Uutiset

« Takaisin

Isojano tuo jälleen kotimaiset huippuartistit Hartwallin Lahden panimon pihalle

– Luvassa supersuositun Haloo Helsingin kesän viimeinen keikka sekä olutnautintoja ja lähiruokaherkkuja

Hartwallin Lahden panimon pihalla järjestettävä iloisten ihmisten olutjuhla Isojano kerää jälleen hyvän musiikin, ruoan ja oluen ystävät yhteen. Isojano järjestetään Hartwallin Lahden panimon pihalla 18.-19. elokuuta. Tunnelman nostavat kattoon kotimaiset eturivin artistit.

”Isojano kerää jälleen jo 24. kertaa hyvän musiikin, ruoan ja oluen ystävät yhteen tunnelmallisena elokuun viikonloppuna. Juhlakansaa viihdyttävät kotimaiset huippuartistit. Tapahtumassa on tarjolla tilaisuuteen räätälöityä olutta ja ruokatarjoilussa hyödynnettään mahdollisimman monipuolisesti lähiruokaa Lahden alueelta”, kertoo Isojano-tapahtumasta vastaava kenttämyyntipäällikkö Tero Merinen Hartwallilta.

Perjantaina viihdyttävät Arttu Wiskari, Jukka Poika ja Eppu Normaali
Olutjuhlan avaa perjantaina 18.8. Arttu Wiskari, joka lauloi itsensä ihmisten sydämiin viisi vuotta sitten julkaistulla, platinaa myyneellä esikoisalbumillaan Arttu Wiskari. Levyltä jäivät elämään hitit Mökkitie ja Tuntematon potilas.  Perjantain suomireggaen rytmeistä vastaa Jukka Poika, joka on julkaissut maaliskuussa 2017 tuoreen singlen Rakastaa ja tulla rakastetuksi. Jukka Pojan hitit Silkkii ja Älä tyri nyt ja tuplaplatinaa myynyt albumi Yhdestä puusta nostivat hänet koko kansan tietoisuuteen.

Elokuisen illan päättää Eppu Normaali, joka on ihastuttanut suomalaisia jo 40 vuoden ajan.  Jääräpäisesti itseltään näyttävä ja kuulostava yhtye on tehnyt jo nyt historiaan jälkensä jättävän uran, eikä loppua taipaleelle näy.

Haloo Helsinki soittaa kesän viimeisen keikkansa Isojanossa
Launtain musiikista vastaavat Teflon Brothers, Mato Valtonen & Jimmy Cola sekä Haloo Helsinki!, joka soittaa kesän viimeisen keikkansa Isojanon elokuisessa illassa.

Teflon Brothersin vuonna 2017 julkaistusta Circus-albumista tuli ensimmäinen suomalainen albumi, joka on ylittänyt tuplaplatinarajan jo ennen julkaisupäiväänsä. Levyn sisältämiä kappaleita oli striimattu yli 40 miljoonaa kertaa maaliskuun puoleenväliin mennessä. Mato Valtonen & Jimmy Cola viihdyttävät taidolla joka on hankittu hiellä Sleepy Sleepersin ja Leningrad Cowboysin mukana ympäri maailmaa.

Haloo Helsinki! on tämän hetken suurin suomalainen yhtye, joka jäi vuoden 2015 lokakuussa tauolle kahden täyteen myydyn Hartwall Arena -keikan jälkeen. Haloo Helsinki! on julkaissut viisi albumia, joita on myyty yhteensä yli 250 000 kappaletta. Yhtyeen keikka Isojanossa on ainoa Lahdessa järjestettävä keikka kesällä 2017.

Rentoa ja viihdyttävää menoa jo vuodesta 1994 Hartwall Isojano -tapahtumaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.isojano.fi
Ennakkoliput on ostettavissa Lippupisteen kautta (Lippu.fi). Lippuja voi ostaa myös tapahtumasta, mikäli lippuja on saatavilla ennakkomyynnin jälkeen.
Lippujen hinnat: Perjantai: ennakko 40€, ovelta 45€ Lauantai: ennakko 45€, ovelta 49€

Lisätietoja: Oy Hartwall Ab, kenttämyyntipäällikkö Tero Merinen, tero.merinen@hartwall.fi, puh. 020 717 6242