Moi, mitä etsit?

search

Vierailukeskus & panimomyymälä

Oletko miettinyt, miten Hartwall Jaffaa tehdään tai miten Lahden Erikois -olutta pannaan? Se selviää tulemalla käymään meillä Lahdessa! Kierroksella oppii toiminnastamme, historiastamme, tuotteistamme ja esimerkiksi laadukkaista, paikallisista raaka-aineistamme.

Voit varata kierroksen alta löytyvästä kalenterista. Oppilaitosten, yritysten ja muiden ryhmien vierailuja voit tiedustella alta löytyvällä lomakkeella. Tervetuloa!

Panimomyymälä on Hartwallin oma tehtaanmyymälä. Panimomyymälästä voit ostaa kotiinviemisiksi virkistäviä juomiamme ja paljon toivottuja oheistuotteita Jaffa-julisteista lonkeroviltteihin ja Lahtikoista Hartwall Vichy Original -paitoihin. Paikan päältä saa asiantuntevaa palvelua, kuten tietoa oluista ja muita vinkkejä sopivan juoman valintaan.

Voit seurata panimomyymälän ja vierailukeskuksen kuulumisia myös Facebookissa ja Instagramissa.

Panimomyymälä

addremove

Panimomyymälä on avoinna tiistaista perjantaihin klo 12-18.

Panimomyymälässä on tarjolla paljon erilaisia Hartwallin juomia vesistä siidereihin ja laaja valikoima erikoisoluita, joiden maailmaan asiantunteva henkilökunta opastaa sinua mielellään. Lisäksi kaupasta saa paljon toivottuja oheistuotteita Jaffa-julisteista lonkeroviltteihin ja Lahtikoista Hartwall Vichy Original -paitoihin.

Paikan päältä saa asiantuntevaa palvelua, kuten tietoa oluista ja muita vinkkejä sopivan juoman valintaan.

Hartwallin oma tehtaanmyymälä palvelee osoitteessa Kasaajankatu 13, Lahti.

panimomyymala.jpg

Vierailut

addremove

Samassa yhteydessä panimomyymälän kanssa toimii Hartwallin vierailukeskus, jossa pääsee näkemään, mitä Hartwallilla tehdään. Tunnin mittaisella kierroksella kerromme toiminnastamme, tuotteistamme ja esimerkiksi laadukkaista, paikallisista raaka-aineistamme. Lisäksi kierroksella sukelletaan Hartwallin yli 180-vuotiseen historiaan. 

Kierroksen hinta:
aikuiset 10 €
lapset, eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat 5 €

Hintaan sisältyy mahdollisuus maistella virvoitusjuomia kierroksen päätteeksi. Kierroksen yhteyteen on mahdollista ostaa esimerkiksi oluttasting tai muita tarjoiluja.

Voit varata sopivan ajan vierailulle alla olevasta kalenterista.

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä: vierailukeskus@hartwall.fi

Varaukset ryhmille

addremove

Saapuminen ja esteettömyys

addremove

Panimomme osoite on Kasaajankatu 13, Lahti. Seuraa kylttejä, joissa lukee Vieraat.

Maksutonta pysäköintitilaa löytyy runsaasti ja myös paikallisbussilla, linjalla 32H, pääsee oven eteen.

Kierros on esteetön. Huomioithan, että panimomme on suuri rakennus ja siksi käveltävä matka kierroksella on melko pitkä. 

Tervetuloa visiitille!

Varaa tästä aika vierailulle. Kierroksella kerromme toiminnastamme, historiastamme, tuotteistamme ja esimerkiksi laadukkaista, paikallisista raaka-aineistamme.

Kierroksen hinta:
aikuiset 10 €
lapset, eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat 5 €

Hintaan sisältyy mahdollisuus maistella virvoitusjuomia kierroksen päätteeksi. Kierroksen yhteyteen on mahdollista ostaa esimerkiksi oluttasting tai muita tarjoiluja.