Moi, mitä etsit?

search
Trendit ja vinkit:

Hartwallin kaikki tuotteet ja palvelut ovat nyt osoitteessa juomamaailma.fi

Ammattilaisten uudistunut verkkokauppa tarjoaa yrityksille kaikki juomiin liittyvät palvelut yhdestä paikasta. Uudet ominaisuudet nopeuttavat tilausten tekemistä, ja samalla voi tutustua alan ajankohtaisiin kuulumisiin. Ammattilaisille tuttu Juomanetti on nyt Hartwall Juomamaailma.

Verkossa tilaaminen ja ostaminen lisääntyvät huimaa vauhtia niin Suomessa kuin globaalisti. Parhaimmillaan ostosten tekeminen netissä on helppoa ja nopeaa. Älykäs verkkokauppa auttaa tilauksen tekemisessä, ehdottaa asiakkaalle aidosti sopivia tuotteita sekä kertoo valikoimassa olevien tuotteiden ominaisuudet selkeästi.

Myös Hartwallin asiakasyrityksistä valtaosa tekee viikoittaiset tilauksensa verkossa. Työpäivät ovat kiireisiä ja on tärkeää, että täydennysten tilaaminen ja toimitusten seuranta tapahtuvat vaivattomasti. Uusi Juomamaailma on suunniteltu asiakkaiden bisneksen tukemiseen ja sujuvoittamiseen.

"Olemme asiakkaan kumppani, tietolähde ja tukena heidän bisneksensä sujumisessa."

”Hartwallin verkkokaupan uudistaminen on lähtenyt liikkeelle asiakkaiden toiveista ja palautteesta. Juomamaailma ei ole pelkästään tilauskanava vaan kokonaisvaltainen palvelukokemus. Olemme asiakkaan kumppani, tietolähde ja tukena heidän bisneksensä sujumisessa”, verkkoliiketoiminta- ja kehityspäällikkö Sami Höylä sanoo.

Juomanetti on nyt Juomamaailma

Ammattilaisille tuttu verkkokauppa Juomanetti muuttui helmikuussa Hartwall Juomamaailma -palveluksi. Uudistuksen tavoitteena oli luoda elämyksellinen, helppokäyttöinen ja arkea helpottava tapa tilata.

Osoitteesta juomamaailma.fi löydät runsaasti tietoa tuotteiden takaa sekä alan uusimmat trendit ja kuulumiset. Juomien lisäksi saat yhdellä tilauksella hoidettua myös juomalaitteet ja oheistuotteet, kuten kahvi- ja kartonkimukit, lasit, lavat ja ponnekaasut.

”Verkkokaupan laaja uudistus vaatii monenlaista osaamista. Mukana ovat olleet esimerkiksi Hartwallin myynti ja markkinointi sekä tietysti IT-osasto”, digitaalisen myynnin asiantuntija Anniina Rautiainen kertoo.

Uusi verkkokauppa otetaan asteittain käyttöön kevään 2019 aikana, ensimmäiset asiakkaat saivat käyttäjätunnukset uudelle sivustolle helmikuussa.

Juomamaailman lähtökohtana olivat asiakkaiden toiveet

Vuodesta 2003 palvelleen Juomanetin seuraajan kehittäminen aloitettiin vuonna 2017, ja työ jatkui koko vuoden 2018. Uudistuksen lähtökohtana olivat asiakkailta kerätyt palautteet ja toiveet. Toiminnot ja navigointi on tehty mahdollisimman helpoksi ja suoraviivaiseksi.

Joulu–tammikuussa sivustoa testasi Hartwallin asiakkaista koottu pilottiryhmä, ja toiminnallisuuksia muutettiin vielä testauksesta saadun palautteen perusteella.

”Saimme testaajilta palautetta esimerkiksi siitä, että haluttua tuotetta etsiessä tuotesivuja on työlästä klikkailla sivulta toiselle. Ratkaisuksi teimme tuotelistasta loputtoman skrollattavan, eli näkymän alalaitaan ilmestyy automaattisesti lisää tuotteita sivua alaspäin vierittäessä, sen sijaan että seuraavalle sivulle tarvitsisi klikata”, Rautiainen kertoo.

”Kehitystyö ei pääty tähän, vaan Juomamaailmaa viilataan ja parannetaan jatkuvasti. Tuomme mukaan uusia toiminnallisuuksia – aina sitä mukaa, minkälaisia tarpeita asiakkaillamme on”, Höylä lupaa.

