Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Trendit ja vinkit:

Hartwall uudistaa Flow Festivalin juomatarjontaa

Hartwall on Flow Festivalin pääyhteistyökumppanina viidettä kertaa, ja festarivieraille on valmisteltu paljon uusia elämyksiä. Tänä kesänä festivaalialueella on tarjolla ennätysmäärä vegaanisia viinejä, lonkeronväristä katutaidetta, uudistunut samppanjabaari, raikkaita mocktaileja ja laaja kattaus erikoisoluita. Luvassa on yllätyksiä ja uusia makuja.

Viinivalikoimaa on kasvatettu viime vuosista, ja nyt painotetaan etenkin luomuviinejä ja vegaaneille sopivia juomia.

"Olemme uudistaneet viinivalikoimaamme festivaaleilla, ja Flowssa on tarjolla yhteensä 19 eri viiniä. Reilusti yli puolet viineistä on vegaanisia ja luomutuotantoa. Haluamme varmistaa, että kaikille festarivieraille löytyy sopiva viini, ja niistä on myös valikoitu moniin tarjolla oleviin ruoka-annoksiin passelit parit. Kannattaa siis jututtaa baareissa työskenteleviä viiniasiantuntijoitamme", vinkkaa Hartwallin viinien markkinoinnista vastaava johtaja Marianna Godenhjelm.

Parhaat paikat Lapin Kulta Puren kanssa

Lapin Kulta Pure on Flow Festivalin pääyhteistyökumppani jo kolmatta vuotta. Tänäkin kesänä gluteeniton luomuolut on näyttävästi mukana festivaaleilla.

"Tänä vuonna Lapin Kulta Pure tuo Flow Festivalin alueelle myös uuden keinon päästä seuraamaan päälavan keikkoja. Kannattaa tulla paikan päälle katsomaan, mitä olemme tänä vuonna keksineet", vinkkaa Lapin Kullan tuotepäällikkö Ville Alanko

Elämyksiä cocktail-baareista

Tänä vuonna cocktail-baareissa korostuu elämyksellisyys. Vehreässä Tanqueray Gin & Tonic Barissa on mahdollisuus päästä testaamaan alan kovimpien ammattilaisten G&T:t tai twistata oma. Iittalan Vintage Barissa nautitaan klassikkodrinkkejä vintage-laseista, ja tuttuja juomia on päivitetty moderneilla keittiötekniikoilla ja parhailla raaka-aineilla. Myös Bulleit Barissa yhditellään vanhaa ja uutta, kun Helsinkiläinen Sonf of a Punch -baarimestarikollektiivi poimii maailmalta alan ajankohtaisimmat trendit ja luo uniikkeja cocktaileja laadukkaimmista raaka-aineista ja palkituimmista alkoholeista.

Lansonin samppanjabaari uudistui

Champagne Lanson tuo festivaalialueelle jo klassikoksi muodostuneen samppanjabaarin. 

"Tänä kesänä samppanjaa siemaillessa voi nauttia luovan club kid -kollektiivi House of Disappointmentsin esityksistä ja käydä ottamassa festarikuvat pussauskopissa, jos uskaltaa. Uudistimme baarin jännittävämmäksi ja uskomme, että festarivieraat pitävät lopputuloksesta", iloitsee Hartwallin tapahtumapäällikkö Juha Korvola.

Lanson Barissa löydät festivaalien raikkaimmat samppanjat. Maista raikkaan mineraalista luomusamppanjaa, Lanson Green Labelia tai talon puhdasta tyyliä edustavaa Lanson Black Labelia. Herkän elegantti Lanson Rosé Label taas on yksi rakastetuimmista roseesamppanjoista.

Novelle tarjoaa kiinnostavimmat alkoholittomat juomat

Hartwall Novelle tuo festareille mocktail-baarin, josta saa viittä erilaista alkoholitonta cocktailia, eli mocktailia. Varta vasten Flow Festivalille suunnitelluissa juomissa yhdistyvät Novelle Plus -juomien vitamiinit ja tuoreet, maukkaat raaka-aineet, kuten ajankohtainen nokkonen, kotimainen punajuuri ja raikas granaattiomena. Mocktail-baari sijaitsee aivan päälavan lähettyvillä, jonne festivaalivieraiden on helppo pistäytyä nautiskelemaan rennosta tunnelmasta ja virkistävistä juomista.

Ennätysmäärä erikoisoluita ja Happy Joe -baari

Erikoisoluiden suosio jatkaa kasvuaan, ja tänä vuonna Hartwall tuo Flow Festivalille kaikkien aikojen laajimman erikoisolutvalikoiman. Erikoisoluita on myös saatavilla miltei kaikista baareista. 

"Olemme todella ylpeitä laajasta olutvalikoimastamme! Mukana on oluttyylejä pale alesta souriin ja NEIPA:sta fruit beeriin", kehaisee Korvola.

Lisäksi paikan päältä löytyy Happy Joe -siideribaari, josta löytyy omenaisia siidereitä. Flow-vieraille on tarjolla vaaleanpunaisista omenoista värinsä saava Happy Joe Red Love -siideri poikkeuksellisesti tölkissä. Happy Joe x Flow -tölkki on saatavilla vain Flow-festivaaleilta. 

Original Long Drinkin raidat muuttuvat katutaiteeksi

Tänä vuonna Original Long Drinkin baarialueelle Flow Festivalille rakentuu harmaa katukuva, jota piristetään taiteella.

"Tämän vuoden alueeksi rakennettiin betoninharmaa katumaisema ja aivan kuten meidän tölkitettyä betonivettä peittää kaunis raitakuosi, niin tämän vuoden Flow-alueen harmaata katumaisemaa peittää lonkeron raitojen värinen taide", kertoo markkinointipäällikkö Eeva Ignatius.

Lonkeron alueen läpi kulkevan kadun varrelta löytyy bussipysäkki, jonka mainospaikan on taiteilut Ville Leino. Kadun varrella olevien ulkomainosten maalaukset taas ovat Rasmus Tikkasen käsialaa. Itse katu johdattaa betonibaariin, jonka edessä olevilla parkkipaikkaterasseilla festivaalikansa voi nauttia aitoa betonivettä.

Lue lisää Original Street Art -katumaisemasta

Saatat pitää myös näistä