Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Trendit ja vinkit, Olut:

JOULU

 

ERIKOISEN HELPPO JOULUPÖYTÄ

Joulupöytää voi valmistella niin pitkään ja hartaasti kuin ikinä haluaa. Joskus kuitenkin suolaamisen, sulattamisen, muussaamisen, survomisen ja pikkelöimisen voi jättää vähemmälle ja keskittyä olennaiseen. Siispä listasimme kolme ohjetta Erikoisen helppoon joulupöytään.

1. Valloittava kattaus

Tässä jouluillallisen avainsana: Esillepano. Voit huoletta hakea kaupasta valmiit laatikot, sillit, kinkun, suolakurkut, herneet, rosollin ja mitä ikinä jouluista sattuukaan olemaan tarjolla. Mutta! Sen sijaan, että tarjoilisit ruuat kaupan pakkauksista, valitse kaikille tarkoituksenmukainen tarjoiluastia. Asettele ruuat nätisti ja koristele vaikka persiljalla. Voilá, heti näyttää jouluiselta.

2. Maailman joulu

Eikö taloudestasi löydy yhtään perinteistä jouluherkkua? Kaapin perälle on kuitenkin saattanut jäädä esim. tikka masala -maustekastiketta, nachoja, thaimaalaista pakkascurrya, hernekeittoa, ranskalaisia perunoita, ketsuppia sekä muuta hyvin säilyvää ja helposti sulavaa. Näistä appeista voit kattaa itsellesi ja ystävillesi joulupöydän, jossa on monipuolisesti makuja maailmalta. Älä unohda kynttilöitä.

3. Ulkoistus

On mahdollista luovuttaa vastuu jouluaterian valmistuksesta ja toimittamisesta kokonaan jonkun toisen käsiin. Mikäli läheltä löytyy paikallinen yrittäjä, joka tarjoaa joulunakin tiukalla ammattitaidolla esivalmisteltua tai valmiiksi kokattua ruokaa, kannattaa tarttua tilaisuuteen. Usein tilauksen saa jopa suoraan omalle kotiovelleen toimitettuna. Tämän helpommaksi ei joulupöytä mene.