”Juomamaailmaa esitellään kevään ja kesän mittaan erilaisissa tapahtumissa, tervetuloa juttusille!”

JAtko_Juomamaailma_etusivu_0001.jpgJatko_juomamaailma_RP_3439.jpg

Hartwallin Juomamaailmassa kätevästi tuotteiden saatavuus ja tilaushistoria

Uudistuneessa verkkokaupassa tilauksen tekemisen tukena on paljon uusia ominaisuuksia helpottamassa asiakkaan arkea. Yksi tärkeä uudistus on tuotteen saatavuuden näkyminen heti tuotesivulla.

Palvelusta löytyy yrityksen oma tilaushistoria, ja sinne voi luoda pysyviä tilauspohjia.

”Voit tallentaa vaikkapa juhlapyhien tai muiden sesonkien tilaukset ja käyttää niitä sopivana ajankohtana uudestaan. Tai ravintolassa voi olla esimerkiksi maanantain arkitilauspohja ja viikonloppua varten toisenlainen tilauspohja, koska menekkikin on erilaista arkena ja pyhänä”, Höylä neuvoo.

Tilausta tehdessä näet tulevat toimituspäivävaihtoehdot ja voit myös tarkistaa aiemmin tehdyn tilauksen toimituspäivän.

”Verkkokauppa on yhdistetty useampiin tuotannon taustajärjestelmiimme, joten tiedot ovat aina reaaliaikaisesti saatavilla”, toteaa IT-kehityspäällikkö Pekka Penttala.

Juomamaailmasta hyötyä ja vinkkejä bisneksen tueksi

Laajennetun tuotevalikoiman lisäksi Hartwallin Juomamaailmasta löytyy myös runsaasti alan trendeihin ja uutuustuotteisiin liittyviä artikkeleja. Sisältöjä pääsee selaamaan myös ilman kirjautumista.

”Olemme suunnitelleet verkko­kaupan toimimaan nopeasti kiireen keskellä, mutta myös tuomaan esiin uusia näkökulmia ja inspiroivaa liiketoimintaa tukevaa sisältöä”, Rautiainen summaa.

"Tavoitteemme nyt ja tulevaisuudessa on tarjota paras asiakaskokemus myös digimaailmassa."

”Nostamme esiin esimerkiksi sesonkeihin ja trendeihin liittyviä teemoja. Datan ja tekoälyn avulla voimme tarjota asiakkaillemme kohdennettuja sisältöjä alueittain sekä yritystyypin mukaan. Asiakaspalautteen perusteella myös uudet tuotteemme kiinnostavat valtavasti, ja tulemmekin nostamaan uutuuksia näyttävästi esiin Juomamaailmassa.”

Kaikista tuotteista löytyy runsaasti tietoja, jatkossa tuotesisältöjä täydennetään entisestään.

”Rakenteilla on jo useampia uusia ominaisuuksia. Olemme päässeet vasta alkuun”, Penttala vihjaa.

”Haluamme tehdä Juomamaailmasta vieläkin monipuolisemman. Tavoitteemme nyt ja tulevaisuudessa on tarjota paras asiakaskokemus myös digimaailmassa”, Höylä linjaa.

Juomamaailmasta saa pian myös laitteet

Tiesitkö, että Harwallin Laitepalvelusta löydät laadukkaat laitteet kaikkiin yrityksesi tarpeisiin? Kylmäkaappien ja hanojen lisäksi Laitepalvelusta löytyvät nyt myös ensiluokkaiset italialaiset kahvikoneet. Kevään aikana koko Laitepalvelun valikoima tulee tilattavaksi myös Juomamaailman kautta!

Tunnukset Juomamaailmaan helposti

Jos olet jo Hartwallin asiakas, voit aktivoida tunnukset Juomamaailmaan kätevästi täyttämällä lomakkeen. Uutena asiakkaana pääset alkuun täältä.

Tilaa juomat yrityksellesi Juomamaailmasta

Yritysasiakkaana voit tilata Hartwallin tuotteita jälleenmyyntitarkoituksiin vaivattomasti Juomamaailmasta. Valikoimastamme löydät jokaisen sesongin trendijuomat sekä ikivihreät klassikkojuomat!

Juomamaailmasta näet myös ajankohtaiset tiedot tuotteista sekä niiden saatavuudesta.

Saatat pitää myös näistä