Moi, mitä etsit?

search

Cult members

CULT on uudenlainen energiajuoma: vastakohta suorituskeskeisyydelle. Se on luovuuden lähde, joka kannustaa jokaista ilmaisemaan itseään rohkeasti. Liity CULT-heimoon ja päästä sisäinen luovuutesi valloilleen.

CULT-energiajuomat löydät neljässä maussa: Original, Original sugar free, Zen Monkey sugar free ja Bubble Blaster sugar free.

Stay tuned for more CULT members.

CULT Bubble Blaster Sugar Free

CULT Bubble Blaster Sugar Free on karkin ja purkan makuinen sokeriton energiajuoma, joka sisältää kofeiinia, B-vitamiineja ja tauriinia.

CULT on vastakohta perinteisille, suorituskeskeisille energiajuomille. Se on luovuuden lähde, joka kannustaa jokaista ilmaisemaan itseään rohkeasti. Liity CULT-heimoon ja päästä sisäinen luovuutesi valloilleen.

CULT – Create in Unity with Love and Thirst.

Korkea kofeiinipitoisuus (32 mg/100 ml). Sisältää makeutusaineita. Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Käyttösuositus enintään 2 tölkillistä päivässä.

Tuotetiedot

Ainesosat:
vesi, hiilidioksidi, happamuudensäätöaineet (E330, E331), tauriini, aromi, kofeiini, makeutusaineet (E950, E955), vitamiinit (niasiini, pantoteenihappo, B6, B12), inositoli, stabilointiaineet (E414, E445), väri (antosyaanit).

Tuotepakkaukset:
0,44 l tölkki

Ravintosisältö per 100ml:

Energia kJ / kcal:
8 / 2

Rasva g:
0

josta tyydyttynyttä g:
0

Hiilihydraatit g:
0

josta sokereita g:
0

Proteiini g:
0

Suola g:
0,118

Join The Cult

join-the-cult-2.jpg