Moi, mitä etsit?

search
Vastuullisuus

Meillä tehdään hyvistä valinnoista helppoja

Kun korkkaat Hartwallin juoman, tiedät että se on valmistettu kestävästi. Kehitämme Lahdessa hyvää tekeviä juomia ja uusia, vastuullisia vaihtoehtoja. Yhdessä kumppaniemme kanssa tuomme ne kaikkien suomalaisten ulottuville. Me teemme vastuullisten valintojen tekemisen helpoksi. Kaiken takana ovat upeat hartwallilaiset: teemme yhdessä Hartwallista maan virkistävintä työpaikkaa.

Tutustu vastuullisuustavoitteisiimme tarkemmin alta. Lue keinoistamme ja matkastamme kohti toteutuneita tavoitteita.

Kestävä tuotanto

Kehitämme tuotantoamme ja juomiamme jatkuvasti ilmastoystävällisemmiksi. Tämä ulottuu meillä hiilineutraalista tuotannosta fiksuihin pakkauksiin ja ympäristöystävällisempään arvoketjuun asti.

Hyvää tekevät juomat

Tuotekehitystiimissämme on timanttisia osaajia, joiden käsissä syntyy uusia, hyvää tekeviä juomia. Kumppaniemme kanssa teemme vastuullisiin vaihtoehtoihin tarttumisen helpoksi.

Hyvinvoivat hartwallilaiset

Kaikkien saavutustemme takana ovat upeat hartwallilaiset. Teemme kovasti töitä sen eteen, että kaikki hartwallilaiset voivat hyvin maan virkistävimmässä työpaikassa, ja että hartwallilaisuus on aihe kulkea rinta rottingilla!

Näin onnistuimme vuonna 2022

Olemme Hartwallilla tehneet asiat kestävästi jo vuosikymmenten ajan. Tänä kesänä otamme jättiloikan kohti vastuullisempaa toimintaa, kun uusi biokaasulaitoksemme saadaan käyttöön. Se mahdollistaa hiilineutraalin tuotannon Lahden tehtaallamme. Sen lisäksi siirrymme muovipulloissa kokonaan kierrätettyyn muoviin. Lue lisää vastuullisuusmatkastamme ja toimistamme.

Lue uutisia vastuullisuudesta Hartwallilla: