Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Trendit ja vinkit, Trendit:

Vuoden harmain päivä koittaa jälleen 12.11. – viimeistele harmaa tunnelma virallisella juhla-asulla

Vuoden harmain päivä 12.11. on pian täällä – ja niin myös juhlan täydentävä Vuoden harmain boksi. Keräsimme harmaan sään juhlijoille varustepaketin, jolla tunnelma on taattu säässä kuin säässä. Lue vinkkimme harmaaseen tapahtumaan ja tilaa oma harmaa juhlaboksisi.

Harmaudessa marraskuinen Suomi on maailman kärkeä. Tämän tiedämme me kaikki, ja sen todistaa myös Hartwallin ja Forecan parin vuoden takainen tutkimus: vuoden harmaimmat päivät osuvat marraskuun puolen välin tuntumaan.

Koska emme voi harmaalle säällemme mitään, sitä on syytä juhlia – ja nimenomaan ulkoilmassa säästä nauttien. Niinpä Hartwall Original Long Drink on julistanut harmaudelle oman juhlapäivän. Vuoden harmainta päivää on vietetty vuodesta 2018 marraskuun toisena lauantaina. Tänä vuonna harmauden bileet osuvat lauantaille 12.11.

Vuoden harmaimman päivän juhla-asu viimeistelee juhlan

Vuoden harmaimman päivän juhla-asulla saat juhlasta kaiken irti. Kaupastamme löydät kaiken oleellisen kansallissään juhlintaan: juhla-asuksi harmaan sadetakin ja -hatun (asuvalintaa ei tarvinne selittää) sekä tölkkicoolerin. 

Kun nyt innostuit, hanki oma Vuoden harmain asusi verkkokaupastamme.

Vuoden harmain juhla-asu

Näin juhlit Vuoden harmainta päivää

Lauantaina 12.11. harmaat juhlat valtaavat ravintolat ympäri Suomea. Katso oman kaupunkisi juhlapaikat tapahtuman Facebook-sivuilta.

Klikkaa Facebook-tapahtumaan: VUODEN HARMAIMMAN PÄIVÄN JUHLAT

Jos pohdit, kuinka Vuoden harmainta päivää kuuluu oikeaoppisesti juhlia, tässä päivän etiketti:

  1. Laita harmaat kylmään hyvissä ajoin.
  2. Pukeudu sadevaatteisiin (mieluiten harmaisiin sellaisiin) ja pakkaa kassiin harmaata juomaa eli Hartwall Original Long Drinkiä.
  3. Etsi juhlapaikka vaikkapa puistosta, hiekkarannalta tai terassilta.
  4. Kohota malja harmaalle taivaalle ja juhlista harmaata kansallissäätämme. Ylpeänä suomalaisena. Vuoteen mahtuu monta harmaata päivää, mutta vain yksi voi olla #vuodenharmainpäivä. Kippis.
  5. Jos tanssijalkaa vipattaa, suuntaa ravintoloihin. Vuoden harmainta päivää kanssasi juhlistavat ravintolat löydät täältä: https://www.originallongdrink.com/vhp/.