Moi, mitä etsit?

search
Vastuullisuus

Meillä tehdään hyvistä valinnoista helppoja

Kun korkkaat Hartwallin juoman, tiedät että se on valmistettu kestävästi. Kehitämme Lahdessa hyvää tekeviä juomia ja uusia, vastuullisia vaihtoehtoja. Yhdessä kumppaniemme kanssa tuomme ne kaikkien suomalaisten ulottuville. Me teemme vastuullisten valintojen tekemisen helpoksi. Kaiken takana ovat upeat hartwallilaiset: teemme yhdessä Hartwallista maan virkistävintä työpaikkaa.

Tutustu vastuullisuustavoitteisiimme tarkemmin alta. Lue keinoistamme ja matkastamme kohti toteutuneita tavoitteita.

Kestävä tuotanto

Kehitämme tuotantoamme ja juomiamme jatkuvasti ilmastoystävällisemmiksi. Tämä ulottuu meillä hiilineutraalista tuotannosta fiksuihin pakkauksiin ja ympäristöystävällisempään arvoketjuun asti.

Hyvää tekevät juomat

Tuotekehitystiimissämme on timanttisia osaajia, joiden käsissä syntyy uusia, hyvää tekeviä juomia. Kumppaniemme kanssa teemme vastuullisiin vaihtoehtoihin tarttumisen helpoksi.

Hyvinvoivat hartwallilaiset

Kaikkien saavutustemme takana ovat upeat hartwallilaiset. Teemme kovasti töitä sen eteen, että kaikki hartwallilaiset voivat hyvin maan virkistävimmässä työpaikassa, ja että hartwallilaisuus on aihe kulkea rinta rottingilla!

Näin onnistuimme vuonna 2021

Vaikka meillä Hartwallilla on tehty asiat kestävästi jo kauan, vuosi 2021 oli meille erityisen merkityksellinen. Saimme valmiiksi uuden vastuullisuusohjelmamme tavoitteineen, ja yksi tärkeimmistä on hiilineutraali tuotanto vuonna 2023. Nollapäästöt mahdollistava biokaasulaitoksemme nousee jo vauhdilla Lahdessa! 

Lue uutisia vastuullisuudesta Hartwallilla: