Moi, mitä etsit?

search

Kesätöissä Hartwallin panimolla Lahdessa – monipuolisia työmahdollisuuksia juomanvalmistuksesta tuotteenvalmistukseen ja keräilyyn

Hartwallille palkataan vuosittain reilut sata kesätyöntekijää, ja meille on kunnia-asia, että kesätyöntekijämme ovat meihin tyytyväisiä. Mielekkään työn ja arvokkaan työkokemuksen lisäksi meiltä löytyy mainio kesätyöporukka! Tutustu Nicon, Esan ja Peppiinan kesätyökokemuksiin Lahden tehtaallamme.

Olemme ylpeitä siitä, että kesätyöntekijät viihtyvät meillä loistavasti. Tänä vuonna 93 % kesätyöntekijöistämme piti omia työtehtäviään mieluisina, ja 91 % kertoi, että työpaikan ilmapiiri Hartwallilla oli hyvä.

Mainion ilmapiirin lisäksi myös edut ovat meillä kohdillaan, kuten vapaavalintainen juomakori kuussa ja mahdollisuus saada lippuja erilaisiin tapahtumiin.

Suurin osa kesätyöpaikoistamme sijaitsee Lahden panimollamme, jossa työtehtäviä on niin tuotannon, logistiikan, laitepalvelun kuin kunnossapidon tehtävissä. Helsingissä kesätöitä on tarjolla pääasiassa myyntipalvelussa. Lue alta lisää kesätöistä Lahdessa!

Juomanvalmistuksessa tehdään pohjatyö juomille klassikkolonkerosta Happy Joe -siideriin

Nico Raita opiskelee tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi Lahdessa. Hän on työskennellyt Hartwallin tehtaalla jo kahtena kesänä: ensin keräilyssä, eli kokoamassa kauppojen ja ravintoloiden tilauksia, ja myöhemmin juomanvalmistuksessa, jossa esimerkiksi Jaffan ja lonkeron raaka-aineet sekoitetaan valmiiksi pullotusta varten.

”Juomanvalmistuksessa olen päässyt tekemään juomia lonkerosta siideriin ja ajoittain myös auttamaan siirappien teossa. Työt sujuivat mainiosti ja olen pitänyt työstäni todella paljon.”

IMG_8959_2 Nico Raita (1).jpg

Ajoittain työ oli myös haastavaa, mutta tehtävistä suoriutuminen tuntui palkitsevalta ja merkitykselliseltä.

”Koko kevät ja kesä meni uskomattoman nopeasti. Nautin ajastani Hartwallilla ja siitä iso kiitos kuuluu kanssatyöntekijöille, jotka tekevät täällä töihin tulosta mielekästä ja hauskaa.”

Tuotteenvalmistuksessa täytetään ja pakataan suomalaisten rakastamia juomia

Esa Keränen on ehtinyt tehdä pitkän uran teollisuuden ja logistiikan tehtävissä ennen Hartwallille tuloaan, ja konkari on ollut kauden aikana todella positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka työ Hartwallilla on mieluisaa ja antoisaa aikaisempiin kokemuksiin verrattuna.

IMG_8941_2 Esa Keränen (1).jpg

”Olen työskennellyt monipuolisesti juomien pakkaamisen parissa, esimerkiksi tölkkien täyttökoneella, pakkauskoneella ja purkajalla.”

Tuotteenvalmistukseen, eli juomien pullotukseen ja tölkitykseen tarvitaan Hartwallilla joka kevät ja kesä kymmeniä apukäsiä. Esa kertoo, että tehtävät ovat olleet mukavia ja työtä on saanut tehdä huolellisesti.

”Hakeuduin Hartwallille erityisesti siksi, että halusin kokeilla kolmivuorotyötä. Myös kevään ja kesän viikonloppuvuorot ovat olleet minulle mieluisa tapa tehdä työtä. Ilmapiiri linjoilla on ollut loistava ja työkaverit ovat olleet kyllä erittäin fiksuja ja ottaneet uudet tekijät joukkoon mukaan!”

Keräilyssä huolehditaan, että tilaukset koostetaan oikein

Lahdessa lukiota käyvä Peppiina Hovinen on päässyt tekemään monipuolisia hommia sekä keräilyssä että panimomyymälässä.

”Pääsin tekemään keräilyssä tehtäviä aika monipuolisesti: keräsin tuotteita ja lisäksi sain koulutuksen myös pullokeruuseen. Viimeisten työviikkojen aikana pääsin hommiin vielä panimomyymäläänkin, ja olinkin positiivisesti yllättynyt tehtävieni monipuolisuudesta.”

IMG_8889_2 Peppiina Hovinen (1).jpg

Peppiina oli kuullut paljon hyvää Hartwallista jo entuudestaan.

”Erityisesti olin kuullut hyvästä työilmapiiristä, ja odotukset kyllä lunastettiin. Oli myös kivaa, kun kesällä riitti tarpeeksi sekä aikaa että energiaa niin töihin kuin huveihinkin.”