Pommac Rosé kruunaa kevään juhlat
Viime kesäksi lanseerattu Pommac Rosé on kaikkien aikojen ensimmäinen uutuusmaku Pommac-tuoteperheessä. Kuplivan herkullinen juoma on ainutlaatuinen alkoholiton vaihtoehto kevään ja kesän juhliin. Laadukas juhlajuoma sopii sellaisenaan alkoholittomaksi maljaksi tai vaikka juhlaboolin ainesosaksi.
Pommac Rosé saa rosé-viinien tapaan makunsa punaisista marjoista. Siinä maistuvat herukka ja karpalo. Lisäksi juhlavuutta tuo ripaus samppanja-aromia.
Perinteinen Pommac säilyttää asemansa
Laadukas sekahedelmäjuoma Pommac on ollut Suomen suosituimpien virvoitusjuomien joukossa jo vuosikymmenien ajan. Pommacin jäljittelemätön maku saadaan aikaan alkuperäisellä, vuosikymmenten takaisella reseptillä. Juomaa kypsytetään tammitynnyreissä kolmen kuukauden ajan, mikä tekee siitä ainutlaatuisen virvoitusjuoman. Juoman salainen resepti kostuu seitsemästä eri marjasta ja hedelmästä.
Myös Pommac Rosén valmistusmenetelmä vastaa alkuperäisen Pommacin valmistusta. Juoman energiasisältö on 33 kilokaloria desilitraa kohti.
Suomen vanhin virvoitusjuoma
Pommac saapui Suomeen Ruotsista 1930-luvun alussa, ja se on Suomen vanhin edelleen valmistettava virvoitusjuoma. Ruotsissa Pommacia on nautittu vuodesta 1919 lähtien. Pommacin nimi on syntynyt sanoista Pommery ja Cognac, joilla viitataan juoman shampanjaa muistuttaviin ominaisuuksiin sekä konjakille tyypilliseen tammitynnyrikypsennykseen.
Lue Pommacin tarina.