Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka, Viinit:

Raikasta Rieslingiä ja suussa sulavaa karamellipossua

Kokkaa wokissa moderni aasialainen klassikko karamellipossu ja yhdistä puolikuivan Rieslingin kanssa.

Hans Baer -viinisarjan uutuus on litran PET-pulloon pakattu Medium-dry Riesling. Viini on malliesimerkki siitä, kuinka herkullinen puolikuiva Riesling voikaan olla! Viinin tuoksu on runsaan hedelmäinen ja siitä voi heti löytää mehukasta limeä, omenaa ja tuoretta yrttisyyttä. Koko suun täyttävä maku jatkaa samoilla linjoilla ja hurmaa mehevällä hedelmäisyydellä, jota raikas ja pirteä hapokkuus tasapainottaa.

Viini on ehdottomasti monikäyttöinen niin seurusteluun kuin ruuankin kaverina – riittoisa litran pullo on todella kätevä. PET-pullo on kevyt ja helppo kuljettaa ja ympäristöystävällinen valinta – tiesitkö, että sen hiilijalanjälki on vain 35 % perinteisen lasipullon hiilijalanjäljestä?

Hans Baer Riesling sopii mainiosti kesän piknikeille, grilliruuan kanssa ja mausteiselle ruualle. Lyömätön makupari viinille on aasialaisittain maustettu tulisen makea karamellipossu, nappaa alta resepti ja kokeile itse!

Resepti: karamellipossu

Ainekset

700–800 g porsaan kasleria
1 rkl seesamiöljyä
2 salottisipulia
3 valkosipulinkynttä
1-2 punaista chiliä
1 rkl chilitahnaa tai sweet chiliä
3 rkl fariinisokeria
3 rkl soijaa
1 tl inkivääritahnaa
1 rkl mustia seesaminsimeniä
mustapippuria

keitettyä riisiä, limeä, korianteria ja riisiviinietikkaa tarjoiluun

Valmistus

  1. Leikkaa kasleri pieniksi kuutioiksi. Silppua sipulit, hienonna valkosipulinkynnet, viipaloi chilit.
  2. Kuumenna vokki ja pane kaikki ainekset yhtä aikaa pannulle. Anna porista keskilämmöllä vähintään 20 minuuttia, kunnes neste on haihtunut pannulta ja sokeri karamellisoitunutta. Testaa lihan kypsyys ja mausteisuus, lisää tarvittaessa vettä ja soijakastiketta sekä mausteita ja kypsennä vielä hetki (max 40min yhteensä), pidemmällä haudutuksella lihasta tulee mureampaa.
  3. Tarjoa possu keitetyn riisin, limen ja korianterin kanssa. Riisiviinietikalla voi säädellä annoksen makeutta.

Nauti Hans Baer Medium Dry Rieslingin kanssa

 

Viinit:

Hans Baerin viiniperhe edustaa moderneja Saksalaisia viinejä

Tutustu koko tuotevalikoimaan!

Saatat pitää myös näistä