Uutiset

« Takaisin

Muutoksia johtoryhmän vastuualueissa vuoden 2018 alusta

Hartwallin johtoryhmän vastuualueisiin on tehty muutoksia vuoden 2018 alussa. Tomas Lindforsin keskittyessä väitöskirjaprojektiin Tomi Korte ottaa vastuulleen Hartwallin tuotanto- ja toimitusketjun johtamisen.

Tomi Korte vastaamaan tuotanto- ja toimitusketjun kokonaisuudesta

Hartwallin logistiikka- ja jakelujohtajana vuodesta 2014 toiminut Tomi Korte nimitettiin tuotanto- ja toimitusketjujohtajaksi tammikuussa 2018. Tomi johtaa jatkossa tuotanto- ja toimitusketjun kokonaisuutta vastaten Hartwallin tuotannosta, logistiikasta ja asiakaspalvelusta.

Tomi on työskennellyt vuodesta 1994 lähtien Hartwallilla useissa eri tehtävissä tuotanto-toimitusketjussa ja laitepalvelussa.

Tomas Lindfors jatkaa Karijoen tehtaanjohtajana

Tomas Lindfors keskittyy jatkossa opintoihinsa ja työskentelyyn väitöskirjaprojektin parissa. Samalla hän jatkaa Karijoen lähdevesipullottamon tehtaanjohtajana.

Tomas on työskennellyt vuodesta 1999 lähtien Hartwallilla useissa eri tehtävissä tuotanto-toimitusketjussa ja tätä ennen Polar Waterilla. Vuosina 2009–2017 hän on toiminut Hartwallin tuotantojohtajana vastaten laatu- ja tuotekehitysorganisaatiosta sekä tuotannosta Lahdessa ja Karijoella.

”Haluan kiittää Tomasta hienosta työstä koko tuotannon uudistamisen ja tehokkuuden parantamisen parissa sekä vastuunkannosta Karijoen toiminnasta myös jatkossa. Toivotamme myös menestystä opiskelujen pariin. On myös hienoa, että löysimme yrityksen sisältä erittäin sopivan henkilön jatkamaan Tomaksen työtä tuotannossa”, Hartwallin toimitusjohtaja Kalle Järvinen kertoo.

”Yhdistämällä tuotannon ja logistiikan johtamisen uskon, että toimintamme ja reagointikykymme paranee entisestään. Kiitokset Tomille haasteen vastaanottamisesta ja menestystä uuteen tehtävään”, Järvinen jatkaa.