Moi, mitä etsit?

search

Suomen virkistävin yritys

Hartwall Ura Vastuullisuus Uutiset
Hartwall Ura Vastuullisuus Uutiset
HARTWALL:

Me virkistämme Suomea.

Tiedätkö miltä tuntuu, kun jokin asia on erityisen virkistävä? Se tuntuu raikkaalta ja tuo toiveikkaan olon.

Victor Hartwall toi markkinoille kuplivat vedet vuonna 1836, ja silloin syntyi alku suurelle tarinalle. Siitä lähtien hartwallilaisten tehtävä on ollut virkistää Suomea juomillamme. Lisäksi Hartwall on virkistävä työpaikka ja kumppani. Lue lisää Hartwallista tai urasta meillä!

Meistä

addremove

Meidän tehtävämme on virkistää Suomea. Uskomme siihen, että kun keho ja mieli virkistyvät, seuraa hyviä asioita.

Tuotevalikoimaamme kuuluu vesiä, virvoitusjuomia, erikoisjuomia, oluita, siidereitä ja long drink -juomia sekä viinejä ja muita alkoholijuomia. Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Novelle, Lapin Kulta, Karjala ja Hartwall Original Long Drink. Olemme myös Heineken- ja Pepsi-brändien yhteistyökumppani Suomessa.

Hartwall on myös virkistävä työpaikka ja kumppani. Hartwallilaisia on yhteensä 700 ja välillisesti työllistämme Suomessa 11 000 ihmistä. Olemme osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia. Moderni tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamo Karijoella ja pääkonttori Helsingissä.

Suomalainen vesi on ainutlaatuista. Niin on myös Hartwallin taito jalostaa vedestä erilaisia juomia. Meillä on oma kaivo Lahdessa ja oma lähde Karijoella – verraton vesi on kaikkien tuotteidemme perusta. Juomamme syntyvät alusta lähtien hartwallilaisten hyppysissä, aina tuotekehityksestä ja reseptien luomisesta testaamiseen, tuotantoon ja pakkaamiseen.

Edistämme vastuullista juomakulttuuria ja pidämme huolen siitä, että sekä juomamme että tekomme ovat hyviä.

Periaatteet

addremove

Lasimme on aina puoliksi täynnä

Meillä on myönteinen asenne ja olemme uteliaita. Uskomme, että kaikissa tilanteissa, ihmisissä ja asioissa piilee mahdollisuuksia. Meidän tehtävämme on löytää ne.

Janoamme menestystä yhdessä

Kehitämme yhdessä uusia ideoita, joista otamme oppia. Kokeilemme uusia näkökulmia ja luomme lisäarvoa kaikille sidosryhmillemme. Yrittäjähenkisyys on kilpailukykymme perusta.

Juomamme ja tekomme ovat hyviä

Toimimme vastuullisesti ja laatu edellä, kuten suurimmalta ja luotettavimmalta toimijalta odotetaan. Me vaikuttamme koko suomalaiseen yhteiskuntaan ja juomakulttuuriin.

Historia

addremove

1836
Victor Hartwall perustaa Pohjoismaiden ensimmäisen kivennäisvesien tuotantolaitoksen Helsinkiin.

1886
Hartwall täyttää 50 vuotta. Hartwallin tehtaalla työskentelee 9 vakituista työntekijää. 1800-luvun lopulla toiminta muuttuu käsityöstä teollisuudeksi.

1949
Aito Oikea Hartwall Jaffa tulee markkinoille. Lue lisää suosikkivirvoitusjuoman historiasta.

1952
Hartwall Original Gin Long Drink tulee myyntiin Helsingin olympialaisissa.

1966
Hartwall ostaa Karjala-olutta valmistavan panimon. Kolme vuotta myöhemmin keskioluen myynti vapautuu.

1980
Hartwall ostaa Lapin Kulta -panimon.

1988
Hartwall ostaa Mallasjuoman.

1990
Hartwall Novelle lanseerataan.

1999
Yhteistyö Pepsin kanssa alkaa

2003
Huippumoderni Lahden tuotantolaitos otetaan käyttöön. Kaikki panimojuomamme valmistetaan samassa laitoksessa: pitkälle automatisoitu tuotantolaitos ja logistiikkakeskus on laadukkaiden tuotteiden syntypaikka.

Energiajuomabrändi ED lanseerataan.

