Uutiset

« Takaisin

Kesän uudet virvoitusjuomat ja vedet – sokerittomia vaihtoehtoja ja hyvinvointia edistäviä juomia

Tämän kesän alkoholittomista uutuuksista löytyvät suomalaisten toivemaut mustikasta meloniin.

”Suomalaiset ovat yhä kiinnostuneempia hyvinvoinnistaan ja terveysvaikutteiset juomat kasvattavat suosiotaan jatkuvasti. Suomalaiset haluavat herkutella, mutta terveellisesti! Sokeria vältellään yhä enemmän: suomalaisista yli puolet kiinnittää aiempaa enemmän huomiota sokerin määrään omassa tai perheensä ruokavaliossa*”, kertoo Hartwallin tutkimus- ja kehityspäällikkö Maija Ankkuri.

Hartwall Jaffa Vesimeloni-vadelma Sokeriton – kesäinen toivemaku on täällä!

Hartwallilta on toivottu vesimelonin makuista virvoitusjuomaa, ja nyt toiveisiin on vastattu. Hartwall Jaffan sokeriton uutuus maistuu virkistävältä vesimelonilta ja valloittavalta vadelmalta. Raikas juoma sopii hyvin koko perheen herkutteluhetkiin. Uutuuden luonnollinen maku tulee aidosta hedelmämehusta.

Hartwall Jaffa Vesimeloni-vadelma sokeriton on saatavilla 0,5 ja 1,5 litran muovipulloissa.

Novelle Kalsium – uuden ajan ruokajuoma

Novelle Kalsium -kivennäisvesi on kätevä päivittäin tarvittavan kalsiumin lähde. Se on vegaaninen, maustamaton, kalsiumilla täydennetty ja ph-arvoltaan hampaille neutraali. Novelle Kalsium sopii mainiosti ruokajuomaksi eikä sen sisältämä kalsium maistu juomassa. Vegaanisen juoman kalsium on peräisin maissista.

Jokainen tarvitsee kalsiumia päivittäin ja maito on pitkään ollut suomalaisille tyypillisin kalsiumin lähde. Se ei kuitenkaan maistu kaikille ja lähes puolet suomalaisista (46 %) kertookin vähentäneensä maidon käyttöä viimeisen kahden vuoden aikana**.

”Puolen litran pullossa Novelle Kalsiumia on 47 % päivittäisestä kalsiumintarpeesta. Se on maustamaton ja raikas juoma, joka sopii mainiosti myös ruokapöytään”, vinkkaa tuotepäällikkö Hanna Seppälä.

Novelle Kalsium -juomaa myydään 0,5 ja 1,5 litran muovipulloissa ja 24 x 0,33 litran monipakkauksessa.

Novelle Plus C+E Vahvistava – granaattiomenaa ja mustikkaa

”Uudistimme suosittua Novelle Plus -tuoteperhettä ja toimme mukaan uuden maun. Mehukkaasti granaattiomenalta ja mojovasti mustikalta maistuva vahvistava hyvinvointivesi ei ole ainoastaan herkullinen vaan myös tukee kehon vastustuskykyä. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja E-vitamiini suojaa soluja hapettumisstressiltä”, tuotepäällikkö Hanna Seppälä kertoo.

Yhdestä puolen litran Novelle Plus C+E -pullosta saa koko päivän C-vitamiinin tarpeen ja 40 % E-vitamiinin tarpeesta.

Tuote on vähäkalorinen (11 kcal/100ml) ja makeutettu hedelmäsokerilla (2,8g/100 ml). Se on saatavilla 0,5 ja 1,5 litran muovipulloissa.

Mountain Dew Jumpstart Black Cherry – pehmeän piristävä kirsikka

Mountain Dew Jumpstart on ainutlaatuinen virvoke, jossa yhdistyvät hedelmämehu, B3, B5 ja B6-vitamiinit sekä lisätty kofeiini. Näistä saadaan piristävä lopputulos noin puolella tavallisten, sokerilla makeutettujen virvoitusjuomien sokerimäärästä.

