3 x kuohuviinicocktailit vappuun!
Viinidrinkit vapun viettoon
Resepti: Raspberry & Rosemary Bellini
Bellini-cocktailin isä on Giuseppe Cipriani, joka loi juoman vuonna 1948 venetsialaisessa Harry's baarissa taidemaalari Giovanni Bellinin kunniaksi. Vaaleanpunainen väri on esillä niin cocktailissa kuin Bellinin maalauksissa. Alkuperäisen bellinin vaaleanpunainen väri tuli valkopersikoista valmistetusta pyreestä ja pienestä määrästä vadelma- tai kirsikkamehua. Voit valmistaa bellinin itse tehdyllä tai kaupan valmiilla persikkasoseella ja proseccona toimii loistavasti ikoninen Mionetto Prosecco DOC Treviso Brut.
Ainekset:
Persikkapyreetä
Vadelmia
Mionetto Prosecco DOC Treviso Brut
Rosmariini koristeeksi
Näin teet bellinin
- Annostele persikkapyree ja vadelmat lasin pohjalle.
- Kaada prosecco lasiin ja sekoita kevyesti.
- Koristele vadelmalla ja rosmariinilla.
Resepti: Bubbly & Happy Rosé Spritzer
Jos juhlijoita on useampi, on kannuun rakennettava spritzer tai sangria hauska vaihtoehto. Tarjoiluun voi käyttää matalia laseja tai viinilaseja. Vaaleanpunainen ja ihanan marjainen Freixenet Italian Rosé roseekuohuviini on täydellinen valinta cocktaileihin. Happy Joe Red Love puolestaan tuo Spritzeriin omenan pehmeyttä ja raikkautta.
Ainekset:
Happy Joe Red Love -siideriä
Granaattiomenaa
Omenaa
Freixenet Italian Rose -kuohuviiniä
Jäitä
Näin teet Rose Spritzerin
- Laita jäät, granaattiomenan siemenet ja ohuiksi tikuiksi leikattu omena kannuun.
- Lisää 1 osa Happy Joe Red Love -siideriä ja 3 osaa Freixenet Italian Rose -kuohuviiniä.
- Tarjoile viinilaseista. Voit käyttää koristeena myös syötäviä kukkia.
Resepti: Green & Organic Hugo 2.0
Hugo on Pohjois-Italiasta kotoisin oleva raikas kuohuviinicocktail, johon tulee perinteisesti seljankukkamehua, kuohuviiniä, kivennäisvettä ja mintunlehtiä. Jätimme seljankukkamehun pois, lisäsimme reseptiimme kurkkua, limeä ja vaihdoimme kivennäisveden Lorina Pink Lemonade Organic – luomuartesaanilimonadiin, jolloin lopputulos on hattaraisen vaaleanpunainen ja keväisen raikas!
Perlage Sgajo Prosecco DOC on viheromenainen ja aromaattinen vegaanisertifioitu luomuprosecco, joka toimii hyvin yrttisen cocktailin runkona. Cocktailin voi tarjoilla kuohuviinilaseista tai suurista viinilaseista, jäillä tai ilman. Mintunlehtiä ja limeä voi hieman murskata lasin pohjalla, jos haluat korostaa niiden makua.
Ainekset:
Kurkkua
Minttua
Limeä
Lorina Pink Lemonade Organic -limonadia
Perlage Sgàjo Proseccoa
Koristeeksi minttu + lime
Näin teet Hugon
- Laita laseihin limeviipaleet, ohuesti leikatut kurkkusuikaleet ja mintunlehdet.
- Kaada 1 osa Lorina Pink Lemonadea ja 2 osaa Perlage Sgajo Proseccoa lasiin ja sekoita.
- Koristele mintun oksalla ja limeviipaleella.
Luo rohkeasti oma kuohuviinicocktailisi
Oma kuohuviinicocktail on myös helppo kehittää itse kotona löytyvistä raaka-aineista, kuten soseutetuista hedelmistä, pakastemarjoista, siirapeista, yrteistä, mehuista, likööreistä, miedosti maustetuista virvoitusjuomista ja tietysti kuohuviinistä. Esimerkiksi kolmen raaka-aineen yksinkertaisilla makuyhdistelmillä on lähes mahdotonta epäonnistua!
Kippis ja kuplivan hauskaa vappua!