Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka:

Kesäjuhlat ja kesäjuomat – näillä juomilla hurmaat kesävieraat

Tässä parhaat booli- ja juomareseptit kesäjuhlan menun ja tarjoilujen suunnittelijalle.

Kesäjuhlat tulossa ja juomatarjoilut vielä mietinnässä? Parhaat kesäjuomat valmistuvat helposti ja sopivat moneen makuun alkoholillisena tai alkoholittomana.

Oletpa järjestämässä tänä kesänä illanistujaisia, mökkeilypäivää ystäville tai lasten syntymäpäiviä – tässä ideoita juomatarjoilujen suunnitteluun!

Tutustu herkullisimpiin kesäjuomiin: booleihin, cocktaileihin, alkoholittomiin juomasekoituksiin ja mocktaileihin. Nappaa myös ideoita siihen, miten kesäjuomat koristellaan ja tarjoillaan hauskasti.

Miltä kuulostaisi lasten synttäreille pyörivä hedelmätornadobooli? Tai ystävien puutarhajuhliin janon sammuttajaksi kesäinen siiderisangria? Entä haluatko tietää, mikä juomakoristelukikka saa aikaan wow-efektin? Lue ja inspiroidu!

Alkoholittomat kesäjuomat

Muista kesäjuhlien tarjoiluissa myös ne vieraat, jotka haluavat juomansa alkoholittomana. Alkoholittomat boolit ja alkoholittomat cocktailit eli mocktailit syntyvät helposti virvoitusjuomista, kivennäisvesistä, miksereistä tai mehuista. Juomasekoituksen kruunaavat kesäiset koristeet, kuten hedelmät, marjat ja yrtit.

Aurinkoinen kesäbooli, joka sopii koko juhlaseurueelle

Iloisen keltainen Pommac-booli on näyttävä lisä kesäkattaukseen. Aurinkoisessa kesäboolissa yhdistyvät Hartwallin perinteinen Pommac ja herkulliset marjat. Alkoholittomasta boolista pääsee myös nauttimaan koko juhlaseurue!

Katso tästä alkoholittoman boolin teko-ohjeet

Hyvä alkoholiton booli.

Alkoholiton ananas-limebooli moneen makuun

Tämä alkoholiton ananas-limebooli on varma valinta juhlapöytään alkoholillisten juhlajuomien lisäksi. Ananaksen makeus ja limen kirpeys ovat yhdistelmä, joka maistuu niin vanhemmille kuin nuoremmille juhlijoille.

Katso tästä alkoholittoman boolin teko-ohjeet ja video

hartwall_mocktail_moscowmule1-web.png

Klassikkodrinkit alkoholittomina versioina

Kun nautit klassikkodrinkkien makumaailmasta, mutta et halua nauttia alkoholia, toimivat nämä reseptit juuri sinun makuusi. Katso ohjeet, kuinka klassikkojuomat Mojito, Cosmopolitan ja Moscow Mule tehdään ilman alkoholia – isonkin porukan illanviettoon.

Katso tästä ohjeet alkoholittomien klassikkojuomien tekoon

elpymisvesi_01-16_9-web.jpg

Elpymisvesi heikkoon hetkeen

Kun olo on nuutunut urheilusta tai helteessä huhkimisesta tai ilta on venähtänyt pitkäksi, keho kaipaa alkoholitonta juotavaa korjaamaan nestehukkaa. Tämä virvoittava elpymisvesi tarjoaa nopean helpotuksen heikkoon oloon.

Katso tästä elpymisveden resepti

Raikkaat kesäjuomat

Kesän juhlissa maistuvat raikkaat, kevyet ja vilvoittavat juomat. Boolien ja drinkkien pohjaksi sopii esimerkiksi siideri tai viini. Trendikkäitä ovat myös oluen ja virvoitusjuomien yhdistelmät eli shandyt ja radlerit. Raikas kesäjuoma viimeistellään jäillä sekä esimerkiksi sitruksilla tai marjoilla.

Ihanan raikas kesäjuoma mansikoilla.

Kupliva siiderisangria

Raikas, kotimainen ja kesäinen versio sangriasta tulee tässä! Raikas kesäjuoma isolle porukalle syntyy roseesiideristä, roseeviinistä sekä tuoreista mansikoista.

Katso tästä siiderisangrian teko-ohjeet ja video

Tee itse hauskat tiki-mocktailit 

Näyttävät ja herkulliset tiki-mocktailit tarjotaan koverretun hedelmän sisältä. Hittijuomat tuovat häivähdyksen tropiikin eksotiikkaa kotimaan kesään. Katso helppo opastusvideo ja opi tekemään parhaat drinkit kotona.

Katso tästä vinkit tiki-mocktailien tekoon

Lasten boolit ja kesäjuomat lapsille

Huomioi kesäjuhlissa myös janoiset lapsivieraat. He innostuvat värikkäistä juomista, joissa on koristeena jokin hauska jippo: hedelmistä muotilla leikattuja paloja, koristeltuja jääpaloja tai marjavartaita sekoitustikkuna. Lasten makuun ovat virvoitusjuomien ja mehujen yhdistelmät, joita voi laimentaa vesillä.

Paras booli lapsille juhliin.

Hauska hedelmätornadobooli lapsille

Lasten hedelmäinen booli syntyy hauskanmuotoisista hedelmäpaloista sekä vesimelonin ja vadelman mauista. Tämän tornadon pyörre yllättää lapset juomapöydässä!

Katso tästä lasten boolin teko-ohjeet ja video

Ideoita kesäjuhlien juomatarjoiluihin

Kun haluat satsata kesäjuhlien juomatarjoiluihin, on näyttävä Jaffa-pyramidi valintasi! Tarjoiluideaa varten tarvitset jalallisia laseja ja lempivirvoitusjuomaasi.

Tarjoilut ovat tärkeä osa kesäjuhlia. Tee tänä kesänä juomatarjoilut entistä näyttävämmin hauskan Jaffa-pyramidin avulla. Voit tehdä Jaffa-pyramidin yksivärisenä tai lisätä näyttävyyttä liukuvärjäyksellä, joka syntyy yhdistämällä kahta eriväristä Jaffaa. Itse kaataminen on ohjelmanumero, jota vieraat kannattaa pyytää seuraamaan.

Katso video ja vinkit tästä

juomapyramidi_02-16_9-web.jpg

Näyttävä koristelu nostaa juhlajuomat uudelle tasolle

Hauskoilla höysteillä saat kivennäisvesiin, virvoitusjuomiin tai vaikka kuohuviiniin makua ja uutta ilmettä helposti. Nämä kesäisten juomien höysteet löydät kotipihan puutarhasta tai lähikaupan laareista. Tässä 6 helppoa ja hauskaa ideaa kesäjuhlien juomien höysteiksi. Näitä vieraasi taatusti ihastelevat!

Katso tästä vinkit juomien koristeluun

Ideoita_kesäjuhliin_04-16_9-web.jpg

Saatat pitää myös näistä