Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka, Viinit:

Halloween-drinkki hedelmäisenä: trooppinen mimosabooli

Trooppinen kuoharibooli on täydellinen halloween-drinkki. Tämä mimosabooli on todella helppo sekoittaa kuohuviinistä ja hedelmämehuista. Ananaslyhdyt ovat tarjoilun katseenvangitsija – ja niiden sisus löytyy boolista!

Jos kaipaat raikasta ja kepeää halloween-drinkkiä, tässä on paras vaihtoehto! Keltainen, trooppinen booli lainaa makumaailmansa klassiselta mimosadrinkiltä. Tässä mimosaboolissa appelsiinimehun ja kuohuviinin yhdistelmää täydentää ananas: mehuna ja tuoreesta hedelmästä leikattuina, jääpaloiksi jäädytettyinä kuutioina.

Trooppinen kuoharibooli on superhelppo valmistaa vain muutamasta ainesosasta. Hedelmäinen maku miellyttää monia: se on halloween-drinkki, josta tulee kestosuosikkisi. Hedelmäinen mimosabooli sopii mainiosti myös halloween-brunssin juomaksi.

Boolin ”jääpalat” valmistetaan jäädyttämällä tuoreesta ananaksesta leikattuja kuutioita. Jäädytetyt hedelmäpalat eivät laimenna boolia tavallisten jääpalojen tapaan. Voit valmistaa jääpalat myös ananas- tai appelsiinimehusta.

”Jääpaloja” varten kaiverretuista ananaksista saat upeita halloween-lyhtyjä tarjoilupöytää koristamaan. Ananas on helpoin kaivertaa ananasporan avulla, mutta kaiverrus onnistuu myös veitsellä ja lusikalla. Leikkaa kaiverrettuun ananakseen iloinen, kujeileva tai irvistävä halloween-ilme. Laita lyhtyjen sisään led-tuikut ja saat lyhdyt hehkumaan illan pimeydessä!

8—10 lasillista

15 min

Halloween-drinkki: Mimosaboolin ainekset

1 plo (0,75 l) Mionetto prosecco - kuohuviiniä

5 dl ananasmehua

5 dl appelsiinimehua

Lisäksi

ananaksia

appelsiineja

Ohje: Näin teet halloweenin kuohariboolin

  1. Kaiverra ananasten hedelmäliha (ananasporalla). Paloittele hedelmäliha ja pakasta palat seuraavaan päivään.
  2. Kaiverra ananaksiin halloween-naamat pienellä terävällä veitsellä.
  3. Kaada viilennetyt juomat boolikulhoon. Lisää jäädytetyt ananasjääpalat ja appelsiiniviipaleita ja tarjoa heti.
  4. Koristele tarjoilupöytä ananaslyhdyillä.

Vinkki

Voit lorauttaa boolin joukkoon tujauksen rommia.

Saatat pitää myös näistä