Moi, mitä etsit?

search

Cult members

CULT on uudenlainen energiajuoma: vastakohta suorituskeskeisyydelle. Se on luovuuden lähde, joka kannustaa jokaista ilmaisemaan itseään rohkeasti. Liity CULT-heimoon ja päästä sisäinen luovuutesi valloilleen.

CULT-energiajuomat löydät neljässä maussa: Original, Original sugar free, Zen Monkey sugar free ja Bubble Blaster sugar free.

Stay tuned for more CULT members.

CULT Sweet Lime

CULT Sweet Lime on herkullinen limen makuinen energiajuoma. Se sisältää kofeiinia, B-vitamiineja ja tauriinia.

CULT on vastakohta suorituskeskeisille energiajuomille. Se on luovuuden lähde, joka kannustaa jokaista ilmaisemaan itseään rohkeasti. Liity CULT-heimoon ja päästä sisäinen luovuutesi valloilleen.

CULT – Create in Unity with Love and Thirst.

Korkea kofeiinipitoisuus (32 mg/100 ml). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Käyttösuositus enintään 2 tölkillistä päivässä. Sopii myös vegaaneille.

Tuotetiedot

Kuvaus:
CULT Sweet Lime on herkullinen limen makuinen energiajuoma.

Ainekset:
Vesi, sokeri, inverttisokerisiirappi, hiilidioksidi, happo ﴾E330﴿, värjäävä elintarvike ﴾safloritiiviste﴿, karamellisokerisiirappi, kofeiini ﴾0,03 %﴿, happamuudensäätöaine ﴾E331﴿, tauriini, säilöntäaineet ﴾E211, E202﴿, vitamiinit ﴾niasiini, B6, B12﴿, luontainen aromi, stabilointiaineet ﴾E414, E445﴿, väri ﴾E133﴿.

Tuotepakkaukset:
0,44 l tölkki

Ravintosisältö per 100ml:

Energia kJ / kcal:
158 / 37

Rasva g:
0

josta tyydyttynyttä g:
0

Hiilihydraatit g:
9

josta sokereita g:
9

Proteiini g:
0

Suola g:
0,21

Join The Cult

join-the-cult-2.jpg