2009
Novelle-tuoteperhe laajenee: ensimmäiset Novelle Plus -juomat tulevat markkinoille. Maustetut ja vitaminoidut hyvinvointivedet nousevat nopeasti suosioon.

2012
Happy Joe -siideri lanseerataan. Ideasta pullottaa pienet onnen hetket syntyi suurten makujen siideri.

2013
Hartwall siirtyy osaksi Royal Unibrew -konsernia.

2014
Suomalaisten rakastama lonkero lähtee valloittamaan maailmaa.

2016
Hartwall täyttää 180 vuotta.

2017
Harwallin erikoisolutpanimo Mattsson otetaan käyttöön ja Lahden Erikois -oluet tekevät näyttävän paluun.

2018
Hartwall Isojano -olutjuhla täyttää 25 vuotta. Mountain Dew Jumpstart lanseerataan. Myös maailmalla tapahtuu, sillä lonkeron myynti laajenee Kiinaan.

Johtoryhmä

addremove

Kalle Järvinen

Toimitusjohtaja Aloitin Hartwallin toimitusjohtajana kesällä 2016. Siirryin kuplivaan juomateollisuuteen Suomen Unileverin toimitusjohtajan tehtävistä. Lapsena haaveilin laivanvarustajan ammatista – ihan siihen en päätynyt, mutta hartwallilaisten laivan kipparointi on unelmatyö, jossa pääsen oppimaan uutta jatkuvasti. Virkistyn myös keksimällä ratkaisuja pulmiin ja viettämällä tiimin kanssa aikaa ilman työagendaa.

Satu Järvinen

Talousjohtaja Minusta tuli Hartwallilainen vuonna 2017 ja talousjohtajana aloitin loppuvuodesta 2018. Virkistän työkavereita huumorin avulla ja huomioimalla hyviä saavutuksia. Pidän itseni haastamisesta myös vapaa-ajalla: minut löytää usein tallilta harjoittelemasta kouluratsastuksen kuvioita. Virkistyn myös sukeltamisesta, joka on uusimpana harrastuksena tarkoittanut merenalaisen maailman löytämisen lisäksi omien pelkojen voittamista.

Seppo Salkoharju

Ravintolakanavan myyntijohtaja Olen ollut mukana Hartwallin johtoryhmässä vuodesta 2011 lähtien. Hartwallilainen minusta tuli vuonna 1991 ja olen ehtinyt työskentelemään useissa eri myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. Työpaikalla pitää olla hauskaa – olen tiimissäni tunnettu huonon huumorin viljelijänä. Lapsena unelma-ammattini oli sirkustirehtööri. Olen melkein unelmatyössäni, vain silinterihattu puuttuu!

Marko Airamaa

Kauppakanavan myyntijohtaja Tulin mukaan Hartwallin kauppakanavaan keväällä 2010 ja vuonna 2011 siirryin myyntijohtajan pestiin. Hartwall virkistää koko Suomea, mutta kaiken työn sydän on Hartwallin oma ammattitaitoinen väki. Pyrin luomaan meille mahdollisimman kannustavaa ja rentoa työilmapiiriä, jossa saa myös nauraa ja olla oma itsensä, olemmehan nautintobisneksessä!

Tomi Korte

Tuotanto- ja toimitusketjujohtaja Vastaan Hartwallin tuotannosta, logistiikasta ja asiakaspalvelusta. Tulin taloon vuonna 1994: takana on upea neljännesvuosisata hartwallilaisena ja useita eri tehtäviä tuotanto-toimitusketjussa ja laitepalvelussa. Edessä on vielä valtavasti saavutettavaa ja koettavaa − olemme upealla alalla! Itse virkistyn purjehtimalla Porvoon saaristossa.

Linda Aro

Henkilöstöjohtaja Olen ollut Hartwallin henkilöstöjohtaja vuodesta 2017. Virkistyn kun ympärilläni on huumoria ja innostavia ihmisiä ja se on yksi syy, miksi viihdyn Hartwallilla niin hyvin. Uskon aina, että lasi on puoliksi täynnä ja se näkyy myös johtamistyylissäni. Lapsena haaveilin työstä karkkitehtaalla – Jaffatehdas ei ole ollenkaan huono vaihtoehto.

Matti Ristola

Markkinointijohtaja Aloitin Hartwallilla traineena vuonna 2002 ja markkinointijohtajaksi minut nimitettiin tammikuussa 2017. Siihen väliin on mahtunut paljon eri tehtäviä markkinoinnissa, viennissä ja myynnissä. Olen viihtynyt loistavasti mahtavien ihmisten ja brändien parissa. Olen ikuinen optimisti ja näen kaikessa mahdollisuuksia. Olen huomannut että se myös tarttuu!

