Moi, mitä etsit?

search

Kuinka voimme auttaa?

Hartwall Oy Kuluttajat Ammattilaiset
Hartwall Oy Kuluttajat Ammattilaiset

Panimomyymälä ja vierailukeskus

addremove

Tervetuloa tutustumaan Lahden panimoomme. Panimomyymälästä löydät virkistävien juomiemme lisäksi erikoiseriä brändituotteita.

Lue lisää vierailuista ja panimomyymälästä!

Yhteystiedot

addremove

Puhelin (vaihde): 020 717 111

Yritysasiakkaitamme palvelee myyntipalvelu - katso puhelinnumerot Ammattilaiset -kohdasta yltä.

Kuluttajapalvelumme maksuton puhelinnumero 0800 95260 palvelee ma–pe klo 10-12.

Palvelunumeroihin tulevat puhelut saatetaan tallentaa koulutustarkoituksessa.

 

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@hartwall.fi

Faksi: 020 717 110

Toimipisteemme

addremove

Oy Hartwall Ab:n pääkonttori

Hiomotie 32
00380 Helsinki
PL 200, 00371 Helsinki

Puhelin 020 717 111
Faksi 020 717 110

Tuotantolaitoksemme

Hartwall Lahti

Kasaajankatu 13
PL 44, 15101 Lahti

Puhelin 020 717 111
Faksi 020 717 160

Hartwall Karijoki

Marttusentie 100
64350 Karijoki

Puhelin 020 717 111
Faksi (06) 268 0078

 

Royal Unibrew A/S

Faxe Allé 1
DK-4640 Faxe

Puhelin +45 56 77 15 00
Fax +45 56 71 47 64
contact@royalunibrew.com
www.royalunibrew.com

Johto

addremove

Kalle Järvinen

Toimitusjohtaja Aloitin Hartwallin toimitusjohtajana kesällä 2016. Siirryin kuplivaan juomateollisuuteen Suomen Unileverin toimitusjohtajan tehtävistä. Lapsena haaveilin laivanvarustajan ammatista – ihan siihen en päätynyt, mutta hartwallilaisten laivan kipparointi on unelmatyö, jossa pääsen oppimaan uutta jatkuvasti. Virkistyn myös keksimällä ratkaisuja pulmiin ja viettämällä tiimin kanssa aikaa ilman työagendaa.

Katja Hagström

Henkilöstöjohtaja Innostuin ensimmäisen kerran viidestä virkistyspäivästä viikossa vuonna 2019. Piipahdin välissä hankkimassa oppeja myös muualta, mutta palasin Hartwallille kesällä 2022. Minulla on laajaa ja kansainvälistä osaamista HR-tehtävistä teknologian ja vähittäiskaupan alalta. Lapsena unelma-ammattini oli opettaja; ehkäpä sieltä löytyy linkki intohimooni ihmisten kehittäjänä. Virkistän itseäni suosikki Novelle Plus –juomalla ja luonnossa puuhastelemalla. Eniten energiaa saan kuitenkin ihmisistä ympärilläni.

Tiina Sell

Kauppakanavan myyntijohtaja Minusta tuli hartwallilainen syksyllä 2022. Elintarvikeala on minulle entuudestaan tuttu: olen päässyt tekemään töitä usean globaalin ja paikallisen johtavan brändin kanssa markkinoinnin, myynnin ja yleisjohdon tehtävissä. Mielestäni haasteet on tehty ratkottaviksi! Erityisesti nautinkin saadessani navigoida kohti parasta mahdollista ratkaisua yhdessä tiimin kanssa. Työn lisäksi virkistyn lenkkipolulla.

Satu Järvinen

Talousjohtaja Minusta tuli hartwallilainen vuonna 2017 ja talousjohtajana aloitin loppuvuodesta 2018. Virkistän työkavereita huumorin avulla ja huomioimalla hyviä saavutuksia. Pidän itseni haastamisesta myös vapaa-ajalla: minut löytää usein tallilta harjoittelemasta kouluratsastuksen kuvioita. Virkistyn myös sukeltamisesta, joka on uusimpana harrastuksena tarkoittanut merenalaisen maailman löytämisen lisäksi omien pelkojen voittamista.

Matti Ristola

Markkinointijohtaja Aloitin Hartwallilla traineena vuonna 2002 ja markkinointijohtajaksi minut nimitettiin tammikuussa 2017. Siihen väliin on mahtunut paljon eri tehtäviä markkinoinnissa, viennissä ja myynnissä. Olen viihtynyt loistavasti mahtavien ihmisten ja brändien parissa. Olen ikuinen optimisti ja näen kaikessa mahdollisuuksia. Olen huomannut että se myös tarttuu!

Tomi Korte

Tuotanto- ja toimitusketjujohtaja Vastaan Hartwallin tuotannosta, logistiikasta ja asiakaspalvelusta. Tulin taloon vuonna 1994: takana on upea neljännesvuosisata hartwallilaisena ja useita eri tehtäviä tuotanto-toimitusketjussa ja laitepalvelussa. Edessä on vielä valtavasti saavutettavaa ja koettavaa − olemme upealla alalla! Itse virkistyn purjehtimalla Porvoon saaristossa.

Linda Aro

Ravintolakanavan myyntijohtaja Aloitin Hartwallilla henkilöstöjohtajana vuonna 2017. Yli 10 vuoden kokemus kuluttajatuotteiden parista ja juoma-alalta tukee siirtymistäni takaisin niihin hetkiin, joissa tuotteitamme nautitaan. Itse virkistyn kun ympärilläni on huumoria ja innostavia ihmisiä ja se on yksi syy, miksi viihdyn Hartwallilla niin hyvin. Uskon aina, että lasi on puoliksi täynnä ja se näkyy myös johtamistyylissäni. Lapsena haaveilin työstä karkkitehtaalla – Jaffatehdas ei ole ollenkaan huono vaihtoehto.

Medialle

addremove

Hartwallin viestintä tarjoaa tietoa tuotteistamme ja juoma-alasta.

Titta Jaakkola, viestintäjohtaja
titta.jaakkola@hartwall.fi

  • median yhteydenotot, tuoteviestintä
  • ei sponsorointipyyntöjä, lähetäthän ne erillisellä lomakkeella

Mediapankki

Tiedotteet

Seuraa meitä

 

Hyppää mukaan Hartwallin virkistävään arkeen seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa. Tervetuloa mukaan keskusteluun!

 

Uusinta inspiraatiota

Ura:

Töihin Suomen virkistävimpään yritykseen?

Suhtaudutko sinäkin intohimoisesti suomalaisen juomakulttuurin kehittämiseen? Kurkkaa, millaista Hartwallilaisten arki on ja millaisia uramahdollisuuksia meillä on avoinna.