Hartwall

Idealomake

Kuvaile ideasi lyhyesti lomakkeen tekstikenttään. Jätä myös yhteystietosi, jotta tarvittaessa voimme ottaa sinuun yhteyttä.

Jos olet Hartwallin asiakas ja haluat kertoa idean liittyen yhteistyöhömme, toimintaamme tai tuotteistoomme, kirjoita viestiisi myös asiakastietosi.

Lopuksi paina Lähetä-nappia.

(Huom! *:lla merkityt kentät ovat pakollisia!)

Tietosuojaseloste

 

Kiitos ideastasi!

Palaamme asiaan mahdollsisimman pian.

Käyttöehdot

Käyttäjä voi Ideafoorumin kautta lähettää Hartwallille ideoita ja kehitysehdotuksia sekä niihin liittyvää aineistoa (tekstiä, piirroksia, kuvia yms.), joita kaikkia kutsutaan jäljempänä näissä käyttöehdoissa termillä ”aineisto”. Ideafoorumin käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja.

Käyttäjän tulee kohtuullisin toimenpitein varmistaa ennen aineiston toimittamista, että hänen Hartwallille toimittamansa aineisto (a) ei sisällä mitään laitonta, muiden osapuolten oikeuksia loukkaavaa, sopimatonta tai muuten julkaistavaksi kelpaamatonta, (b) ei sisällä viruksia tai muita saastuttavia tai tuhoavia ominaisuuksia. Käyttäjä vastaa siitä, että hän omistaa kaikki oikeudet Hartwallille toimittamaansa aineistoon ja että aineiston käyttö ei loukkaa kenenkään kolmannen oikeuksia. Käyttäjä vastaa kolmansien osapuolten mahdollisesti esittämistä väitteistä ja vaatimuksista aineistoa koskien ja kaikista tällaisista väitteistä ja vaatimuksista mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista.

Lähettämällä aineistoa Hartwallille, käyttäjä luovuttaa kaikki oikeutensa aineistoon Hartwallille ja antaa Hartwallille oikeuden hyödyntää aineistoa vapaasti liiketoiminnassaan. Mikäli Hartwall päättää hyödyntää käyttäjän lähettämää aineistoa liiketoiminnassaan, Hartwall saattaa suorittaa tästä kohtuullisen korvauksen aineiston lähettäneelle käyttäjälle. Mahdollisesta korvauksesta sovitaan osapuolten välillä erikseen.