Uutiset

« Takaisin

Hartwall mukana Oulun Polar Bear Pitchingissä – kansainväliselle yleisölle tarjoillaan kansallisjuomaamme jääbaarissa

Hartwall on mukana erilaisissa tapahtumissa ympäri vuoden. 12.-13.3.Oulun torilla järjestettävä Polar Bear Pitching on luultavasti yksi erikoisimmista: tapahtumassa start-up-yrittäjät hyppäävät avantoon esittelemään yritystään rahoittajille. Original Long Drink tuo tapahtumaan lumesta ja jäästä rakennetun baarin.

Talvinen bisnestapahtuma kiinnostaa myös kansainvälisesti. Tänä vuonna avannossa nähdään 42 yrittäjää 17 eri maasta. Uniikissa tapahtumassa on esillä myös kansallisjuomamme Original Long Drink.

”Tapahtumassa on huikea kansainvälinen potentiaali. Missään muualla ei järjestetä tällaista kilpailua, jossa yhdistyy bisnes, avanto ja suomalainen sisu, jota avannossa esiintyminen vaatii. Olemme ylpeitä siitä, että saamme olla mukana mahdollistamassa elämyksiä ympäri Suomen, vuoden ympäri”, Hartwallin tapahtumapäällikkö Juha Korvola hehkuttaa.

Jäästä ja lumesta rakennettu Original Ice Bar on ympyrän muotoinen ja taustalla näkyy aidon lonkeron etiketistä tuttu jäävuori. Baaria ovat olleet pystyttämässä jäärakentamisen konkarit, eli Kemin Lumilinnan rakentajat.

Lue lisää tapahtumasta: polarbearpitching.com