”Nyt saadaan Suomeen jo toinen Jumpstart-maku, mehevä ja muikea kirsikka. Se on kaverisi silloin, kun janoat raikasta, virkistävää juomaa. Viime vuonna markkinoille tuomamme veriappelsiinin makuinen Jumpstart on noussut suureen suosioon – suomalaiset ovat varsin innostuneita pehmeän piristävistä juomaelämyksistä”, hehkuttaa tuotepäällikkö Joonas Eriksson.

Makean kirsikkaisen makunsa juoma saa korkeasta viiden prosentin hedelmäpitoisuudesta. Tölkki Jumpstartia vastaa kofeiinimäärältään kupillista kahvia. Juoma ei sisällä guaranaa tai tauriinia.

Mountain Dew Jumpstart Black Cherry on nyt saatavilla 440 ml tölkeissä ja desilitra juomaa sisältää 17 kaloria. Juomassa on korkea kofeiinipitoisuus (20 mg/100 ml) eikä sitä suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville.

Fenix Sitruuna-Nektariini – lempeää piristystä mate-uutteella

Hartwall Fenix on pehmeästi piristävä, vähäkalorinen hyvinvointijuoma. Monelle tuttu Fenix on käynyt läpi totaalisen muodonmuutoksen.

”Fenix-juomat lähtevät tänä keväänä lentoon uusilla resepteillä ja uudella ilmeellä. Luvassa on meheviä makuja, lempeää piristystä ja ekstravitamiineja”, iloitsee tuotepäällikkö Antonia Havaste.

Fenix Sitruuna-Nektariini on raikas ja hedelmäisen herkullinen uusi Fenix-maku. Se sisältää vihreistä kahvipavuista saatavaa luontaista kofeiinia, mate-uutetta ja lisättyä C-vitamiinia.

Juomaa on saatavilla 0,5 litran muovipulloissa. Tuote on vähäkalorinen (17 kcal / 100 ml) ja siihen on lisätty C-vitamiinia. Sisältää luontaista kofeiinia ja mate-uutetta.

Fenix Karpalo-Greippi – svengaava ginseng

Toinen kauppoihin tuleva Hartwall Fenix -uutuus on vanhan suosikkimaun kevyempi versio. Ginseng-uutetta sisältävä Fenix Karpalo-Greippi tarjoaa kevyttä piristystä keskellä arkea.

”Tiedämme, että moni rakastaa Fenix Karpalo-Greipin makua, ja muutimme tuotteen reseptiä uudistuksen myötä raikkaammaksi ja kepeämmäksi – tuttu maku on kuitenkin tallella”, kertoo Antonia Havaste.

Juomaa on saatavilla 0,5 litran muovipulloissa. Tuote on vähäkalorinen (17 kcal / 100 ml) ja siihen on lisätty C-vitamiinia. Sisältää luontaista kofeiinia ja ginseng-uutetta.

Terme di Crodo Lemon Soda – Italian suosituin nyt Suomessa

Terme di Crodo Lemon Soda on kirpeä ja raikas sitruunalimonadi Italiasta. 1940-luvulta peräisin oleva kirpeänraikas juoma on Italian suosituin sitruunalimonadi. Rakastetun maun salaisuus löytyy juoman korkeasta mehupitoisuudesta (12 %) ja runsaasta määrästä herkullista hedelmälihaa. Limonadin valmistuksessa käytetään ainoastaan Sisilian paahteessa kypsyneitä sitruunoita. Raikas juoma on makeutettu sokerilla ja eikä se sisällä säilöntäaineita tai väriaineita.

Terme di Crodo Lemon Soda on saatavilla 0,2 litran lasipulloissa. Energiaa juomassa on 52 kcal /100ml.

Terme di Crodo Lime-mint Soda – artesaanilimonadi Italiasta

Toinen Terme di Crodo -uutuus maistuu mukavan happamalta limeltä ja raikkaalta mintulta. Italiassa valmistetussa limonadissa on 12 % mehua ja paljon limen hedelmälihaa. Italiassa suuren suosion saavuttanut juoma on makeutettu sokerilla ja eikä se sisällä säilöntä- tai väriaineita.

Terme di Crodo Lime-mint Soda on saatavilla 0,2 litran lasipulloissa. Energiaa juomassa on 52 kcal /100ml.