Moi, mitä etsit?

search

Cult members

CULT on uudenlainen energiajuoma: vastakohta suorituskeskeisyydelle. Se on luovuuden lähde, joka kannustaa jokaista ilmaisemaan itseään rohkeasti. Liity CULT-heimoon ja päästä sisäinen luovuutesi valloilleen.

CULT-energiajuomat löydät neljässä maussa: Original, Original sugar free, Zen Monkey sugar free ja Bubble Blaster sugar free.

Stay tuned for more CULT members.

CULT Space Cat

CULT Space Cat on herkullinen appelsiinin ja mandariinin makuinen energiajuoma. Se sisältää kofeiinia, B-vitamiineja ja tauriinia.

Tölkin sähäkkä avaruuskissakuvitus on Tiktokista tuttu - se on luotu yhdessä Cultin some-seuraajien kanssa hyödyntäen generatiivista tekoälyä.

CULT on vastakohta suorituskeskeisille energiajuomille. Se on luovuuden lähde, joka kannustaa jokaista ilmaisemaan itseään rohkeasti. Liity CULT-heimoon ja päästä sisäinen luovuutesi valloilleen.

CULT – Create in Unity with Love and Thirst.

Korkea kofeiinipitoisuus (32 mg/100 ml). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Käyttösuositus enintään 2 tölkillistä päivässä. Sopii myös vegaaneille.

Tuotetiedot

Kuvaus:
Herkullinen appelsiinin ja mandariinin makuinen energiajuoma.

Ainekset:
Vesi, sokeri, happamuudensäätöaineet (E330, E331, E504), hiilidioksidi, luontainen appelsiini‐ ja mandariiniaromi, makeutusaineet ﴾E955, E950﴿, kofeiini (0,03 %), tauriini, hapettumisenestoaine (E300), säilöntäaineet (E211, E202), inositoli, vitamiinit (pantoteenihappo, B6, biotiini, B12), väri (E160a).

Tuotepakkaukset:
0,44 l tölkki

Ravintosisältö per 100ml:

Energia kJ / kcal:
46 / 11

Rasva g:
0

josta tyydyttynyttä g:
0

Hiilihydraatit g:
2,4

josta sokereita g:
2,4

Proteiini g:
0

Suola g:
0,16

Join The Cult

join-the-cult-2.jpg