Moi, mitä etsit?

search

Hartwallin Löytöpullo-kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Oy Hartwall Ab (”Hartwall”), Hiomotie 32, 00371 Helsinki

Y-tunnus: 0213454-7

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, vähintään 18-vuotiaat henkilöt.

3. Arvontaan osallistuminen

Kampanja alkaa 09.08.2021 ja päättyy 16.09.2021, jonka jälkeen vastaanotettuja osallistumisilmoituksia ei enää hyväksytä. Osallistuminen tapahtuu osoitteessa www.hyvaaeikannata.fi täyttämällä lomake kaikilla pyydetyillä tiedoilla.

4. Palkinnot, voittajien valinta ja siitä ilmoittaminen

Annetaan yhteensä 3 kpl 1000 € arvoisia rahapalkintoja. Voittajiksi valitaan ne henkilöt, joilla on hallussaan vanhimmat kestopullot, joiden valmistusvuosi pystytään todentamaan pullon koodista. Mikäli vanhimpien kestopullojen haltijoita on useampi kuin kolme, valitaan voittajat arpomalla.

Kestopullon alaosan koodin kaksi viimeistä numeroa kertovat sen iän: esimerkiksi koodilla 25K88 varustettu pullo on valmistettu vuonna 1988. Kilpailuun hyväksytään vain klassiset ruskeat 0,33 l lasipullot, jotka otettiin käyttöön vuoden 1953 jälkeen, ja joista voimme pullon valmistusvuoden todentaa pulloon painetun koodin avulla.

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti 22.09.2021 mennessä, jolloin voittajilta pyydetään tilinumero IBAN-muodossa. Jos voittaja ei vastaa yhteydenottoon kolmen päivän kuluessa, voitto mitätöityy ja Hartwallilla on oikeus valita uusi voittaja.

Hartwall lunastaa itselleen voittajapullojen omistusoikeuden ja pullot laitetaan esille Hartwallin Lahden panimolle.

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja paikkakunta osoitteessa www.hartwall.fi, Järjestäjän muilla verkkosivustoilla, sosiaalisen median kanavissaan sekä yleisessä markkinoinnissaan.

Rahapalkinto toimitetaan voittajalle tilisiirtona. Palkintoa ei voi muuttaa muiksi palkinnoiksi.

5. Järjestäjän vastuu

Hartwall ei vastaa sovellusten yksityisyysasetus-, tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä tai näiden aiheuttamista ongelmista kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Osallistuja vapauttaa Hartwallin vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Hartwallin vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

6. Henkilötietojen käsittely

Hartwall käsittelee osallistujien henkilötietoja kampanjan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löytyy Hartwallin tietosuojaselosteesta.

7. Muut ehdot

Osallistumalla arvontaan osanottajat hyväksyvät nämä säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Hartwallilla on oikeus hylätä osallistuminen, jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainitun tavoin.

Hartwall pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä ja kampanjaa siten, että nämä muutokset eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan. Jos Hartwall joutuu muuttamaan sääntöjä tai tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen, Hartwall ilmoittaa tästä mahdollisuuksiensa mukaan kampanjan verkkosivulla.