Moi, mitä etsit?

search

Kesätyö Hartwallilla

Hartwallille palkataan vuosittain noin sata kesätyöntekijää, ja meille on kunnia-asia, että kesätyöntekijämme ovat meihin tyytyväisiä. Mielekkään työn ja arvokkaan työkokemuksen lisäksi meiltä löytyy mainio kesätyöporukka!

Olemme ylpeitä siitä, että kesätyöntekijät viihtyvät meillä loistavasti. Viime vuonna 97 prosenttia kesätyöntekijöistämme piti omia työtehtäviään mieluisina, ja 93 prosenttia kertoi, että työpaikan ilmapiiri Hartwallilla oli hyvä.

Mainion ilmapiirin lisäksi myös edut ovat meillä kohdillaan, sillä miltä kuulostaa esimerkiksi vapaavalintainen juomakori kuussa ja mahdollisuus saada lippuja erilaisiin tapahtumiin?

Suurin osa kesätyöpaikoistamme on Lahden panimollamme, jossa työtehtäviä on niin tuotannon, logistiikan, laitepalvelun kuin kunnossapidon tehtävissä. Helsingissä kesätöitä on tarjolla pääasiassa myyntipalvelussa. Lue alta lisää ja hae meille töihin!

Tutustu kesätyöpaikkoihimme!

Monipuolisia kesätöitä Lahdessa

Suurin osa kesätyöpaikoistamme sijaitsee Lahden panimollamme, jossa työtehtäviä on niin tuotannon, logistiikan, laitepalvelun kuin kunnossapidon tehtävissä. Lue kausityöntekijöidemme kokemuksista lisää täältä.

Miten voin hakea kesätyöpaikkaa Hartwallilta?

addremove

Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihimme ja täytä hakulomake täällä!

Missä ja milloin kesätöitä on tarjolla?

addremove

Kesätyöntekijöitä tarvitaan Lahden tuotantolaitoksessa eri osastoilla sekä pääkonttorillamme Helsingissä. Kesätyöntekijöiden tarve kullakin osastolla vaihtelee vuosittain jonkin verran. Lopulliset määrät selviävät kevään aikana. Eniten kesätyöntekijöitä palkataan Lahteen.

Tarvitsemme kausityöntekijöitä vahvistamaan mm. tuotantoa, logistiikkaa ja keräilyä, kunnossapitoa sekä laitepalvelua. Kesätöiden aloitus vaihtelee tehtävästä riippuen. Esimerkiksi tuotanto- ja varastotyöntekijöiksi otetaan kesätyöntekijöitä pitkin kevättä. Toimistotehtävät alkavat useimmiten huhti-kesäkuussa.

Kesätyön kesto vaihtelee kuukaudesta muutamaan kuukauteen. Ilmoitathan hakiessasi tarkasti, milloin voit aloittaa kesätyöt ja miten pitkään olet käytettävissä.

Minkälaisia edellytyksiä ja odotuksia Hartwallilla on kesätyöntekijöille?

addremove

Koska Hartwall on panimo, edellytämme kaikilta kesätyöntekijöiltämme 18 vuoden ikää työsuhteen alkaessa. Voit siis hakea kesätyötä, jos hakuaikana olet 17-vuotias, mutta täytät 18 vuotta ennen kuin kesätyö alkaa.

Eri tehtävissä tarvitaan luonnollisesti hieman erilaisia ominaisuuksia ja taitoja, mutta yleisesti ottaen arvostamme tiimityötaitoja, reipasta ja toimeentarttuvaa asennetta sekä rohkeutta ottaa asioista selvää.

Keneltä voin kysyä lisätietoa tehtävistä?

addremove

Lisätietoa kesätyötehtävistä löydät hakuilmoituksesta. Lisäksi hakuaikana on soittoaikoja, jolloin vastaamme kysymyksiisi. Soittoajoistakin ilmoitamme kesätyöpaikkailmoituksissa.

Miten haku etenee?

addremove

Käymme hakemuksia läpi heti hakuajan alettua. Hakemusten perusteella valitsemme haastatteluun kutsuttavat hakijat. Osan ensimmäisen vaiheen haastatteluista toteutamme videohaastatteluina. Haastattelujen jälkeen teemme lopulliset kesätyöntekijävalinnat. 

Milloin ja miten hakijoille viestitään?

addremove

Pyrimme pitämään kaikkia hakijoita ajan tasalla haun etenemisestä. Koska kesätyöt eivät kaikilla ala samana ajankohtana, voi joidenkin paikkojen täyttäminen kestää kauemmin kuin muiden. Saat kuitenkin tietoa haun etenemisestä sähköpostiosoitteeseesi, jonka olet ilmoittanut hakemuksessasi.

Ilmoitamme kesätyövalinnoista jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti sähköpostilla. Pyrimme lähettämään myös väliaikatietoa, sillä kesätyöpaikkoja täytetään kevään kuluessa eikä selkeää aikarajaa valinnoille ole. Ilmoitamme myös niille, jotka eivät tule valituksi.

Kesätyöhakemuksia tulee suuri määrä, emmekä valitettavasti pysty tarjoamaan kesätöitä kuin murto-osalle hakijoista. Jos tänä kesänä et pääse Hartwallille kesätöihin, yritä uudelleen ensi vuonna!

Haluaisin muokata jo lähettämääni hakemusta, miten toimin?

addremove

Pääset muokkaamaan hakemustasi rekrytointijärjestelmämme kautta omilla tunnuksillasi, jotka sait sähköpostitse lähettäessäsi hakemuksen.

Hain kesätöitä Hartwallilta, mutta sain paikan jo muualta. Mitä teen?

addremove

Voit päivittää tietosi rekrytointijärjestelmän kautta poistamalla hakemuksesi. Sait tunnukset sähköpostitse lähetettyäsi hakemuksen. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittaa asian sähköpostitse osoitteeseen: rekrytointi@hartwall.fi.