Töihin


Ura Hartwallilla

Hartwall-www-low-res-23

Olemme työhön intohimoisesti suhtautuvia juoma-alan ammattilaisia ja kannustamme toisiamme ylittämään odotukset. Innostumme suomalaisten rakastamien brändien rakentamisesta sekä yhdessä voittamisesta. Olemme ylpeitä Hartwallin juurista ja bränditarinoista. Haluamme rentoon ja iloiseen joukkoomme positiivisia ja innovatiivisia eri alojen osaajia, jotka ovat valmiita haastamaan itsensä ja innostamaan muita.

Tarjoamme juomanautintoja suomalaisten arkeen ja juhlaan ja haluamme menestyä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Toimintaamme ohjaa lupaus korkeasta laadusta. Toimimme alalla, jossa nautinnon ja hauskuuden rinnalla kulkee kohtuullisuus ja vastuu. Laajan tuotevalikoiman, rakastettujen brändien ja uusien innovaatioiden lisäksi tarjoamme reippaan annoksen kuluttajaymmärrystä.

Meitä on noin 700 hartwallilaista tuotantolaitoksellamme Lahdessa, pääkonttoritoiminnoissa Helsingissä ja muilla paikkakunnilla valtakunnallisesti. Kaksi kolmesta hartwallilaisesta työskentelee tuotanto-toimitusketjussa ja loput kaupallisissa toiminnnoissa myynnissä ja markkinoinnissa sekä hallinnon tehtävissä.

Olemme mukana rakentamassa ja kehittämässä suomalaista juomakulttuuria – tule mukaan!

Tutustu avoimiin paikkoihin täällä: hartwall.rekrytointi.com/paikat/

Voit myös jättää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen hartwall.rekrytointi.com.


Hartwall Career Brewery

Hartwall Career Brewery on uniikki mahdollisuus startata urasi Hartwallilla. Haluatko tarttua heti urasi alussa vastuullisiin tehtäviin ja saada kattavan liiketoimintaymmärryksen? Hae mukaan Career Brewery -ohjelmaan!

Career Brewery on Hartwallin syksyllä 2019 starttaava graduate-ohjelma, johon valitsemme kolme vastavalmistunutta tutustumaan juoma-alan saloihin. Ohjelma kestää kaksi vuotta, ja sen aikana työskentelet kahdessa eri tehtävässä. Sen jälkeen tarjoamme vakituisen työsuhteen. Hakuaika on 7.1.-3.2.2019. Lue lisää: hartwallcareerbrewery.fi

Voit seurata ohjelmaa myös Instagramissa.


Kesätyö

Hakuaika vuoden 2019 kesätöihin on 14.1.-10.2.2019.

Rekrytointiemme etenemistä voit seurata Facebook-sivullamme: Kesätyö Hartwallilla. Siellä voit myös kysyä, kommentoida ja keskustella kesätyöpaikoistamme. Informoimme hakuprosessin etenemisestä, saapuneiden hakemusten määrästä ja esimerkiksi työhaastatteluiden alkamisesta sekä vastaamme hakijoiden kysymyksiin.

Haluamme antaa positiivisen kesätyökokemuksen tarjoamalla mielekästä työtä ja arvokasta työkokemusta. Kesätyöntekijät ovat meille erityisen tärkeitä, joten olemme sitoutuneet noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita. Osallistumme jo kahdeksatta kertaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan.

Palkkaamme noin sata henkilöä kesätöihin tänä kesänä. Suurin osa kesätyöpaikoistamme on tarjolla Lahden tuotantolaitoksessa ja logistiikkakeskuksessa, jossa tarjolla on työtehtäviä niin tuotannon, logistiikan, laitepalvelun kuin kunnossapidon tehtävissä. Helsingissä tarjoamme kesätöitä pääosin asiakaspalvelukeskuksessa.

Tutustu tarkemmin avoinna oleviin työpaikkoihimme osoitteessa hartwall.rekrytointi.com/paikat.

 

Usein kysyttyä

Hartwall tarjoaa kesätöitä joka vuosi noin sadalle kesätyöntekijälle. Suurin osa kesätyöntekijöistä työskentelee Hartwallin modernissa tuotantolaitoksessa Lahdessa tuotanto-toimitusketjun työntekijöinä tuotteen- ja juomanvalmistusosastoilla, päällystevarastossa, kunnossapidossa sekä logistiikan keräilyssä. Helsingissä kesätyöntekijät toimivat pääosin asiakaspalvelussa. Lisäksi yksittäisiä paikkoja on tarjolla hallinnon tehtävissä.

Hakuaika vuoden 2019 kesätöihin on 14.1.-10.2.2019.

Montako kesätyöntekijää palkkaatte vuonna 2019?

Vuonna 2019 palkkaamme arviolta 100 kesätyöntekijää. Kesätyöntekijöiden tarve tarkentuu kevään aikana.

Miten voin hakea kesätyöpaikkaa Hartwallilta?

Täyttämällä sähköisen hakulomakkeen hakuaikana: hartwall.rekrytointi.com/paikat

Minkä ikäisille tarjoatte kesätöitä?

Koska Hartwall on panimo, edellytämme kaikilta kesätyöntekijöiltämme 18 vuoden ikää työsuhteen alkaessa. Voit siis hakea kesätyötä, jos hakuaikana olet 17-vuotias, mutta täytät 18 vuotta ennen kesätyösuhteen alkamista.

Mihin aikaan työt keväällä alkavat ja mihin asti ne jatkuvat?

Kesätöiden alkamisajankohta vaihtelee tehtävästä riippuen. Esim. tuotanto- ja varastotyöntekijä tehtäviin otetaan kesätyöntekijöitä pitkin kevättä.  Toimistotehtävät alkavat useimmiten huhti-kesäkuussa. Kesätyön kesto voi vaihdella kuukaudesta muutamaan kuukauteen. Ilmoitathan hakiessasi tarkan ajanjakson, jolloin olet käytettävissä. Huomiothan, että määräaikainen työsuhteen solmiessasi sitoudut olemaan käytettävissä määräajan loppuun asti. Kesätöiden jälkeen voi tietyissä tehtävissä olla mahdollista myös jatkaa osa-aikaisena työntekijänä.

Minkälainen on rekrytointiprosessinne?

Kun hakuaika päättyy, käymme läpi kaikki saamamme hakemukset. Niiden perusteella valitsemme työnhakijat, jotka kutsumme haastattelutilaisuuksiin. Toteutamme osan ensimmäisen vaiheen haastatteluista videohaastatteluina. Haastatteluiden jälkeen teemme lopulliset kesätyöntekijävalinnat.

Milloin hakuajan päättymisen jälkeen tehdään valinnat jatkoon kutsuttavista?

Pyrimme pitämään säännöllisesti hakijoita informoituina haun etenemisestä. Koska kesätyöt eivät ala aina samana ajankohtana, voi joidenkin paikkojen täyttäminen kestää kauemmin kuin muiden. Saat kuitenkin tietoa haun etenemisestä omaan sähköpostiosoitteeseesi, jonka olet ilmoittanut hakemuksessasi.

Miten hakijoita informoidaan hakuprosessin aikana?

Tietoa kesätyöhakuprosessin etenemisestä löydät Kesätyö Hartwallilla Facebook -sivulta sekä kotisivuiltamme. Lisäksi ilmoitamme kesätyövalinnoista jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti sähköpostiviestillä. Huolehdithan siis, että hakulomakkeeseen täyttämäsi sähköpostiosoite on oikein kirjoitettu. Pyrimme lähettämään sähköpostitse myös väliaikatietoa hakijoille, sillä kesätyöpaikkoja täytetään kevään kuluessa eikä tiettyä aikarajaa valinnoille pystytä kertomaan.

Ilmoitetaanko hakijoille siinäkin tapauksessa, jos ei tule valituksi?

Kyllä. Mikäli et tällä kertaa tule valituksi, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi. Huomaathan, että kesätyöhakemuksia tulee suuri määrä emmekä valitettavasti pysty tarjoamaan kesätöitä kuin murto-osalle hakijoista. Jos tänä vuonna et onnistu saamaan kesätyötä, yritä uudelleen ensi vuonna.

Keneltä voin kysyä lisätietoa tehtävistä?

Lisätietoa kesätyötehtävistä löydät hakuilmoituksesta sekä näiltä sivuilta. Lisäksi hakuaikana on soittoaikoja, jolloin vastaamme kysymyksiisi. Vuoden 2019 kesätyön haun osalta nämä päivät löytyvät kesätyöpaikkailmoituksista hakuaikana.

Haluaisin korjata jo lähettämääni hakemusta, miten minun tulisi toimia?

Pääset muokkaamaan hakemustasi rekrytointijärjestelmämme kautta omilla tunnuksillasi, jotka sait sähköpostitse lähettäessäsi meille kesätyöhakemuksesi.

Miten minun tulisi toimia, jos olen lähettänyt hakemukseni Hartwallille, mutta saanut jo kesätyön muualta?

Voit ilmoittaa asian sähköpostitse osoitteeseen: rekrytointi@hartwall.fi tai päivittää tietosi rekrytointijärjestelmän kautta poistamalla hakemuksesi.

Kuinka paljon työntekijöitä otetaan millekin osastolle?

Kesätyöntekijöiden tarve kullakin osastolla vaihtelee vuosittain jonkin verran. Lopulliset määrät selviävät kevään aikana.

Mistä saan lisätietoa tehtävien tarkemmasta sisällöstä?

Kesätyöilmoituksissa on kerrottu mitä kukin tehtävä pitää sisällään.

Minkä alan opiskelijoita palkkaatte kesätöihin?

Hartwallin kesätyöntekijät edustavat hyvin laajasti erilaisia koulutustaustoja.

Minkälaisia kesätöitä on tarjolla ja tarvitsenko omia varusteita työn tekoon?

Hartwall tarjoaa kesätyötä tuotannossa, logistiikassa, luotonvalvonnassa, vientiosastolla ja asiakaspalvelukeskuksessa. Tuotannon ja logistiikan tehtävissä edellytämme työntekijöiltä asianmukaisten turvavarusteiden käyttöä. Edellyttämämme varusteet tulevat Hartwallin puolesta.

Millä paikkakunnilla Hartwall tarjoaa kesätyötä?

Kesätyötehtäviä tarjotaan Lahden tuotantolaitoksessa ja logistiikkakeskuksessa sekä pääkonttorilla Helsingissä.