Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka:

Lumoava juhannusdrinkki: maaginen juhannustaika-mocktail

Helposti valmistuva ja näyttävä juhannusdrinkki vie hetkessä keskikesän taianomaisiin tunnelmiin. Raikkaan sitruksinen juoma on alkoholiton, joten sillä voi kippistellä koko seurue lapsia myöten.

Unohda kukkien kerääminen tyynyn alle – tänä vuonna juhannustaiat tehdään uudella tavalla! Hurmaava juhannustaika-mocktail tarjotaan näet lasista, jonka jalkaan on sidottu pieni luonnonkukkakimppu. Ehkä näet tulevan rakkaasi unessa, kun tämä juhannusdrinkki on juotu?

Helppo juhannustaika-mocktail sekoitetaan raikkaasta, vadelman ja sitruksen makuisesta Hartwall Jaffa Juicy -virvoitusjuomasta. Alkoholiton juhannusdrinkki sopii hyvin kaikenikäisille, ja juoman kokoaminen ja koristeleminen on hauska ohjelmanumero, josta innostuvat myös perheen pienimmät.

Suosi lasien koristelussa myrkyttömiä kukkia. Voit tunnistaa luonnonkukkia esimerkiksi erilaisten kännykkäsovellusten avulla.

Ensin siis retki kukkakedolle, sitten yhdessä juomia sekoittelemaan – ja lopuksi kippis keskikesän juhlalle! Tässä tulee juhannuksen drinkki yöttömiin öihin! 

Koko perheen juhannustaika-mocktailin ainekset:

1 annos
tekoaika 5 minuuttia + tekeytyminen 30 minuuttia

6 vadelmaa
2 sitruunankuorisuikaletta
1 tl sitruunan mehua
1 dl Hartwall Jaffa Juicy Vadelma-sitrus -virvoitusjuomaa
½ dl Novelle Kivennäisvettä

Ohje: näin teet kukkakoristeisen juhannustaika-mocktailin

1. Murskaa vadelmia, sitruunan kuorta ja sitruunan mehua pienen kulhon tai kannun pohjalla. Anna maustua puolisen tuntia tai seuraavaan päivään. Voit tehdä isomman annoksen marjasosetta maustumaan kerralla, jos teet useampia mocktaileja.
2. Koristele jalallinen lasi sitomalla pieni luonnonkukkakimppu lasin jalkaan kiinni.
3. Kaada viilennetty Jaffa Juicy ja kivennäisvesi marjasoseen päälle.
4. Siivilöi juoma lasiin, jossa on muutama jääpala. Tarjoa alkumaljana tai seurustelujuomana.

Vinkki!

Voit solmia pienet koristekukkaniput jo etukäteen. Säilytä niput maljakossa jääkaapissa, jotta ne eivät pääse lakastumaan ennen juomien tarjoilua.

Lisää ideoita mocktaileihin:
Näin loihdit juhlien huumaavimmat alkoholittomat juomatarjoilut
Saisiko olla mocktail?
Näin valmistuvat alkoholittomat klassikkojuomat Mojito, Cosmopolitan ja Moscow Mule