Moi, mitä etsit?

search

HARTWALL CAREER BREWERY

Suomen virkistävin graduate-ohjelma

Hartwall Career Brewery

Hartwall Career Brewery on uniikki mahdollisuus startata urasi Suomen virkistävimmässä yrityksessä. Haluatko tarttua heti urasi alussa vastuullisiin tehtäviin alan kiinnostavimpien brändien parissa? Janoatko uuden oppimista ja kattavaa liiketoimintaymmärrystä? Voisitko sinä olla seuraava graduate?

Brewing future professionals

Hartwall Career Brewery on Hartwallin graduate-ohjelma, johon valitsemme vuosittain 1-3 vastavalmistunutta alan tulevaa supertähteä. Kaksi vuotta kestävän ohjelman aikana työskentelet kahdessa eri tehtävässä ja sinusta kuoriutuu inspiroivan juoma-alan piinkova ammattilainen. Työsuhde on alusta alkaen vakituinen ja kahden vuoden jälkeen se jatkuu sinulle sopivassa tehtävässä. Tsekkaa faktat alta ja hae!

Career Brewery pähkinänkuoressa

Kuka voi hakea?

addremove

Ohjelma on tarkoitettu korkeakoulusta valmistuneille, eli hakea voivat kaikki jo valmistuneet tai valmistumisen kynnyksellä olevat, kunhan paperit ovat taskussa työn alkaessa. Kaupallisesta koulutustaustasta on hyötyä, mutta myös muiden alojen tutkinnoilla on mahdollista tulla valituksi. 

Kauanko ohjelma kestää?

addremove

Ohjelman kesto on kaksi vuotta. Sen jälkeen työsuhde on voimassa toistaiseksi ja sinulle etsitään sopiva rooli Hartwallilla.

Miksi työskennellään kahdessa eri tehtävässä?

addremove

Uskomme, että mahdollisimman laaja osaaminen erilaisista tehtävistä auttaa sinua urallasi, tähtäätpä sitten esihenkilöksi tai asiantuntijaksi. Siksi tässä ohjelmassa tulet työskentelemään kahdessa eri tehtävässä, vuoden kerrallaan. Ohjelma valmistaa sinua monitalentiksi, jolta löytyvät relevantit taidot ottaa haltuun suuria kokonaisuuksia millä tahansa työelämän osa-alueella. Työtehtävien yhdistelmä riippuu valittujen omasta taustasta ja kiinnostuksen kohteista.

Millaisia rooleja Career Brewery tarjoaa?

addremove

Työtehtävien yhdistelmä riippuu valittujen omasta taustasta ja kiinnostuksen kohteista.

Myynnissä työnkuvaasi voi kuulua myymäläsuunnittelijan tai kenttämyynnin tehtäviä. Voit esimerkiksi vastata panimojuomaosastojen tilanhallinta- ja valikoimasuunnittelusta sekä myyntidatan analysoinnista.

Markkinoinnissa tulet työskentelemään brand managementin parissa.

Taloushallinnossa pääset työskentelemään muun muassa Hartwallin sisäisen raportoinnin, analyysien ja ydinprosessien kehittämisen parissa.

Mitä hakijoilta odotetaan?

addremove

Odotamme, että olet valmistunut töiden alkaessa. Työkokemuksesta on hyötyä, mutta emme odota, että osaat valmiiksi kaiken. Yksi periaatteistamme on, että lasimme on aina puoliksi täynnä, joten odotamme myös hakijoilta iloista ja ennakkoluulotonta asennetta, halua oppia sekä kiinnostusta eri tehtäviä kohtaan. Analyyttisesta ajattelutavasta ja liiketoiminnan ymmärryksestä on apua tehtävässä kuin tehtävässä.

Mitä tarjoamme sinulle?

addremove

Tarjoamme sinulle työpaikan suomalaisen juomakulttuurin keskipisteessä. Pääset työskentelemään raikkaassa ja luovassa ilmapiirissä muiden juoma-alan trendeihin ja juomakulttuurin kehittämiseen intohimoisesti suhtautuvien ammattilaisten kanssa.

Saat oman uracoachin avuksi sparrailemaan, kehittämään itseäsi ja ammattitaitoasi ja suunnittelemaan omaa urapolkuasi. Ohjelmaan valitut pääsevät mukaan myös Hartwallin omaan talent-ohjelmaan.

Career Brewery -podcast

Suomen virkistävimmän graduate-ohjelman omassa podcast-jaksossa keskustellaan siitä, mikä tekee Career Brewery -ohjelmasta ainutlaatuisen. Lauteille nousevat nykyiset sekä jo ohjelman läpikäyneet graduatet, ja he kertovat omista kokemuksistaan sekä antavat toimiviksi testatut rekrytärpit kuulijoille. Kuuntele jakso alta!

Näin homma etenee

1. Hakemus

HCB 2024 haku on auki 31.1.-13.2.2024.

2. Videohaastattelu

Seuraavaksi ovat vuorossa videohaastattelut. Ne järjestetään 16.-26.2.2024.

3. Tapaaminen

Jos hurmasit meidät videolla, pääset seuraavaksi tapaamaan meidät kasvotusten. Haastattelut pidetään 11.-15.3.2024

4. Arviointi ja valinnat

Haastattelujen jälkeen vuorossa on vielä sähköinen soveltuvuusarviointi sekä Assessment Day Helsingissä 8.-12.4.2024. Näiden jälkeen teemme lopulliset valinnat.

Tutustu ohjelmaan ja pesteihin tarkemmin

Me virkistämme Suomea

Tiedätkö miltä tuntuu, kun jokin asia on erityisen virkistävä? Se tuntuu raikkaalta ja tuo toiveikkaan olon.

Victor Hartwall toi markkinoille kuplivat vedet vuonna 1836, ja silloin syntyi alku suurelle tarinalle. Siitä lähtien hartwallilaisten tehtävä on ollut virkistää Suomea juomillamme. Lisäksi Hartwall on virkistävä työpaikka ja kumppani.