Moi, mitä etsit?

search
Tuoteuutiset

Kuluttajien odottamat uutuudet nyt saatavilla!

Tsekkaa mm. Jaffan uutuus, joka vie Karibian valkoisille hiekkarannoille ja CULTin valikoimaa laajentava herkullinen limen makuinen energiajuoma.

Lue lisää

Laitteet

Olemme alan monipuolisin ja luotettavin laitetoimija

Tuemme yritystäsi juomalaitteiden hankinnassa suunnittelusta ylläpitoon. Palveluihimme kuuluu myös laitteiden vuokraus- ja asennuspalvelut.

Lue lisää

Bisneksen kehittäminen

Autamme sinua ravintolan perustamisessa.

Olemme koonneet yhteen paikkaan kaiken, mitä sinun täytyy tietää perustaessasi ravintolan. Autamme sinua luovimaan byrokratian viidakossa.

Lue lisää

Aloitetaan kumppanuus

Me Hartwallilla olemme enemmän kuin juomatoimittaja. Rakennamme kanssasi yhdessä kannattavaa Horeca- ja kauppaliiketoimintaa: tutustumme huolella liikeideaasi, yhdistämme siihen vahvan markkinatietomme juoma-alan trendeistä ja rakennamme sinulle Suomen suosituimmilla juomilla valikoiman, joka varmasti myy.

Verkkokauppa

Juomamaailma-mobiili helpottaa arkeasi

Koko Juomamaailma taskussasi. Mobiilista löydät arkeasi helpottavia työkaluja, jotka ovat aina käden ulottuvilla.

Lue lisää

Asiakaskokemuksia

Hyvän yhteistyön kulmakivet

Ravintola Oivan ja Hartwallin vuosia kestäneessä kumppanuudessa korotuvat kohdennettu palvelu, mutkaton yhteistyö ja se, että kaiken saa yhdestä paikasta.

Lue lisää

Palvelut

Kylmälaitteet veloituksetta käyttöösi työpaikalle

Kun tilaat juomat työpaikalle suoraan Hartwallilta, niin saat kylmälaitteet veloituksetta käyttöösi. Suunnitellaan yhdessä teille sopivin ratkaisu!

Lue lisää

Tilaukset helposti ja nopeasti 24/7

Hartwallin verkkokaupasta tilaat juomat silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Lisäksi noutovarastomme Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa palvelevat laajalla juomavalikoimalla ja laiteratkaisuilla.

Yhteystiedot

Myyntipalvelu

addremove

Tilaa näppärästi verkkokaupasta: juomamaailma.fi

Ravintolat: 020 717 2899
Kaupat: 020 717 2741

Puhelun hinta on 0,0835 € / puhelu + 0,17 € / minuutti.

Palvelemme ma–pe klo 9–16. Varaudu ilmoittamaan asiakasnumerosi. Palvelunumeroihin tulevat puhelut saatetaan tallentaa koulutustarkoituksessa.

myyntipalvelu@hartwall.fi

Uusi asiakas? Aloita tästä!

Laitepalvelu

addremove

Laitepalvelun palvelunumero asiakkaillemme: 020 717 2888

  • Laitepalvelun asiantuntija ma–pe klo 9–16
  • Hanalaitteiden vikapäivystys ma–pe 16–22, viikonloppuina ja pyhinä klo 10–22
  • Varaudu ilmoittamaan asiakasnumerosi. Palvelunumeroihin tulevat puhelut saatetaan tallentaa koulutustarkoituksessa.

Uusi asiakas?

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeistasi niin olemme sinuun yhteydessä:

Juomamaailma

addremove

Uudistuneesta ammattilaisten verkkokaupasta Juomamaailmasta voit tilata kaikki Hartwallin tuotteet yritykseesi.

Juomamaailmasta tilaaminen on helppoa ja nopeaa, ja se toimii kaikilla päätelaitteilla. Tilausvaiheessa näet tuotteen saatavuuden ja tulevat toimituspäivävaihtoehdot. Palvelusta löydät yrityksen tilaushistorian, ja voit luoda tilauspohjia eri tarpeisiin. Tarjolla on myös runsaasti tietoa tuotteiden takaa sekä alan uusimmat trendit ja kuulumiset.

Siirry Juomamaailmaan tästä!

Ei vielä tunnuksia Juomamaailmaan? Tilaa tunnukset nyt.

Juomamaailma on verkkokauppa asiakkaillemme. Uusi asiakas? Aloita tästä.

