Moi, mitä etsit?

search

Cult members

CULT on uudenlainen energiajuoma: vastakohta suorituskeskeisyydelle. Se on luovuuden lähde, joka kannustaa jokaista ilmaisemaan itseään rohkeasti. Liity CULT-heimoon ja päästä sisäinen luovuutesi valloilleen.

CULT-energiajuomat löydät neljässä maussa: Original, Original sugar free, Zen Monkey sugar free ja Bubble Blaster sugar free.

Stay tuned for more CULT members.

Cult Cookie Dreamer Sugar Free

CULT Cookie Dreamer on sokeriton energiajuoma, joka sisältää piristävää kofeiinia, B-vitamiineja ja tauriinia. Herkullinen uutuus maistuu täytekeksiltä.

CULT on vastakohta suorituskeskeisille energiajuomille. Se on luovuuden lähde, joka kannustaa jokaista ilmaisemaan itseään rohkeasti. Liity CULT-heimoon ja päästä sisäinen luovuutesi valloilleen.

CULT – Create in Unity with Love and Thirst.

Korkea kofeiinipitoisuus (32 mg/100 ml). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Käyttösuositus enintään 2 tölkillistä päivässä.

Tuotetiedot

Ainesosat:
vesi, hiilidioksidi, happamuudensäätöaineet (E330, E296), aromi, kofeiini (0,03%), makeutusaineet (E952, E950, E955), säilöntäaineet (E202, E211), vitamiinit (pantoteenihappo, B6, biotiini, B12).

Tuotepakkaukset:
0,44 l tölkki

Ravintosisältö per 100 ml:

Energia / Energi 4 kJ/1 kcal

Rasva / Fett 0 g
josta tyydyttynyttä / varav mättat fett 0 g

Hiilihydraatit / Kolhydrat 0,0 g
josta sokereita / varav sockerarter 0,0 g

Proteiini / Protein 0,0 g

Suola / Salt 0,01 g

Join The Cult

join-the-cult-2.jpg