Moi, mitä etsit?

search

Panimomyymälä & vierailukeskus

Panimomyymälä on Hartwallin oma tehtaanmyymälä, josta voit ostaa kotiinviemisiksi virkistäviä juomiamme vesistä erikoisoluisiin ja uutuuksista kaikkien rakastamiin klassikoihin. Lisäksi myymälästä löytyy paljon toivottuja oheistuotteita Jaffa-tarjottimista lonkeroviltteihin ja Hartwall Vichy Original -paitoihin.

Paikan päällä sinua palvelee myymäläpäällikkömme Tomi joukkoineen, joilta saat asiantuntevaa palvelua, kuten tietoa oluista ja muita vinkkejä sopivan juoman valintaan.

Panimomyymälä on avoinna ti–pe 12–18 ja la 10–15.

Löydät meidät osoitteesta Kasaajankatu 13, Lahti. Saat meidät kiinni mainiosti soittamalla numeroon 044 432 0272 tai lähettämällä postia osoitteeseen vierailukeskus@hartwall.fi

Vuokraamme myös bilekärryä erilaisiin juhliin ja tapahtumiin. Juhlia voi järjestää myös meillä vastaremontoidussa ravintola Panimon kellarissa. Kysy lisää!

Seuraa panimomyymälän kuulumisia Facebookissa ja Instagramissa.

Valikoima:

Tuotteita, joita et saa muualta

Myymälästämme löydät laajan valikoiman Hartwallin juomia sekä erikoistuotteita, kuten legendaarisen Lahtikko-maisteluboksin täynnä Lahden Erikois -oluita sekä lonkerotornin, joka on takuuvarma juhlien katseenvangitsija. 

Vierailut

addremove

Samassa yhteydessä panimomyymälän kanssa toimii Hartwallin vierailukeskus, jossa pääsee näkemään, mitä Hartwallilla tehdään. Tunnin mittaisella kierroksella kerromme toiminnastamme, tuotteistamme ja esimerkiksi laadukkaista, paikallisista raaka-aineistamme. Lisäksi kierroksella sukelletaan Hartwallin yli 180-vuotiseen historiaan.

Vierailukierroksia järjestämme vain yli kymmenen hengen osallistujamäärille.

Kierroksen hinta:
aikuiset 15 €
lapset, eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat 10 €

Hintaan sisältyy mahdollisuus maistella virvoitusjuomia kierroksen päätteeksi. Kierroksen yhteyteen on mahdollista ostaa esimerkiksi oluttasting hintaan 20 € / osallistuja. Muut tarjoilut järjestyvät myös kauttamme, kysy niistä erikseen.

Mikäli haluat tulla vierailukierrokselle, ole yhteydessä: vierailukeskus@hartwall.fi

Varaukset ryhmille

addremove

Saapuminen ja esteettömyys

addremove

Panimomme osoite on Kasaajankatu 13, Lahti. Seuraa kylttejä, joissa lukee Vieraat.

Maksutonta pysäköintitilaa löytyy runsaasti!

Kierros on esteetön. Huomioithan, että panimomme on suuri rakennus ja siksi käveltävä matka kierroksella on melko pitkä.