Moi, mitä etsit?

search

Thirst for Talent -ohjelma tuo uusia näkökulmia hartwallilaisille

Vuonna 2018 Hartwallilla alkoi uusi Thirst for Talent -ohjelma, jonka tarkoitus on tuoda eripuolilla Hartwallia työskenteleviä ihmisiä yhteen.

Ohjelma tarjoaa uusia työkaluja ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Mukaan valittiin 24 hartwallilaista. Edustettuna oli kaikki yrityksen toiminnot tuotannosta markkinointiin ja taloudesta logistiikkaan.

Osallistujille tarjottiin vuoden mittaan henkilökohtaista mentorointia, ryhmäcoachingia, mielenkiitoisia luentoja, apua henkilökohtaisen kehityssuunnitelman laatimisessa, ja mahdollisuus tutustua laaja-alaisesti Hartwallin toimintaan ja eri rooleihin. Lisäksi talent-ryhmä osallistui projektijohtamisen koulutukseen ja toteutti kevään aikana laajan kehitysprojektin, joka auttoi heitä kehittämään strategista ajattelua ja ymmärtämään Hartwallin toimintaa laajemmin.

Palaute vuoden mittaisesta ohjelmasta oli erittäin myönteistä: osallistujat kokivat, että ohjelma avasi Hartwallin toimintaa uudella tavalla ja auttoi luomaan uusia verkostoja. Ryhmäläiset kertoivat saaneensa uusia näkökulmia ja kollegoita eri puolilta taloa. Ohjelma on myös lisännyt osastojen välistä yhteistyötä koko Hartwallin tasolla. Thirst for Talent saa jatkoa tulevina vuosina, ja henkilöstömme haki innokkaasti mukaan vuoden 2019 ohjelmaan.

 

URA:

Töihin Suomen virkistävimpään yritykseen?

Kiinnostaako työ suomalaisen juomakulttuurin keskipisteessä raikkaassa ja luovassa ilmapiirissä? Me Hartwallilla suhtaudumme intohimoisesti juoma-alan trendeihin ja juomakulttuurin kehittämiseen entistä virkistävämmäksi ja inspiroivammaksi. Tämä ei ole mikään pikku juttu, joten kaipaamme yhtenään uusia tekijöitä monimuotoiseen joukkoomme!