Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
31.5.2019

Erikoiserä kultaista Karjala-olutta juhlistaa Leijonien MM-voittoa

Hartwallin Karjala-olut on ollut yksi Leijonien pääyhteistyökumppaneista vuodesta 1994 alkaen ja jokaista MM-kultaa on juhlittu erityiserällä kultaolutta. Tuore mestaruus ei ole poikkeus: Leijonien virallinen kisaolut onnittelee joukkuetta ja juhlistaa maailmanmestaruutta erikoiserällä kultaisia Karjala-tölkkejä.

Karjala-olut on ollut yksi Leijonien pääyhteistyökumppaneista jo neljännesvuosisadan ajan, ja mukana voitoissa ja häviöissä täydellä sydämellä. Kahta edellistä mestaruutta juhlittiin kultaoluella, ja Karjala osallistuu jälleen voittohuumaan valmistamalla rajoitetun erän kultatölkkejä maailmanmestaruuden kunniaksi.

"Oli päivänselvää, että teemme kultaoluen tämänkin voiton kunniaksi. 25-vuotinen yhteistyö Leijonien kanssa on ollut huikea matka. Haluamme onnitella Leijonia ja kiittää kaikista upeista hetkistä", Hartwallin tuotepäällikkö Pekko Koski summaa.

Tölkistä löytyy vaaleaa, runsaasti vaahtoavaa, täyteläisen maltaista Karjala-lagerolutta. Kultainen Karjala-olut tulee kauppoihin jo kesäkuun alkupäivinä.

"Kultaista tölkkiä koristaa finaalin lopputulos, 3−1, jolla Kanada kukistettiin. Mestaruutta juhlistavasta oluesta on tullut meille rakas ja tärkeä perinne. On uskomattoman hienoa päästä tekemään kulta-Karjalaa jo kolmatta kertaa", Koski hehkuttaa.

Saatat pitää myös näistä