Moi, mitä etsit?

search
Vastuullisuus

Meillä tehdään hyvistä valinnoista helppoja

Kun korkkaat Hartwallin juoman, tiedät että se on valmistettu kestävästi. Kehitämme Lahdessa hyvää tekeviä juomia ja uusia, vastuullisia vaihtoehtoja. Yhdessä kumppaniemme kanssa tuomme ne kaikkien suomalaisten ulottuville. Me teemme vastuullisten valintojen tekemisen helpoksi. Kaiken takana ovat upeat hartwallilaiset: teemme yhdessä Hartwallista maan virkistävintä työpaikkaa.

Tutustu vastuullisuustavoitteisiimme tarkemmin alta. Lue keinoistamme ja matkastamme kohti toteutuneita tavoitteita.

Hiilineutraali tuotanto vie kohti kestävämpää tulevaisuutta

Innovatiivisen biokaasulaitoksen ansiosta virkistävät juomamme valmistuvat Lahdessa täysin hiilineutraalisti. Pakkauksissa hyödynnämme kierrätettyjä materiaaleja, ja vaadimme ympäristöystävällisiä valintoja myös kumppaneiltamme. Mutta vielä on tehtävää, vastuullisuusmatkamme on vasta alussa.
 

Hyviä tekoja ja hyvää tekeviä juomia

Timanttiset osaajat tuotekehitystiimissämme varmistavat, että korkatessasi Hartwallin juoman, se on suunniteltu makuusi. Seuraamme trendejä ja tarjoamme vastuullisia valintoja janoisille, olipa kyse sitten sokerittomista tai alkoholittomista juomista – tai kierrätetystä muovista valmistetuista pulloista. Kumppanimme varmistavat, että löydät laajan valikoiman hyvää tekeviä juomia ympäri Suomen.
 

Onnellinen hartwallilainen on hyvinvoiva hartwallilainen

Kaiken takana ovat upeat hartwallilaiset, joiden hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Suomen virkistävimmässä työpaikassa saa olla oma itsensä. Haluamme olla juoma-alan turvallisin toimija ja tehtävämme on varmistaa, että hartwallilaisilla on aihetta kulkea rinta rottingilla!
 

Hiilineutraali tuotanto kiertotalouden ansiosta

Hartwallin juomat valmistetaan Lahdessa hiilineutraalisti paikalliselle kiertotaloudelle perustuvan biokaasulaitoksen ansiosta. Oluen panemisesta ylijäävästä mäskistä syntyy energiaa, joka kiertää lopulta takaisin ohrapellon ravinteeksi – ja sitä kautta takaisin olutkattilaan. Lue ihmeessä lisää, tämä on nimittäin melko jäljetöntä toimintaa!

Näin onnistuimme vuonna 2022

Olemme Hartwallilla tehneet asiat kestävästi jo vuosikymmenten ajan. Tänä kesänä otamme jättiloikan kohti vastuullisempaa toimintaa, kun uusi biokaasulaitoksemme saadaan käyttöön. Se mahdollistaa hiilineutraalin tuotannon Lahden tehtaallamme. Sen lisäksi siirrymme muovipulloissa kokonaan kierrätettyyn muoviin. Lue lisää vastuullisuusmatkastamme ja toimistamme.

Lue uutisia vastuullisuudesta Hartwallilla: