Moi, mitä etsit?

search
1.2.2023

Muutoksia Hartwallin johtoryhmässä: Katja Hagströmistä henkilöstöjohtaja - Linda Aro ravintolakanavan vetäjäksi

Hartwallin henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän uudeksi jäseneksi on nimitetty kokenut HR-alan ammattilainen Katja Hagström. Aikaisemmin henkilöstöjohtajana toiminut Linda Aro siirtyy Hartwallin ravintolakanavan vetäjäksi.

Pitkäaikainen hartwallilainen ja ravintolakanavan myyntijohtaja Seppo Salkoharju siirtyy uusiin tehtäviin Hartwallin emoyhtiössä Royal Unibrew’ssa. Hänen seuraajanaan ravintolakanavan vetäjänä aloittaa Linda Aro. Arolla on yli 10 vuoden kokemus kuluttajatuotteiden parista ja juoma-alalta. Ennen Hartwallille tuloaan hän on toiminut muun muassa myynnin johtotehtävissä kuluttajatuoteyritys Unileverillä. Hartwallilaisten joukkoon hän liittyi vuonna 2017 henkilöstöjohtajan tehtäviin.

”Olen todella innostunut mahdollisuudesta päästä jälleen entistä tiiviimmäksi osaksi niitä hetkiä, joita tuotteidemme parissa päivittäin vietetään. Olen viime keväästä asti perehtynyt tiiviisti ravintola-asiakkaidemme liiketoimintaan ja näen siellä kasvun mahdollisuuksia. En malta odottaa, että pääsen tekemään tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa”, Aro sanoo.

Hartwallin henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän uutena jäsenenä aloittaa kokenut HR-alan ammattilainen Katja Hagström. Hagströmillä on yli 20 vuoden kokemus henkilöstön kehittämisen, työhyvinvoinnin ja rekrytoinnin parista muun muassa Keskolta.

”Meillä on Hartwallilla kunnianhimoinen tavoite tulla Suomen virkistävimmäksi työpaikaksi, ja mielestäni olemme jo hyvällä matkalla kohti tavoitetta. Innostuneena jatkan sitä hienoa työtä, mitä Linda on yhdessä hartwallilaisten kanssa tehnyt”, Hagström iloitsee.

Hartwallin ravintolakanavaa aiemmin vetäneellä Seppo Salkoharjulla on takanaan yli 30 vuoden ura hartwallilaisena, jonka aikana hän on toiminut johtotehtävissä niin kauppa- kuin ravintolaliiketoiminnassa.

”Kiitän nöyrästi asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme siitä kymmenien vuosien yhteistyöstä, jota olen saanut tehdä. Haasteiden ratkaisu ja ilo yhteisistä onnistumisista on ollut tämän työn suola ja kuplat, ja niitä tulen varmasti Hartwallilta kaipaamaan”, Salkoharju kiittää.