Moi, mitä etsit?

search
2.1.2023

Myynninedistäjä, Oulu

Vuoden harmain päivä, Gay Joe -siideri, kesämuistoja herättävä Jaffa, pääyhteistyökumppani Qstock-festareilla… eikä Suomesta löydy montaa myymälää ilman Hartwallin juomia. Hartwallilla valmistetaan klassikkojuomia aina raitakuosisesta lonkerosta kesämuistoja herättävään Jaffaan ja Suomen suosituimpaan virvoitusjuomaan Pepsi MAXiin. Pian valikoimastamme löytyy myös maailman suosituimpia suolaisia herkkuja Lay’s® ja Doritos® -tuotemerkeiltä. Kaiken takana ovat tietenkin ihmiset, huikeat hartwallilaiset. Tule mukaan tekemään tiimistämme entistäkin menestyvämpi!

Myynninedistäjä Oulun seudulle

Vahvistamme nyt kauppakanavamme kenttämyyntiä Oulun seudulla innokkaalla tulevaisuuden tekijällä. Asuinpaikkasi voi olla esimerkiksi Oulu, Raahe tai Ylivieska. Myynninedistäjä toimii tärkeässä roolissa kentällä vastaten Hartwallin tuotteiden myynnistä, näkyvyydestä ja houkuttelevuudesta nimettyjen päivittäistavarakaupan asiakkaiden osalta.

Panimotuotteiden ja virvoitusjuomien lisäksi olemme viime vuosina laajentaneet valikoimaamme niin kahvissa, teessä kuin viineissä ja käsityöoluissakin. Vuoden alusta tuomme kauppoihin myös suolaisia herkkuja, kun PepsiCon Lay’s®-perunalastujen ja Doritos®-maissilastujen myynti, markkinointi ja jakelu siirtyy Hartwallille. Yhteistyön myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä monipuolisemmin maailmanluokan huippubrändeillä myös snack-tuotteissa.

Tulevat tehtäväsi Hartwallilla

Myynninedistäjän tehtävässä pääset kehittämään myyntiä yhdessä omien asiakkaittesi kanssa. Päivittäiseen työhösi kuuluu mm. myyntityö ja hyvien asiakassuhteiden ylläpito, laadukas tuotteiden esillepano, myyntitilastojen seuranta ja analysointi sekä niiden pohjalta tehtävien toimenpiteiden suunnittelu yhdessä asiakkaiden kanssa.

Pääset vaikuttamaan siihen, miten upeat brändimme näkyvät kuluttajille päivittäistavarakaupoissa ja suunnittelemaan yhdessä asiakkaiden kanssa virkistäviä myynninedistämisen toimia. Tukenasi on energinen ja hyvällä yhteishengellä varustettu myyntitiimi ja raportoit tehtävässäsi aluemyyntipäällikölle.

Innostutko myyntityöstä? Tule meille töihin!

Etsimme myyntityöstä innostunutta ja motivoitunutta osaajaa – ja sellaisten kanssa myös pääset työskentelemään. Me arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja ja toivomme että työskentelyotteeltasi olet itsenäinen, energinen ja aikaansaava. Myynninedistäjän työ on välillä hektistä ja nopeasti muuttuvaa, ja työssä vaaditaan kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja asiakkaiden tarpeisiin säilyttäen samalla positiivisen vireen ja tinkimättömän myynti- ja palveluasenteen. 

Me etsimme ensisijaisesti oikeaa asennetta ja kykyä, mutta seuraavat asiat ovat tärkeitä valintapäätöstä tehdessä:

  • Olet suorittanut tehtävään soveltuvan AMK-tutkinnon (esim. tradenomi)
  • Katsomme eduksi aiemmat näytöt tuloksellisesta myyntityöstä. Olet mahdollisesti työskennellyt asiakasrajapinnassa ja takataskustasi löytyy kokemusta erilaisista myyntitilanteista aina neuvotteluista kaupan lukkoon lyömiseen
  • Kokemuksen lisäksi arvostamme aitoa kiinnostusta myyntityötä ja juoma-alaa kohtaan 
  • Koska työ on liikkuvaa, tehtävässä tarvitset B-ajokorttia. Lisäksi toivomme, että kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi myös englanniksi.

Suomen virkistävintä työpaikkaa rakentamassa

Jokaisen uuden hartwallilaisen tehtävänä on tuoda oma virkistävä lisänsä niin osaamisen kuin persoonansa puolesta. Meillä on huippujoukko oman alansa ammattilaisia, joilta pääset itse oppimaan lisää, mutta myös tuomaan oman lisäsi tähän ammattilaisporukkaan. 

Hartwall on oikea paikka sinulle jos jaat kanssamme ajatuksen, että on virkistävää olla työpaikassa, jossa: 

  • Meillä lasi on aina puoliksi täynnä. Meillä on myönteinen asenne ja olemme uteliaita. Uskomme, että kaikissa tilanteissa, ihmisissä ja asioissa piilee mahdollisuuksia.
  • Janoamme menestystä yhdessä. Kehitämme yhdessä uusia ideoita, joista otamme oppia ja teemme yhdessä töitä muuttaaksemme haasteetkin mahdollisuuksiksi.
  • Ihmisiä yhdistää intohimo ja rakkaus juomakulttuurin vastuulliseen kehittämiseen, ylpeys vahvoista brändeistämme ja yhteinen missio virkistää Suomea.

Meiltä löytyy upeat työkaverit ja myös edut ovat kohdillaan: laajan terveyshuollon, monipuolisten harrastusryhmien ja hyvinvointi-, matkailu- ja liikuntaetujen lisäksi saat valita mieleisesi juomakorin joka kuukausi. Lisäksi meiltä saa muutakin virkistystä perinteisempien etujen lisäksi: hartwallilaisille on usein jaossa esimerkiksi keikka-, urheilu- ja festarilippuja.

Innostuitko? Mahtavaa!

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi 22.1.2023 mennessä sähköisellä hakulomakkeellamme. Olethan nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa!

Lisätietoja antaa aluemyyntipäällikkö Suvi Saarikoski (p. 044 054 8534) perjantaina 13.1. kello 14.00-16.00 tai maanantaina 16.1. kello 14.00-16.00 välillä.

Hae työpaikkaa

Meidän tehtävämme on virkistää Suomea. Uskomme, että kaikissa tilanteissa, ihmisissä ja asioissa piilee mahdollisuuksia. Lasimme on aina puoliksi täynnä.

Tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa ja lähdevesipullottamo Karijoella. Laaja tuotevalikoimamme ulottuu vesistä viineihin. Meillä valmistuu esimerkiksi Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle ja Lahden Erikois. Olemme myös Heineken- ja Pepsi-brändien yhteistyökumppani Suomessa ja tuomme maailmalta satoja laatujuomia viineistä kahviin.

Teemme Suomessa sekä hyviä juomia että hyviä tekoja. Kehitämme tuotantoamme yhä ympäristöystävällisemmäksi: vuonna 2023 juomamme Lahdessa valmistetaan täysin hiilineutraalisti. Edistämme vastuullista juomakulttuuria ja tuomme uusia hyvää tekeviä juomia valikoimaamme. Kaiken takana on yli 630 hartwallilaista, joiden hyvinvointi on meille kaikista tärkeintä – janoamme menestystä yhdessä.