Jaffa, Elovena, Paulig ja Saarioinen kokosivat yhteisvoimin ruokapaketin, joka sisältää noin 40 euron arvosta jouluherkkuja, kuten laatikoita, kinkkua, rosollia, kahvia, mausteita, hilloa, makeaa ja suolaista naposteltavaa sekä 1,5 litran pullot Hartwall Jaffa Appelsiini-, Hartwall Jaffa Jouluomena- sekä Hartwall Jaffa Mustikka -virvoitusjuomaa.

Paketin pystyi lahjoittamaan kampanja-aikana 10 eurolla Woltin palvelussa.

Paketit myytiin loppuun vain parissa tunnissa

Ihmisiltä tuntui löytyvän auttamisen halua ja joulumieltä, sillä jouluateriat olivat lahjoitettu vain parissa tunnissa kampanjan alettua 14.12. klo 8.00. Rahalahjoituksia kampanjaan pystyi tekemään palvelussa puoleen yöhön saakka.

”Yhteistyökumppanimme Bob the Robot ehdotti, että lähtisimme mukaan kokoamaan ruokapakettia. Kampanja on mielestäni mainio tapa mahdollistaa joulun herkkuhetki myös sellaisille perheille, jotka eivät pääsisi siitä muuten nauttimaan. Oli ilo lähteä auttamaan näin konkreettisella tavalla”, Hartwall Jaffan tuotepäällikkö Mira Kujanpää kertoo.

Ateriat jaellaan vähävaraisia ja kriisin kokeneita perheitä auttavan Hope ry:n kautta DB Schenkerin avulla jouluviikolla järjestön avun piiriin kuuluville perheille pääkaupunkiseudulla sekä Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä, Joensuussa, Kajaanissa, Kokkolassa, Kouvolassa, Kuopiossa, Lahdessa, Lohjalla, Mikkelissä, Oulussa, Porissa, Rovaniemellä, Seinäjoella, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

 

Lisätietoja: Oy Hartwall Ab, tuotepäällikkö Mira Kujanpää, mira.kujanpaa@hartwall.fi, puh. 044 3332217

Sosiaalinen media: facebook.com/hartwalljaffa, instagram.com/hartwalljaffa, youtube.com/aitooikeajaffa

 

Hartwall Jaffa®

Jo vuodesta 1949 markkinoilla ollut Hartwall Jaffa on Suomen arvostetuin virvoitusjuomabrändi. Tänäpäivänä Hartwall Jaffa on monipuolinen tuoteperhe, jonka valikoimasta löytyy juomia monenlaiseen makuun. Hartwall Jaffa -juomien maku tulee aina aidosta hedelmästä, sillä kaikissa Hartwall Jaffa -juomissa käytetään aitoa hedelmämehua. Hartwall Jaffa -juomat valmistetaan Hartwallin Lahden virvoitusjuomatehtaassa ja niissä on Suomalaisen Työn liiton Avainlippu merkkinä kotimaisesta työstä. www.jaffa.fi

Oy Hartwall Ab

Hartwall on juoma-alan kasvava suunnannäyttäjä. Valmistamme suomalaisten rakastamia juomia arkeen ja juhlaan. Hartwallin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Novelle, Lapin Kulta, Karjala ja Hartwall Original Long Drink. Olemme myös Heineken ja Pepsi -brändien yhteistyökumppani Suomessa.

Hartwallin moderni tuotantolaitos sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamo Karijoella ja pääkonttori Helsingissä. Rakastettujen klassikoiden ja innovatiivisten uutuuksien parissa työskentelee 700 hartwallilaista, välillisesti työllistämme Suomessa 11 000 ihmistä. Olemme osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia. Edistämme vastuullista juomakulttuuria. Toimimme aktiivisesti ympäristön hyväksi ja korostamme lähituotantoa. www.hartwall.fi