Moi, mitä etsit?

search

LIITY JOUKKOOMME

Suomen virkistävin graduate-ohjelma

Haku aukeaa 10.1.2022

Hartwall Career Brewery

Hartwall Career Brewery on uniikki mahdollisuus startata urasi Suomen virkistävimmässä yrityksessä. Haluatko tarttua heti urasi alussa vastuullisiin tehtäviin alan kiinnostavimpien brändien parissa? Janoatko uuden oppimista ja kattavaa liiketoimintaymmärrystä? Hae mukaan Career Brewery -ohjelmaan!

Brewing future professionals

Career Brewery on Hartwallin graduate-ohjelma, johon valitsemme vuosittain kolme vastavalmistunutta alan tulevaa supertähteä. Kaksi vuotta kestävän ohjelman aikana työskentelet kahdessa eri tehtävässä ja sinusta kuoriutuu inspiroivan juoma-alan piinkova ammattilainen. Ohjelman jälkeen tarjoamme vakituisen työsuhteen sinulle sopivassa tehtävässä. Tsekkaa faktat alta tai laita viestiä Instagramissa niin kerromme lisää!

Career Brewery pähkinänkuoressa

Kuka voi hakea?

addremove

Ohjelma on tarkoitettu korkeakoulusta valmistuneille, eli hakea voivat kaikki jo valmistuneet tai valmistumisen kynnyksellä olevat, kunhan paperit ovat taskussa työn alkaessa syksyllä 2022. Helsingissä tarjolla oleviin paikkoihin on hyötyä kaupallisesta koulutustaustasta, mutta myös muiden alojen tutkinnoilla on mahdollista tulla valituksi. Lahdessa tuotanto-toimitusketjun tehtävässä odotamme teknisen alan tai logistiikan opintoja.

Kauanko ohjelma kestää?

addremove

Ohjelman kesto on kaksi vuotta. Sen jälkeen työsuhde on voimassa toistaiseksi ja sinulle etsitään sopiva rooli Hartwallilla.

Miksi työskennellään kahdessa eri tehtävässä?

addremove

Uskomme, että mahdollisimman laaja osaaminen erilaisista tehtävistä auttaa sinua urallasi, tähtäätpä sitten esimieheksi tai asiantuntijaksi. Siksi tässä ohjelmassa tulet työskentelemään kahdessa eri tehtävässä, vuoden kerrallaan. Ohjelma valmistaa sinua monitalentiksi, jolta löytyvät relevantit taidot ottaa haltuun suuria kokonaisuuksia millä tahansa työelämän osa-alueella. Työtehtävien yhdistelmä riippuu valittujen omasta taustasta ja kiinnostuksen kohteista.

Millaisia rooleja Career Brewery tarjoaa?

addremove

Työtehtävien yhdistelmä riippuu valittujen omasta taustasta ja kiinnostuksen kohteista. Myynnissä työnkuvaasi voi kuulua myymäläsuunnittelijan tai kenttämyynnin tehtäviä. Voit esimerkiksi vastata panimojuomaosastojen tilanhallinta- ja valikoimasuunnittelusta sekä myyntidatan analysoinnista.

Markkinoinnissa tulet työskentelemään brand managementin parissa. Taloushallinnossa pääset työskentelemään muun muassa Hartwallin sisäisen raportoinnin, analyysien ja ydinprosessien kehittämisen parissa.

Lahden graduatena osallistut muun muassa tuotannon ja materiaalien suunnitteluun sekä ohjaukseen, kustannuslaskentaan, analysointiin ja raportointiin. Ensimmäisen vuoden jälkeen työnkuvasi vaihtuu ja laajentuu kehittämisen tehtävien pariin. Omat mielenkiinnonkohteesi huomioiden voit päästä tutustumaan pakkausmateriaalien sekä tuotteiden kehittämiseen, teknisempään kehitykseen tai jopa kokonaisvaltaiseen yksikön, prosessin ja tuotannon kehittämiseen.

Mitä hakijoilta odotetaan?

addremove

Odotamme, että olet valmistunut töiden alkaessa syksyllä 2022. Työkokemuksesta on hyötyä, mutta emme odota, että osaat valmiiksi kaiken. Yksi periaatteistamme on, että lasimme on aina puoliksi täynnä, joten odotamme myös hakijoilta iloista ja ennakkoluulotonta asennetta, halua oppia sekä kiinnostusta eri tehtäviä kohtaan. Analyyttisesta ajattelutavasta ja liiketoiminnan ymmärryksestä on apua tehtävässä kuin tehtävässä.

Mitä tarjoamme sinulle?

addremove

Tarjoamme sinulle työpaikan suomalaisen juomakulttuurin keskipisteessä. Pääset työskentelemään raikkaassa ja luovassa ilmapiirissä muiden juoma-alan trendeihin ja juomakulttuurin kehittämiseen intohimoisesti suhtautuvien ammattilaisten kanssa.

Saat oman uracoachin avuksi sparrailemaan, kehittämään itseäsi ja ammattitaitoasi ja suunnittelemaan omaa urapolkuasi. Ohjelmaan valitut pääsevät mukaan myös Hartwallin omaan talent-ohjelmaan.

Paikkoina on Helsinki ja Lahti, miten sijainti määräytyy?

addremove

Helsingin pääkonttorilla työskentelevät kaupallisten toimintojen osaajat, joita tähän ohjelmaan palkataan kaksi. Lahden panimolle tässä ohjelmassa palkataan yksi tuotanto- ja toimitusketjun tehtäviin. Graduate-jakson jälkeen vakituinen työpaikka on pääsääntöisesti samalla paikkakunnalla.

Näin homma etenee

1. Hakemus

Hakuaika on 10.1.-30.1. Lähetä hakemuksesi ja CV rekrytointijärjestelmän kautta. Suosittelemme tuomaan rohkeasti omaa persoonaasi ja osaamistasi esille konkreettisten esimerkkien avulla.

2. Videohaastattelu

Seuraavaksi videohaastattelu! Lähetämme kutsut 2.2. ja vastausaikaa on sunnuntaihin 6.2. saakka.

3. Tapaaminen

Jos hurmasit meidät videolla, tapaat seuraavaksi kumppaniamme aTalentia livenä joko kasvotusten tai videoyhteyden avulla. Haastattelut pidetään 10.-16.2.

4. Arviointi ja valinnat

Haastattelujen jälkeen vuorossa on vielä sähköinen soveltuvuusarviointi 17.-22.2. ja Assessment Day Helsingissä ja Lahdessa.

Hartwall numeroina

1836

Victor Hartwall perustaa Pohjoismaiden ensimmäisen kivennäisvesien tuotantolaitoksen Helsinkiin. Siitä lähtien tuotteemme ovat virkistäneet suomalaisten arkea ja juhlaa.

700

Rakastettujen klassikoiden ja innovatiivisten uutuuksien parissa työskentelee 700 huikeaa hartwallilaista. Välillisesti työllistämme Suomessa 11 000 ihmistä.

98 %

Lahden panimon jätteistä 98 % menee kierrätykseen. Se tarkoittaa kiertotaloutta monessa muodossa: juomanvalmistuksen ylijäämänesteet ja hiiva kierrätetään bioetanolin raaka-aineeksi. Oluen valmistuksesta ylijäävä mäski menee eläinten rehuksi.

1 000

Toimitamme asiakkaillemme noin tuhatta eri juomaa. Olemme täyden palvelun juomatalo: valikoimastamme löytyy pirskahteleva kattaus juomia vesistä viineihin ja oluesta energiajuomiin.