Moi, mitä etsit?

search
Vastuullisuus, Hyvinvoivat hartwallilaiset:

Edut ja mahdollisuudet kehittyä Hartwallilla

Jotta Hartwallista tulee maan virkistävin työpaikka, satsaamme etuihin ja siihen, että kaikilla on mahdollisuus kehittyä. Tuemme myös oman roolin räätälöimistä itselle vielä paremmin sopivaksi.

Hartwallilaisille on tarjolla liuta erilaisia etuja juoma keikka- ja urheilulippuihin, ja kattavasta työterveyshuollosta hyvinvointi- ja sporttietuihin.

”Meillä on monesta firmasta tuttujen terveys- ja hyvinvointietujen lisäksi varsin virkistäviä ekstraetuja, kuten pääsylippuja tapahtumiin ja elämyksiin kumppaniemme kautta. Jokainen hartwallilainen voi myös valita joka kuukausi korillisen lempijuomaansa”, kertoo HR-asiantuntija Elisa Lehmusniemi.

Hartwallilaisille järjestetään omia tapahtumia ja ilahduttavia tempauksia – vuosittaisilla Isojano-festareilla hartwallilaiset ovat VIP-vieraita, maailman samppanjapäivänä jokaiselle jaettiin pullollinen Lansonia ja korona-aikaan jokainen sai osallistua asiantuntijoiden vetämään oluttastingiin verkossa.

Mahdollisuuksia kehittyä ja oppia uutta

”Haluamme olla Suomen virkistävin työpaikka. Edut virkistävät ihan taatusti, mutta samalla täytyy pitää huoli että oma työ ei ala puuduttaa. Siksi meillä on tarjolla todella kattava, kaikille avoin koulutustarjonta ja lisäksi laajempia oppimiskokonaisuuksia. Oma työ täytyy tuntea merkitykselliseksi, jotta siinä viihtyy. Meillä panostetaan tällä hetkellä myös oman työn räätälöintiin ja kannustetaan ideoimaan, miten oma työ tuntuisi vielä inspiroivammalta”, summaa henkilöstöjohtaja Linda Aro.

Hartwallin koulutustarjonta on avoin koko henkilöstölle, ja sen kautta pääsee niin oppimaan lisää Excelin kiemuroista kuin tutustumaan mindfullnessiin, tai hiomaan omia esiintymistaitojaan.

Oman työn merkityksellisyyttä voi lisätä myös erilaisten työryhmien kautta. Thirst for Talent on ohjelma, jossa tehdään tänä vuonna vastuullisuuteen ja Job Craftingiin eli oman työn räätälöintiin liittyviä tekoja. Markkinoinnin ja myynnin porukka taas saa osallistua kaupan tulevaisuuteen ja digitalisaatioon liittyviin työpajoihin Hartwallin Digi Academyn kautta.

”Meillä on aina mahdollisuuksia laajentaa omaa osaamistaan, kunhan motivaatiota riittää. Meillä viihdytäänkin hyvin, ja moni vaihtaa roolia lennossa talon sisällä tai muokkaa omaa tonttia sen mukaan, mistä itse syttyy. Esimerkiksi yksi taloustiimin viiniharrastaja vaihtoi juuri roolia viinibisneksen puolelle,” Linda paljastaa.