Moi, mitä etsit?

search

Segura Viudas Organic Cava

Segura Viudas Organic Cava

Segura Viudas Organic Cava

Luomuartesaanicava Segura Viudas Brut on hedelmäisen ryhdikäs ja elegantti Cava, joka valmistetaan käsityönä oman tilan luomurypäleistä. Sitrus ja vihreän omenan aromit maistuvat miellyttävästi ja hienostunut mousse luo tyylikkään tasapainoisen kokonaisuuden. Sopii aperitiiviksi ja pehmeille ja tuoreille juustoille sekä kalan ja äyriäisten kera ruokajuomaksi.

Talon omilla tarhoilla kasvaneet rypäleet kerätään käsin 25kg laatikoihin. Segura Viudas käyttää omaa erityistä talon hiivaa ja uniikkia valmistustekniikkaa, joka pohjautuu vuosisatoja vanhaan perimätietoon. Pehmeä suutuntuma ja upeat pienet kuplat ovat 9-12 kk pullokypsytyksen ansiota.

Segura Viudas edustaa cavatuottajien ehdotonta huippua. Kuohuviinejä tilalla alettiin valmistaa 1959, ja ne erottuivat heti joukosta laadukkuudellaan. Segura Viudas voidaan lukea taloihin, joka on kääntänyt viinimaailman katseet Pénedesiin. Tilan pääviinintekijän Gabriel Suberviolan mukaan "wine is made in the vineyard." Kaikki Segura Viudaksen viinit valmistetaan ainoastaan tilan omilla tarhoilla kasvaneista, käsin poimituista ja äärimmäisellä huolella käsitellyistä rypäleistä. Vain parhaista rypäleistä saadaan cavaa, jossa on tämän tasoista luonteikkuutta ja monimuotoisuutta.

Ruokasuositus:
seurustelu, vähärasvainen kala, äyriäiset, juusto

Tuotetiedot

Tuottaja: Segura Viudas

Rypäle: 47% Macabeo, 32% Parellada, 21% Chardonnay

Väri: Vaaleankeltainen

Makutyyppi: vivahteikas & ryhdikäs

Maku: Erittäin kuiva, hapokas, sitruksinen, viheromenainen, yrttinen

Tuoksu: Hedelmäinen

Alkoholi -%: 12

Tarjoilulämpötila: 6-8

Pullokoko: 0.75l

Pakkaustyyppi: Lasipullo

Saatavuus: Alko (907624)

Hinta: 13,90 €

Tuote Alkossa alko link