Moi, mitä etsit?

search
Hartwall Career Brewery:

5 faktaa Hartwall Career Brewery -ohjelmasta

Hartwall Career Brewery on Hartwallin oma kaksivuotinen graduate-ohjelma. Miten ohjelma rakentuu ja millaisia kokemuksia graduate-ohjelmassa olleilla on? Entä millaisia kehittymismahdollisuuksia ohjelma tarjoaa uransa starttaaville? Lue 5 kiinnostavaa faktaa!

1. Kaksi vuotta, kaksi eri roolia  

Hartwall Career Brewery on kiitorata unelmarooliin. Graduate-ohjelma on kehitetty ponnahduslaudaksi vastavalmistuneille: kaksivuotisen, tiiviin ohjelman läpikäynyt on valmis asiantuntija, joka saa omia vahvuuksia tukevan roolin Hartwallilta. 
 
Ohjelma mahdollistaa nopean etenemisen ja kehittymisen: jokainen Career Breweryyn valittu pääsee sukeltamaan kahteen eri rooliin, kumpaankin vuoden ajaksi. Rooleja on ollut niin tapahtumasuunnittelussa, brändimarkkinoinnissa, myynnissä, tuotannonsuunnittelussa, henkilöstöhallinnossa kuin taloudessa. Roolit muokkautuvat paitsi graduatejen omien toiveiden, myös vahvuuksien ja potentiaalin perusteella. 
 
Työsuhde on alusta alkaen vakituinen, ja jatkuu kahden vuoden jälkeen graduatelle sopivassa tehtävässä.  
 
Lue lisää siitä, miten ohjelma rakentuu.

2. Työskentelyä Suomen rakastetuimpien brändien kanssa

Career Brewery tarjoaa mahdollisuuden työskennellä rakastettujen, koko Suomen tuntemien brändien parissa. Moni graduate on päässyt osaksi Hartwallin markkinoinnin tiimiä ja työskentelemään brändinhallinnan parissa – vastaamaan Suomen rakastetuimpien juomabrändien tulevaisuudesta. Esimerkiksi vuonna 2019 ohjelmassa aloittanut graduate Katariina pääsi starttaamaan Hartwall-uransa harmaan kansallisjuomamme parissa.  
 
Lue lisää Katariinan kokemuksista Original Long Drinkin junior tuotepäällikkönä. 
 
Hartwall on yhtä kuin brändinsä, joten brändit ovat luonnollisesti läsnä myös muun tyyppisissä rooleissa. Esimerkiksi talouden parissa pääsee työskentelemään liiketoiminnan keskiössä ja junior business controllerin roolissa on tärkeä business partner omalle funktiolle.  
 
Lue Elisan kokemuksista markkinoinnin junior business controllerin roolissa.

Myynnissä puolestaan pääsee oppimaan brändeistä hyvin läheltä ja saamaan ymmärrystä siitä, miten koko juoma-ala isossa kuvassa toimii. Asiakasymmärrys antaa loistavat eväät toimia funktiossa kuin funktiossa.   
 
Lue Heikin kokemuksista ravintolapuolen kenttämyynnin saralla.

3. Vakituinen työpaikka alusta lähtien 

Kun trainee-ohjelmat kestävät usein muutaman kuukauden, Hartwall Career Brewery tarjoaa alusta alkaen vakituisen työpaikan. Ohjelman tarkoituksena on antaa vauhdikas startti uralle, ja kahden vuoden jälkeen ura Hartwallilla jatkuu henkilölle sopivassa tehtävässä. 

Lue lisää trainee- ja graduate-ohjelman eroista.

4. Verrattomat kehittymismahdollisuudet ja edut 

Vaikka menestyminen ja kasvaminen on paljon itsestä kiinni, on tukea ja apua aina tarjolla. Kahden eri roolin lisäksi Hartwall Career Breweryyn osallistujat pääsevät mukaan Hartwallin omaan talent-ohjelmaan ja strategiatyöhön. Tukena joka käänteessä on oma ura-coach.  
 
Kehittymismahdollisuuksien lisäksi meillä pidetään tietysti huolta hartwallilaisten virkistyksestä: Hartwallilla on tarjolla laaja kirjo hyvinvointipalveluita, keikkalippuja ja lisäksi meillä saa tietysti joka kuukausi valita korin omaa lempijuomaa.  
 
Lue lisää kehittymismahdollisuuksista ja eduista Hartwallilla. 

5. Vuoden 2022 haku on auki 10.1.–30.1. 

Haku Career Brewery ohjelmaan on alkuvuodesta 2022. Tilaa hakuvahtimme alta ja tiedä ensimmäisenä, kun haku Hartwall Career Brewery -ohjelmaan on auki. Voit lisäksi tilata uutiskirjeemme, jonka kautta saat hyödyllistä tietoa Hartwallista sekä hakuvinkkejä graduateiltamme, virkistäviä yllätyksiä unohtamatta! 


Tilaa hakuvahti

Tiedä ensimmäisenä, kun haku Hartwall Career Brewery -ohjelmaan on auki. Voit lisäksi tilata uutiskirjeemme, jonka kautta saat hyödyllistä tietoa Hartwallista sekä hakuvinkkejä, virkistäviä yllätyksiä unohtamatta!

*Pakollinen tieto
Tilaa