Moi, mitä etsit?

search

Suomen kuplivin yhteisö

VIP-klubi, johon kaikki ovat tervetulleita

Hartwall VIP-klubin jäsenenä pääset juoma-alan sisäpiiriin: saat kuumimmat juomatrendit suoraan sähköpostiisi, osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat virkistäviä etuja. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua tuotekehitykseen ja vaikuttaa siihen, mitä suomalaiset tulevaisuudessa juovat! 

Hartwall VIP arvonnat.png
Kuukausittaiset arvonnat ja edut

Osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat kuplivia etuja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi hotellilahjakortti, vuoden Novellet tai ravintolalahjakortti sinulle ja ystävällesi?

Hartwall VIP edut.png
Juoma-alan kuumimmat trendit

Kuulet ensimmäisten joukossa uutuuksistamme sekä juoma-alan uusimmista trendeistä. Saat parhaat drinkkireseptit ja tarinat koko Suomen rakastamien tuotteiden takaa sähköpostiisi. 

Hartwall VIP edut (1).png
Vaikuta suomalaisten tulevaisuuden lempijuomiin

Pääset vaikuttamaan siihen, mitä suomalaisten juomalaseihin tulevaisuudessa kaadetaan. Tule mukaan kehittämään uusia hittijuomia ikonisille brändeille, kuten Hartwall Jaffalle, Novellelle ja monelle muulle!

 

Liity jäseneksi

Liity nyt Suomen kuplivimpaan yhteisöön! Liittyminen on helppoa: jätä vain sähköpostiosoitteesi.

* Pakollinen tieto
Tervetuloa VIP-klubiin! Lähetämme sinulle lisätietoa klubista lähipäivinä.

 

Toukokuun arvonta: liput Flow Festivaliin

Toukokuussa arvomme 2 kpl kahden päivän lippuja Flow Festivalille. Hartwall VIP-klubin jäsenenä osallistut arvontaan automaattisesti. Liittyminen on helppoa: tarvitsemme vain sähköpostiosoitteesi. Lue arvonnan säännöt.

Huhtikuun arvonnassa voitti Mira V. Onnea Mira!