Moi, mitä etsit?

search

Tervetuloa inspiroitumaan hyvinvoinnista Novellen kanssa. Maukas ja terveellinen soraharjujen vesi on edelleen jokaisen Novelle-juoman pohjana. Soraharjujen villi ja vapaa vesi on saanut vuosien saatossa kaverikseen aitojen hedelmien ja marjojen aromeja, vitamiineja, kivennäisaineita sekä luontaista kofeiinia. Novelle on ainutlaatuinen ja elämänmakuinen juoma janoon, hyvinvointiin, ruoan seuraksi tai ihan vain elämän kyytipojaksi.

Löydä oma hyvinvoinnin lähteesi

Kuuntele Ellinooran Novellelle tekemä Elämän jano -biisi

Maista uusi Novelle Plus Kirkastava

Herkullinen uutuus on mustikan ja karhunvatukan makuinen sekä sisältää C-vitamiinia, biotiinia ja kollageenia. Novelle Plus Kirkastavan mainoskasvona toimii elämänjanoinen, positiivinen, armollinen ja rohkea edelläkävijä Ellinoora.

"Olen todella innoissani tästä yhteistyöstä. Tässä yhdistyvät minun ja Novellen maailmat. Halusimme yhdessä luoda kokonaisuuden, joka on vaikuttava yhtälailla niin uuden tuotteen, musiikillisen puolen kuin visuaalisesti yksityiskohtaisen ja näyttävän kokemuksen puolesta”, kertoo Ellinoora.

Novelle-Ellinoora-1080x1080-taktinen.jpg

Suosikit nyt myös tölkissä

Novellen suosituimmat hyvinvointivesimaut ovat saatavilla nyt myös virkistävässä tölkissä! Novelle Plus Multi B+C saa makunsa mangosta & guavasta ja Novelle Plus Sinkki+E:n vastustamaton maku tulee aprikoosista & jasmiinista. Kotimaiset Novelle Plus -vedet valmistetaan Lahdessa suomalaiseen veteen. Tölkki takaa aina raikkaat kuplat. Tuotteet myydään näppärissä kotipakkauksissa: saatavilla 6-pack ja 12-pack.

Novelle Plus Sinkki+E.png
Novelle Plus Sinkki+E

Novelle Plus Multi B+C.png
Novelle Plus Multi B+C

 

hartwall-novelle-fresh-1920x1080-verkkosivu.jpg

Raikkaat Novelle Fresh -juomat

Novelle Fresh on tämän päivän luonnollinen ja kevyt janojuoma. Juoman pohjana on Soraharjujen raikas kivennäisvesi, ja herkullinen maku tulee tilkasta täysmehua. Juoma on riisuttu kaikesta turhasta; ei lisättyä sokeria*, ei keinomakeutusaineita, ei kaloreita. Juoman makeus tulee vain ja ainoastaan täysmehusta ja sokeria siinä on alle 0,5g/100ml. Virkistävän yksinkertaista. 

*Novelle Fresh sisältää luontaisesti sokereita (täysmehu).

Novelle Fresh Vadelma-Sitruuna.png
Novelle Fresh Vadelma-Sitruuna

Novelle Fresh Mango-appelsiini.png
Novelle Fresh Mango-Appelsiini

Novelle Fresh Mustikka.png
Novelle Fresh Mustikka

      

Seuraa Novellea somessa

Elä hetkessä. Kadu myöhemmin. Tule seikkailemaan yhdessä Novellen kanssa.