Uutiset

« Takaisin

Syksyn uudet alkoholijuomat – viekas siideriuutuus ja muhkeita olutnautintoja

Hartwallin alkoholijuomauutuuksia yhdistää muhkea maku. Mukana on yltäkylläisen omenainen siideriuutuus Orchard Thieves, ja herkullisia oluita tummasta Aurasta kullankeltaiseen Lahden Erikois Pale Aleen.

Orchard Thieves -omenasiideri – seuraa kettua mehukkaan omenasiiderin luo!

Orchard Thieves on uusi, mehukas omenasiideri, jonka puolikuiva maku syntyy parhaasta yhdistelmästä makeita ja happamia omenoita. Orchard Thieves Crisp Apple -siiderissä on huikeat 75 prosenttia omenamehua, eli lähes tuplat verrattuna moniin muihin siidereihin.

– Orchard Thieves on yltäkylläisen omenainen siideriuutuus, jonka tunnistaa pakkauksissa seikkailevasta viekkaasta ketusta. Orchard Thieves on ollut valtava menestys ulkomailla aidon omenaisen makunsa ansiosta − olen todella iloinen että myös suomalaiset siiderinystävät pääsevät nyt nauttimaan uutuudesta, kertoo siidereiden tuotepäällikkö Janiina Gustavsson Hartwallilta.

Orchard Thieves -siiderin mehukas maku on peräisin luonnollisista raaka-aineista, eikä siiderissä ole lisättyä sokeria, eikä makeutus- tai väriaineita.

Siideriuutuudessa on alkoholia 4,5 prosenttia ja se on saatavilla 0,5 litran tölkissä sekä 0,33 litran lasipullossa.

#followthefox

Lahden Erikois Pale Ale – hersyvän makuinen uutuusolut

Lahden Erikois Pale Alen tyylistä olutta ei ole aiemmin ollut Hartwallin valikoimassa. Se on hieman samea ja kullankeltainen täymallaspintahiivaolut. Muhkeassa ja maukkaan hedelmäisessä pale alessa on keskiasteinen maltaisuus ja katkerohumalointi. Maussa erottuvat mangon ja aprikoosin aromit ja ripaus havuisuutta.

– Tämän Pale Alen kanssa lähdimme luomaan jotain ihan uutta. Kokeilemalla ja maistelemalla löydettiin lopulta maku, joka on juuri sitä, mitä tavoiteltiin: runsas, hedelmäinen ja hersyvä. Ideat ja raaka-aineet humalia lukuun ottamatta todella ovat täältä Lahest, kertoo Hartwallin pääpanimomestari Hannele Alakarhu.

Uutuuden maku on paahteinen ja hedelmäinen: maussa erottuvat mangon ja aprikoosin aromit.

Lahden Erikois Pale Alessa on alkoholia 5,4 prosenttia. Se on saatavilla 0,5 litran tölkissä ja 20 litran astiassa.


Lahden Erikois Oktoberfest – syksyn kullankeltainen juhlajuoma

– Oktoberfest on maailman suurin kansanjuhla, ja sen päätähtinä loistavat Oktoberfest-tyylin oluet. Nyt valmistimme Lahdessa Hartwallin ensimmäisen Oktoberfest-oluen, ja se sopii upeasti syksyn juhliin, vinkkaa tuotepäällikkö Ari Nykänen Hartwallilta.

Lahden Erikois Oktoberfest on suodatettu, vaalean meripihkan värinen ja pehmeän maltainen täysmallasolut. Tasapainoinen lagerolut on saatavilla vain syksyn ajan. Uuden sadon juurekset ja mehevät liharuuat, kuten haudutettu possu ja rapeaksi paistettu kananpoika saavat Lahden Erikois Oktoberfest -oluesta mainion kaverin, unohtamatta hapankaalia, lihaisia makkaroita, kuten Bratwurstia sekä erilaisia leikkeleitä ja salaattia. Prost!

Lahden Erikois Oktoberfestissä on alkoholia 5,1 prosenttia. Se on saatavilla syksyn ajan 0,5 litran tölkissä, 0,35 litran lasipullossa ja 20 litran astiassa.


Aura Tumma – täyteläinen ja pehmeä olutnautinto

Aura Tumma on keskiasteisesti humaloitu lagerolut, jonka mausta löytyy aavistus paahteisuutta ja makeaa maltaisuutta. Kaadettaessa lasiin se jättää runsaan ja pysyvän, lähes kermamaisen vaahdon.

– Tumma olut on yksi Suomen suosituimmista oluttyyleistä, ja sen suosio kasvaa aina syksyä ja talvea kohden. Aura Tumma on samettinen olut, joka sopii mainiosti esimerkiksi syksyisiin, maukkaisiin liharuokiin ja riistaruokien kaveriksi, sanoo tuotepäällikkö Pekko Koski Hartwallilta.

Aura Tumma -oluessa on alkoholia 5,2 prosenttia. Se on saatavilla 0,5 litran tölkissä, 0,35 litran lasipullossa ja 20 litran astiassa.

Lapin Kulta 5,2 ja gluteeniton luomuolut Lapin Kulta Pure uudessa pullossa

Lapin Kulta -oluiden lasipullo on uudistunut täksi syksyksi. Hartwallin omien osaajien muotoilema pullo henkii Lapin Kullan pohjoisia juuria. Pohjantähden koristamassa vihreässä pullossa on saatavilla sekä klassinen Lapin Kulta -lagerolut että Lapin Kulta Pure, gluteeniton luomuolut.

 

Lisätietoja ja tuotenäytepyynnöt:
Elina Lehmusto, viestintäpäällikkö, Hartwall, puh. 040 5696 043, elina.lehmusto@hartwall.fi
31.8−10.9. Elina Kurttio, viestintäasiantuntija, Hartwall, puh. 040 725 9018, elina.kurttio@hartwall.fi

Kuvat: http://mediapankki.hartwall.fi/l/LhcvBbr27tg7

 

Oy Hartwall Ab

Hartwall on juoma-alan kasvava suunnannäyttäjä Suomessa. Valmistamme suomalaisten rakastamia juomia arkeen ja juhlaan. Hartwallin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Novelle, Lapin Kulta, Karjala ja Hartwall Original Long Drink. Olemme myös Heineken ja Pepsi -brändien yhteistyökumppani Suomessa.

Hartwallin moderni tuotantolaitos sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamo Karijoella ja pääkonttori Helsingissä. Rakastettujen klassikoiden ja innovatiivisten uutuuksien parissa työskentelee 700 hartwallilaista, välillisesti työllistämme Suomessa 11 000 ihmistä. Olemme osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia. Edistämme vastuullista juomakulttuuria. Toimimme aktiivisesti ympäristön hyväksi ja korostamme lähituotantoa. Ilman Hartwallia Suomi olisi kuivempi paikka elää.