Moi, mitä etsit?

search

24.-25.9.2021

Hartwall Isojano

Isojano areena

Isojano Esiintyjät Liput Ruoka ja juoma Kuljetukset

 

Isojano tulee taas

Vuodesta 1994 Hartwall Isojano on viihdyttänyt hyvän oluen ja musiikin ystäviä. Rento meno ja tunnelma on taattu tänäkin vuonna – kiitos loistavan viihteen ja upean yleisön. Isojano ei petä tälläkään kertaa ja vuonna 2021 Isojano tekee paluun komeampana kuin koskaan! Tänä vuonna tapahtuma koristellaan Oktoberfestin värein ja Lahdessa pääsee ensimmäisenä Suomessa aistimaan aidon Oktoberfestin tunnelmaa!

Isojano järjestetään tänä vuonna syyskuussa 24.-25.9.2021.
Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

 

Kuuden tähden viihdekattaus

Paitsi erinomaisista juomista ja ruuista, on Isojano tunnettu myös upeasta artistikattauksestaan.

Tänä vuonna juhlakansaa viihdyttävät perjantaina Rock & Rolls Band, Lahti United, Martti Servo ja Napander, Kaija Koo sekä lauantaina Teflon Brothers, Irina sekä Neljä Ruusua!

Kaija KooMartti Servo ja NapanderLahti United

Rock & Rolls Band
Teflon BrothersIrinaNeljä Ruusua

 

Liput

Pääsyliput maksavat 40€ Lippu.fi:ssä ja ovelta 45€. Lippu.fi:n kautta pääsylipun yhteyteen voi ostaa myös ruoka-annoksen, yhteishintaan 56€. VIP-lipun hinta on 103€ + alv.

VIP-liput pääset ostamaan soittamalla numeroon 044-479 7070 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen vip@pelicans.fi

Pääsyliput ovat nyt myynnissä Lippu.fi:ssä, jonne pääset alta löytyvän linkin kautta. Lippujen hinnat ovat samat perjantaina ja lauantaina.

TILAA LIPUT

 

Isojano buffet 2021

Isojanossa on VIP-vieraille tarjolla herkullinen buffet-illallinen, josta löytyy seuraavia, Oktoberfest-teemaisia herkkuja

Coleslaw
Saksalainen perunasalaatti
Valkosipulikurkkuja
Karibiansalaatti
BBQ ribsit
Kanavartaita ja mangomajoneesia
Makkaramix ja curryketsuppi
Smetanassa haudutettua hapankaalia
Sitrusmarinoitu lohi
Perunarösti
Grillatut kasvikset
Pretzel

 

Ilmaiset kuljetukset

Tapahtumaan on molempina päivinä ilmainen nonstop-kuljetus, Lahden keskustasta Kauppatorin vierestä, Marolankadun turistipysäkin ja Isojano Areenan välillä.

Kauppatori, Marolankatu kartalla
Isojano Areena kartalla

 

Isojano olut

Hartwallin kattava olutvalikoima hemmottelee oluen ystävien makuhermoja tänäkin vuonna. Tarjolla on niin tuttuja klassikoita kuin uusiakin tuttavuuksia ja koko valikoimamme löydät täältä.

Isojanon kääntyessä Oktoberfestiksi, tärkeimmässä roolissa on luonnollisestikin Lahden Erikoisen Oktoberfestiä kunnioittaen luotu olut, jota nautitaan mistäpäs muustakaan kuin litran tuopeista autenttiseen tyyliin!