Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Suomen kuplivin yhteisö

VIP-klubi, johon kaikki ovat tervetulleita

Hartwall VIP-klubin jäsenenä pääset juoma-alan sisäpiiriin: saat kuumimmat juomatrendit suoraan sähköpostiisi, osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat virkistäviä etuja. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua tuotekehitykseen ja vaikuttaa siihen, mitä suomalaiset tulevaisuudessa juovat! 

Hartwall VIP arvonnat.png

Kuukausittaiset arvonnat ja edut

Osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat kuplivia etuja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi hotellilahjakortti, vuoden Novellet tai ravintolalahjakortti sinulle ja ystävällesi?

Hartwall VIP edut.png

Juomavinkit ja kuumimmat trendit

Kuulet ensimmäisten joukossa uutuuksistamme sekä juoma-alan uusimmista trendeistä. Saat parhaat drinkkireseptit ja tarinat koko Suomen rakastamien tuotteiden takaa sähköpostiisi. 

Hartwall VIP edut (1).png

Vaikuta suomalaisten tulevaisuuden lempijuomiin

Pääset vaikuttamaan siihen, mitä suomalaisten juomalaseihin tulevaisuudessa kaadetaan. Tule mukaan kehittämään uusia hittijuomia ikonisille brändeille, kuten Hartwall Jaffalle, Novellelle ja monelle muulle!

 

Liity jäseneksi

Liity nyt Suomen kuplivimpaan yhteisöön! Liittyminen on helppoa: jätä vain sähköpostiosoitteesi ja valitse, mistä juomatyypeistä haluat kuulla.

Valitse, mitkä aiheet sinua kiinnostavat*

Janoan juomatietoa laidasta laitaan. Haluan inspiroitua vesistä virvoitusjuomiin ja oluista lonkeroihin kerran kuussa saapuvassa uutiskirjeessä.
Sydämeni sykkii viineille. Haluan vastaanottaa viiniteemaisen uutiskirjeen kerran kuussa, lukea alan trendeistä ja kuulla asiantuntijoiden suosituksia.