Moi, mitä etsit?

search

Cult members

CULT on uudenlainen energiajuoma: vastakohta suorituskeskeisyydelle. Se on luovuuden lähde, joka kannustaa jokaista ilmaisemaan itseään rohkeasti. Liity CULT-heimoon ja päästä sisäinen luovuutesi valloilleen.

CULT-energiajuomat löydät neljässä maussa: Original, Original sugar free, Zen Monkey sugar free ja Bubble Blaster sugar free.

Stay tuned for more CULT members.

CULT Miami Ice Sugar Free

CULT Miami Ice Sugar Free on raikas, sokeriton energiajuoma, joka maistuu sitrukselta ja limeltä. Se sisältää kofeiinia, B-vitamiineja ja tauriinia.

CULT on vastakohta suorituskeskeisille energiajuomille. Se on luovuuden lähde, joka kannustaa jokaista ilmaisemaan itseään rohkeasti. Liity CULT-heimoon ja päästä sisäinen luovuutesi valloilleen.

CULT – Create in Unity with Love and Thirst.

Korkea kofeiinipitoisuus (32 mg/100 ml). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Käyttösuositus enintään 2 tölkillistä päivässä. Sopii myös vegaaneille.

Tuotetiedot

CULT Miami Ice Sugar Free on sokeriton energiajuoma, joka maistuu sitrukselta ja limeltä.

Ainekset:
Vesi, happo (E330), hiilidioksidi, tauriini, happamuudensäätöaine (E331), aromi, makeutusaineet (E950, E955), kofeiini (0,03%), stabilointiaine (E414), vitamiinit (niasiini, pantoteenihappo, B6, B12), säilöntäaineet (E211, E202), glukuronolaktoni, inositoli, suola, guaranauute.

Tuotepakkaukset:
0,44 l tölkki

Ravintosisältö per 100ml:

Energia kJ / kcal:
12 / 3

Rasva g:
0

josta tyydyttynyttä g:
0

Hiilihydraatit g:
0

josta sokereita g:
0

Proteiini g:
0

Suola g:
0,23

Join The Cult

join-the-cult-2.jpg