Moi, mitä etsit?

search

Kesätyö Hartwallilla

Haluamme antaa positiivisen kesätyökokemuksen tarjoamalla mielekästä työtä ja arvokasta työkokemusta. Kesätyöntekijät ovat meille erityisen tärkeitä, joten olemme sitoutuneet noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita. Osallistumme jo yhdeksättä kertaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan.

Palkkaamme vuosittain noin sata innostunutta kesätyöntekijää. Suurin osa kesätyöpaikoistamme on Lahden tuotantolaitoksessa ja logistiikkakeskuksessa, jossa työtehtäviä on niin tuotannon, logistiikan, laitepalvelun kuin kunnossapidon tehtävissä. Helsingissä tarjoamme kesätöitä pääosin myyntipalvelussa.

Kesätöiden hakuaika alkaa taas tammikuussa. Rekrytointien etenemistä voit seurata Facebook-sivullamme: Kesätyö Hartwallilla. Siellä voit myös kysyä, kommentoida ja keskustella kesätyöpaikoistamme.

Usein kysyttyihin kysymyksiin löydät vastauksia alta.

Miten voin hakea kesätyöpaikkaa Hartwallilta?

addremove

Täyttämällä sähköisen hakulomakkeen hakuaikana: hartwall.rekrytointi.com/paikat

Kuinka paljon työntekijöitä otetaan millekin osastolle?

addremove

Kesätyöntekijöiden tarve kullakin osastolla vaihtelee vuosittain jonkin verran. Lopulliset määrät selviävät kevään aikana.

Millä paikkakunnilla Hartwall tarjoaa kesätyötä?

addremove

Kesätyötehtäviä on tarjolla Lahden tuotantolaitoksessa ja logistiikkakeskuksessa sekä pääkonttorilla Helsingissä.

Minkälaisia kesätöitä on tarjolla ja tarvitsenko omia varusteita työn tekoon?

addremove

Hartwall tarjoaa kesätyötä muun muassa tuotannossa, logistiikassa, luotonvalvonnassa ja myyntipalvelussa. Tuotannon ja logistiikan tehtävissä edellytämme työntekijöiltä asianmukaisten turvavarusteiden käyttöä, jotka saat työn alkaessa.

Minkä ikäisille tarjoatte kesätöitä?

addremove

Koska Hartwall on panimo, edellytämme kaikilta kesätyöntekijöiltämme 18 vuoden ikää työsuhteen alkaessa. Voit siis hakea kesätyötä, jos hakuaikana olet 17-vuotias, mutta täytät 18 vuotta ennen kuin kesätyö alkaa.

Minkä alan opiskelijoita palkkaatte kesätöihin?

addremove

Koska kesätyötä on tarjolla monissa eri tehtävissä, myös Hartwallin kesätyöntekijöillä on hyvin erilaisia koulutustaustoja.

Mihin aikaan työt keväällä alkavat ja mihin asti ne jatkuvat?

addremove

Kesätöiden alku vaihtelee tehtävästä riippuen. Esim. tuotanto- ja varastotyöntekijöiksi otetaan kesätyöntekijöitä pitkin kevättä. Toimistotehtävät alkavat useimmiten huhti-kesäkuussa. Kesätyön kesto vaihtelee kuukaudesta muutamaan kuukauteen. Ilmoitathan hakiessasi tarkan ajanjakson, jolloin olet käytettävissä. Kesätöiden jälkeen voi tietyissä tehtävissä olla mahdollista myös jatkaa osa-aikaisena työntekijänä.

Keneltä voin kysyä lisätietoa tehtävistä?

addremove

Lisätietoa kesätyötehtävistä löydät hakuilmoituksesta. Lisäksi hakuaikana on soittoaikoja, jolloin vastaamme kysymyksiisi. Vuoden 2020 kesätyön haun osalta nämä päivät löytyvät kesätyöpaikkailmoituksista kun ne julkaistaan.

Minkälainen rekrytointiprosessi on?

addremove

Kun hakuaika päättyy, käymme läpi kaikki hakemukset. Niiden perusteella valitsemme haastatteluun kutsuttavat hakijat. Osan ensimmäisen vaiheen haastatteluista toteutamme videohaastatteluina. Haastatteluiden jälkeen teemme lopulliset kesätyöntekijävalinnat.

Milloin tehdään valinnat haastatteluun kutsuttavista?

addremove

Pyrimme pitämään hakijoita ajantasalla haun etenemisestä. Koska kesätyöt eivät ala aina samana ajankohtana, voi joidenkin paikkojen täyttäminen kestää kauemmin kuin muiden. Saat kuitenkin tietoa haun etenemisestä sähköpostiosoitteeseesi, jonka olet ilmoittanut hakemuksessasi. Voit myös seurata Facebookissa Kesätyö Hartwallilla -sivua, jossa kerromme haun etenemisestä.

Miten hakijoita pidetään ajantasalla hakuprosessin aikana?

addremove

Tietoa löydät Kesätyö Hartwallilla -Facebook-sivulta. Lisäksi ilmoitamme kesätyövalinnoista jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti sähköpostilla.  Pyrimme lähettämään sähköpostitse myös väliaikatietoa hakijoille, sillä kesätyöpaikkoja täytetään kevään kuluessa eikä aikarajaa valinnoille pystytä kertomaan.

Ilmoitetaanko hakijoille silloinkin, jos ei tule valituksi?

addremove

Kyllä. Mikäli et tällä kertaa tule valituksi, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi. Kesätyöhakemuksia tulee suuri määrä emmekä valitettavasti pysty tarjoamaan kesätöitä kuin murto-osalle hakijoista. Jos tänä vuonna et onnistu saamaan kesätyötä, yritä uudelleen ensi vuonna!

Haluaisin muokata jo lähettämääni hakemusta, miten toimin?

addremove

Pääset muokkaamaan hakemustasi rekrytointijärjestelmämme kautta omilla tunnuksillasi, jotka sait sähköpostitse lähettäessäsi hakemuksen.

Hain kesätöitä Hartwallilta, mutta sain paikan jo muualta. Mitä teen?

addremove

Voit ilmoittaa asian sähköpostitse osoitteeseen: rekrytointi@hartwall.fi tai päivittää tietosi rekrytointijärjestelmän kautta poistamalla hakemuksesi.

Uratarina:

Monipuolisia kesätöitä Lahdessä

Lassi on ollut kesätöissä Hartwallilla kahtena kesänä.