Palaute

addremove

Kaikki palaute on tervetullutta ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi, jotka koskevat Hartwallin tuotteita ja palveluita. Tällä lomakkeella voit lähettää kehuja, moitteita, kysymyksiä tai ehdotuksia. Täytä ainakin tähdellä merkityt lomakkeen kentät ja paina lopuksi Lähetä-painiketta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Säästäthän tuotteen ja pakkauksen siihen asti kunnes olemme ottaneet sinuun yhteyttä.

Luotonvalvonta

addremove

Luotonvalvonta: 020 717 2400 

Luotonvalvonta palvelee ma–pe klo 10–16. Puhelun hinta on 0,0835 € / puhelu + 0,17 € / minuutti.

Voit myös asioida sähköpostitse: luotonvalvonta@hartwall.fi.

Laskutus

addremove

Laskutuksemme hoitaa Royal Unibrew -konsernin palvelukeskus Liettuassa, ja se vastaanottaa vain sähköpostitse lähetettyjä PDF-laskuja sekä verkkolaskuja. Tässä ohjeet laskutukseen:

PDF-laskut

Merkitse laskun saaja ja Y-tunnus: Oy Hartwall Ab (Y-tunnus 0213454-7)
Merkitse laskulle tilausviite: mikäli sinulla on Hartwallilta saatu ostotilausnumero, merkitse se laskulle. Muussa tapauksessa käytä tilausviitteenä yhteyshenkilön nimeä tai kustannuspaikkaa.

Lähetä PDF-lasku osoitteeseen: invoice.hartwall@royalunibrew.com.
Jos lähetät monta PDF-laskua, lähetä niistä jokainen erillisessä sähköpostissa.

Pyydämme teitä huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta kuin laskuja, maksukehoituksia ja saldotiedosteluja.

Verkkolaskut

Merkitse laskun saaja ja Y-tunnus: Oy Hartwall Ab (Y-tunnus 0213454-7)
Merkitse laskulle tilausviite: mikäli sinulla on Hartwallilta saatu ostotilausnumero, merkitse se laskulle. Muussa tapauksessa käytä tilausviitteenä yhteyshenkilön nimeä tai kustannuspaikkaa.
Verkkolaskutus: Basware Oyj Operator ID: BAWCFI22 OVT-ID: 003702134547

Palvelukeskuksen yhteystiedot

Sähköposti: ssc.hartwall@royalunibrew.com

Puhelin: +370 45 505270

Ideat

addremove

Mitä voisimme tehdä toisin, mitä kokonaan uutta voisimme tarjota, mitä markkinoilta puuttuu, entä kuinka voisimme palvella juuri sinua paremmin?

Jos olet Hartwallin asiakas ja haluat kertoa idean liittyen yhteistyöhömme, toimintaamme tai tuotteistoomme, kirjoita viestiisi myös asiakastietosi.

Päästä ideasi lentoon!

Olen lukenut käyttöehdot (alla) ja hyväksyn ne

Käyttöehdot

Käyttäjä voi lähettää Hartwallille ideoita ja kehitysehdotuksia sekä niihin liittyvää aineistoa (tekstiä, piirroksia, kuvia yms.), joita kaikkia kutsutaan jäljempänä näissä käyttöehdoissa termillä ”aineisto”. Idealomakkeen käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja.

Käyttäjän tulee kohtuullisin toimenpitein varmistaa ennen aineiston toimittamista, että hänen Hartwallille toimittamansa aineisto (a) ei sisällä mitään laitonta, muiden osapuolten oikeuksia loukkaavaa, sopimatonta tai muuten julkaistavaksi kelpaamatonta, (b) ei sisällä viruksia tai muita saastuttavia tai tuhoavia ominaisuuksia.

Käyttäjä vastaa siitä, että hän omistaa kaikki oikeudet Hartwallille toimittamaansa aineistoon ja että aineiston käyttö ei loukkaa kenenkään kolmannen oikeuksia. Käyttäjä vastaa kolmansien osapuolten mahdollisesti esittämistä väitteistä ja vaatimuksista aineistoa koskien ja kaikista tällaisista väitteistä ja vaatimuksista mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista.

Lähettämällä aineistoa Hartwallille, käyttäjä luovuttaa kaikki oikeutensa aineistoon Hartwallille ja antaa Hartwallille oikeuden hyödyntää aineistoa vapaasti liiketoiminnassaan. Mikäli Hartwall päättää hyödyntää käyttäjän lähettämää aineistoa liiketoiminnassaan, Hartwall saattaa suorittaa tästä kohtuullisen korvauksen aineiston lähettäneelle käyttäjälle. Mahdollisesta korvauksesta sovitaan osapuolten välillä erikseen.