Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka, Trendit ja vinkit, Hyvinvointi:

Detox-vesi – raikas tapa keventää ja virkistää oloa

Onko olo turvonnut ja tunkkainen? Näillä ihanilla Novelle-pohjaisilla detox-juomilla boostaat elimistön nestekiertoa ja täydennät päivän vitamiiniannosta.

Turvotus on merkki siitä, että elimistön nestekierto jumittaa. Syynä voi olla liian vähäinen veden juonti, turhan suolainen ruoka, liikunnan puute, hormonien sekamelska tai mikä milloinkin.

Yksi tehokas keino vähentää turvotusta on veden juonti, ja jotta se olisi herkullisempaa, kehittelimme kolme ihanaa detox-makuvettä, joiden raaka-aineet vielä tehostavat nestekiertoa ja siten myös kuona-aineiden poistumista kehosta.

detox_kannut_16x9__of.jpg

Detox-vedet: valmistusohje

  • Käytä tuoreita ja laadukkaita vihanneksia, hedelmiä ja marjoja.
  • Pilko hedelmät ja vihannekset pienemmiksi paloiksi. Marjat voit käyttää sellaisenaan.
  • Laita raaka-aineet kannun pohjalle. Täytä kannu noin 1/3 täyteen.
  • Lisää voimakkaimman makuisia aineksia, kuten rosmariinia, minttua tai tuoretta inkivääriä detox-veteen varovasti, etteivät niiden maut peitä muita makuja alleen.
  • Täyty kannu viilennetyllä Novelle- tai Novelle Citronelle -kivennäisvedellä.
  • Nosta detox-juoma hetkeksi viileään maustumaan ennen nauttimista.

detox_kannu_01_4x3__of.jpg

Detox-vesi 1: Lime-ananas-minttu

Tässä raikkaan makeassa detox-juomassa yhdistyvät sitruksinen lime, trooppinen tuore ananas ja virkistävä minttu – juoman pohjana on klassinen Hartwall Novelle -kivennäisvesi. Erityisesti ananas on tunnettu diureettisesta eli nestekiertoa tehostavasta vaikutuksestaan.

detox_kannu_03_4x3__of.jpg

Detox-vesi 2: Mansikka-rosmariini

Tässä virkistävässä detox-vedessä on toisiaan täydentävä yhdistelmä mansikan makeutta ja rosmariinin aromikkuutta – ja sitruksen raikkautta tuo Hartwall Novelle Citronelle -kivennäisvesi. Kun puhutaan nestekierron tehostamisesta ja turvotuksen poistosta, mansikka on marjoista ykkönen. Myös rosmariinilla sanotaan olevan useita terveyshyötyjä, kuten ruoansulatuksen edistäminen.

detox_kannu_02_4x3__of.jpg

Detox-vesi 3: Kurkku-lehtiselleri-inkivääri

Tässä juomassa on mukana monen detox-smoothien vakio-vihreä eli lehtiselleri, jolla on useita terveellisiä ominaisuuksia – yhtenä niistä juuri nestekierron vauhdittaminen. Samoin kombossa on toinen hyvinvointituotteiden klassikko, tuore inkivääri, jonka sanotaan monen muun terveyshyödyn ohelle edistävän ruoansulatusta. Juoman pohjana on Hartwall Novelle -kivennäisvesi.