Hartwa-Trade

addremove

Hartwallin portfolio sisältää panimotuotteiden lisäksi myös viinejä, väkeviä alkoholeja ja kahveja.

Hartwa-Trade on Hartwallin liiketoimintayksikkö, joka keskittyy trading-liiketoimintaan. Aikaisemmin Hartwa-Trade toimi Hartwallin tytäryhtiönä ja on Suomen suurimpia viinien ja alkoholien maahantuojia ja jakelijoita jo vuodesta 1963. Vuonna 2018 Hartwa-Traden liikevaihto oli noin 50 milj. euroa.

Yhteistyökumppaneinamme on niin maailman suurimpia ja tunnetuimpia alkoholi- ja viiniyhtiöitä kuin pieniä perheyhtiöitäkin. Teemme yhteistyötä muun muassa maailman johtavan alkoholitalon Diageon kanssa, jonka tuotteista tunnetuimat ovat maailman myydyin vodka Smirnoff, legendaarinen Johnnie Walker -viski ja Suomen suosituin kermalikööri Baileys Original Irish Cream. Valikoimassamme on myös Suomen myydyin konjakki Meukow.

Laajaan, mutta tarkkaan harkittuun valikoimaamme kuuluu myös Suomen halutuin kuohuviini Freixenet, suositut JP. Chenet ja [yellow tail] -viinit sekä paljon muita viinejä ympäri maailman.

Vuonna 2016 aloitimme yhteistyön Euroopan kolmanneksi myydyimmän kahvibrändin Lavazzan kanssa. Tämän italialaisen perheyhtiön juuret ulottuvat aina vuoteen 1895. Lavazzan korkealaatuiset kahvit vastaavat hyvin tummapaahtoisten kahvien kasvavaan kysyntään.

Tilaukset ja toimitukset onnistuvat yritysasiakkaillemme käden käänteessä minne tahansa Suomeen näppärän Juomamaailman kautta.

Royal Unibrew

addremove

Hartwall on osa Royal Unibrew -konsernia. Se on Tanskan toiseksi suurin juoma-alan yritys, ja se valmistaa, markkinoi, myy ja jakelee laadukkaita juomia. Royal Unibrew keskittyy etenkin vahvoihin brändeihin oluissa, virvoitusjuomissa, kivennäisvesissä ja hedelmämehuissa. Esimerkiksi Royal, Faxe Premium, Vitamalt ja Cido ovat yhtiön brändejä.

Yhtiö on johtavassa markkina-asemassa useilla markkinoilla Pohjois- ja Länsi-Euroopassa, kuten Tanskassa, Saksassa, Italiassa, Liettuassa ja Latviassa sekä laajemmin mallasjuomamarkkinoilla.

Vuonna 2018 Royal Unibrew -konsernin liikevaihto oli 978 miljoonaa euroa ja se myi 10,8 miljoonaa hehtolitraa olutta, mallasjuomia ja virvoitusjuomia.

Yrityksen kotipaikka on Tanskan Faxe ja sillä on noin 2 400 työntekijää.

Lue lisää osoitteesta www.royalunibrew.com

URA:

Töihin Suomen virkistävimpään yritykseen?

Kiinnostaako työ juomakulttuurin keskipisteessä, loistavassa porukassa? Meillä on aina tilaa hyville ideoille ja myönteiselle asenteelle. Hartwallilla innostutaan juoma-alasta ja sen trendeistä, ja janotaan menestystä yhdessä työkavereiden kanssa. Meillä etsitään jatkuvasti uusia hartwallilaisia mukaan virkistämään koko maata!

VASTUULLISUUS:

Meillä tehdään hyvät valinnat helpoiksi!

Teemme vastuulliset valinnat vaivattomiksi: Kun korkkaat Hartwallin juoman, tiedät että se on valmistettu kestävästi.

Meillä satsataan ympäristöystävällisyyteen, hyvää tekeviin juomiin ja siihen, että hartwallilaisilla on hyvä olla töissä maan virkistävimmässä työpaikassa. 

Juomat:

Juomat elämän jokaiseen hetkeen

Herkullisesta juomavalikoimastamme löydät uudet ja vanhat virkistävät suosikkisi.