Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Viineistä:

Resepti: grillatut jättikatkarapuvartaat

Herkulliset passionhedelmällä ja chilillä maustetut jättikatkarapuvartaat kypsyvät grillissä tai parillapannulla.

Merenelävien ystävä ihastuu takuulla näihin vartaisiin! Marinadin passionhedelmämehu antaa ravuille upean raikkaan säväyksen ja chili tuo pientä potkua. Kruunaa ateria italialaisella valkoviinillä.

Viinisuositus jättikatkarapuvartaiden kanssa

The Lady Pinot Grigio

  • 0,75 l, 12,5 %
  • Italia, DOC delle Venezie
  • Pinot Grigio 100%
  • Kuiva, hapokas, sitruksinen, hunajameloninen, karviaismainen

Lady ja passionhedelmä-jättikatkavartaat Mari Moilanen web pysty.jpg

Jättikatkarapuvartaiden ainekset

4 hengelle

500 g kuorellisia jättikatkarapuja
1 ¼ dl passionhedelmämehua (tai 15 passionhedelmää, josta mehu puristettu siivilässä)
¼ dl oliiviöljyä
1 tl suolaa
½ tl chilijauhetta
½ tl korianterinsiemeniä jauhettuna
ripaus mustapippuria myllystä

Lisäksi voiteluun:

25 g voita
1 passionhedelmän siemenet ja mehu
¼ dl limetin mehua

Näin teet jättikatkarapuvartaat:

1. Sulata ravut. Sekoita kulhossa keskenään mehu, öljy ja mausteet. Lisää ravut ja anna maustua jääkaapissa noin tunti.

2. Sulata voi ja lisää siihen passionhedelmä sekä limetin mehu. Pidä lämpimänä.

3. Paista ravut grillissä tai parilapannulla. Voitele maustetulla voilla paistamisen loppupuolella.

Saatat pitää myös näistä