Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Valmista Teresa Välimäen salviapasta

Kesän upein punaviini-hanapakkaus yhdistyy herkulliseen salviaan

JP. Chenetin viinit ovat helppoja yhdistää erilaisiin ruokiin. Ne sopivat niin arki-illallisille kuin juhlahetkiinkin. Ruokavaikuttaja Teresa Välimäki yhdisti keskitäyteläisen punaviinin helppoon ja herkulliseen salviavoihin.

Teresan suositus JP. Chenet Cabernet Sauvignon-Syrah-viinille on salviapasta. Katso resepti!

Resepti

Salviavoissa paistettua tagliatellea

Neljälle

100 g voita 5 oksaa salviaa revittynä 2 valkosipulinkynttä 500 g tagliatelle -tuorepastaa suolaa ja mustapippuria 2 rkl sitruunamehua

Viimeistelyyn

50 g parmesaania raastettuna muutama tuore pieni salvianlehti
  • Laita voi sulamaan paistinpannuun salvian kanssa. Anna voin sulaa hiljalleen niin, että se saa hyvin makua salviasta ja ruskistuu kauniin kullan ruskeaksi. Tähän menee noin 15-20 minuuttia. Lisää lopussa hienonnetut valkosipulinkynnet kuumaan voihin pehmenemään.

  • Kiehauta iso kattilallinen vettä ja keitä pasta napakan kypsäksi. Valuta lävikössä. Kaada pasta paistinpannulle ja kääntele niin, että se maustuu tasaisesti salviavoissa. Mausta suolalla ja mustapippurilla sekä sitruunamehulla.

  • Jaa pasta lautasille ja viimeistele parmesaaniraasteella ja salvianlehdillä.

  • P.S. Tämä on muuten mainio hävikkiruoka, jos pastaa tulee edellisenä päivänä keitettyä liikaa. Salviavoissa voi paistaa myös uusia perunoita.

JP. Chenet Cabernet Syrah
33 99
3 l

JP. Chenet Cabernet Syrah

IGP Pays d’Oc

Lue lisää