Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Making Life Sparkle

Henkell Trocken

Bränditarinat, Viinit, Viinitietoa

Alkukesän juhlakauteen kuuluu monia kuplivia hetkiä. On valmistujaisia, polttareita, terassin avajaisia ja valoisien iltojen spontaaneja kohtaamisia. Henkell Trocken on pehmeä ja kepeä kuohuviini, joka sopii jokaiseen juhlaan ja juhlan arvoiseen hetkeen.

 

 

Henkell Trocken – juhlakauden näyttävin pullo

Ranskalainen kuohuviiniosaaminen kohtaa saksalaisen artesaanituotannon. Henkell Trocken kuohuu herkillä, pitkäkestoisilla kuplilla tarjoten lasillisen arjen glamouria. Sen hienojakoinen, harmoninen koostumus tarjoaa monipuolisen, täysin kehittyneen makuelämyksen.

Väriltään Henkell Trocken on vaaleankeltainen. Kuplat ovat eloisia ja tuoksusta löytyy päärynää ja omenaa, ja myös hentoa vaniljaa. Maku on raikas, sitrushedelmäinen ja pitkä. Erinomainen maljajuoma tai aperitiivi. Sopii hyvin myös äyriäisille ja vähärasvaiselle kalalle.

Henkell & Co. Sektkellerei

Henkell & Co. Sektkellerei on yksi Euroopan suurimmista kuohuviinien, viinien ja väkevien alkoholijuomien valmistajista. Pitkät perinteet omaavan yrityksen historia juontaa juurensa aina vuoteen 1832 asti, jolloin intohimoinen viiniharrastaja Adam Henkell perusti Saksan Mainzissa oman viinikauppansa. Henkell tutustui ranskalaisen samppanjanvalmistuksen saloihin ja oppi menestyksekkäästi yhdistämään kuohuviinimenetelmän saksalaiseen kellariosaamiseen. Tänä päivänä Henkell on tunnettu laadukkaista kuohuviineistään ympäri maailmaa.

Näin nautit ja tarjoilet Henkell-kuohujuomat

Henkell Trocken sekä Henkell Alkoholiton sopivat niin kilistelyyn kuin ruokajuomaksikin. Molempia löytyy niin normaalista 0,75 l pullosta kuin piccolostakin. Piccolo-pullo on kätevä silloin, kun haluaa nauttia lasillisen yksin tai kaksin, tai jos haluaakin tarjoilla kuohuviinin vieraille veikeistä pikkupulloista pillin ja koristeiden kanssa! Kuohuviini kaadetaan noin 125 cl annoksina, eli yhdestä normaalikokoisesta pullosta riittää kuuteen lasilliseen.

Kuohuviinit tarjoillaan kylmänä, joten niiden tulee olla jääkaapissa viimeistään kolme tuntia ennen tarjoilua. Pulloa voi säilyttää tarjoilun lomassa jäillä täytetyssä astiassa tai jääkaapissa. Muista juhlissa, että tarjolla on hyvä olla niin alkoholiton kuin alkoholillinenkin vaihtoehto. Tällöin jokainen juhlija pääsee nauttimaan kuplivasta hetkestä tavallaan!

Kokeile alkoholitonta Henkelliä myös kun kaipaat arkeen lisää hohdetta. Miksipä et nauttisi lasillisen kuplivaa esimerkiksi siivouspäivän päätteeksi tai lounaan seurana?